Najveći hrvatski tajkun Hrvate prikazao kao šoviniste i rasiste

0
6889

Tedeschi je samo dio organiziranog i orkestriranog napada na hrvatski narod i hrvatsku državu. Uz njega – koji ne samo da daje Pupovcu za pravo već i pojačava optužbe o generalnoj ksenofobičnosti Hrvata naravno, s posebnim naglaskom na srbofobiju – još desetine oryunaško – KOS – ovskih igrača u medijima i politici RH intenzivirali su halabuku o zločinčkom karakteru našeg naroda. To sasvim sigurno nije ni slučajno, ni spontano, već organizirano iz Beograda jer da ti likovi doista misle ono što govore i za što nas optužuju, oni bi šutjeli ko’drek za grmom. A ako bi netko i izvalio takve brutalne objede (a mi doista bili takvi kakvima nas prikazuju) onda on sigurno ne bi više dugo hodao hrvatskom zemljom već bi se našao pod njom. Ne bi ni mogao nigdje na svijetu biti siguran. Dakle ovi “heroji” su pod zaštitom onih koji dobro znaju da mi nismo ozbiljna država u tom pogledu. Oni samo žele destabilizirati Hrvatsku kako ona ne bi niti u budućnosti bila ozbiljna država. No, mislim, štoviše uvjeren sam, da će se ovoga puta prevariti u procjeni.

 

JEDAN OD NAJBOGATIJIH HRVATA
TEDESCHI U ŽESTOKOM ISTUPU
‘Kad vidimo crnca, mi ga želimo linčovati. Kad čujemo da netko govori srpski, mi ga bacimo u more’ (YUtarnji list)
Kakva primitivčina, ovaj lik. Govori ti Tedeschi takve primitivne bljuvotine na račun naroda čijim se pripadnikom tvoj ćaća Svetozar izjašnjavao.
Da, pisao si sa ćaćom fiktivne račune bez pokrića u isporučenoj robi, iz Italije, u režiji KOS–a, vrlo marljivo, baš “kao crnac” …”posudio” od grada Sinja 3 milijuna njem. maraka i do danas ih nisi vratio … ti najbogatiji lopino Hrvatske.-napisao je Nino Mogorović na svome profilu.

Screenshot_20190912-221427_Facebook

“Novac posuđen početkom Domovinskog rata Meteor Paperu obitelji Tedeschi sada bi s kamatama iznosio više od 20 milijuna eura i neću zašutjeti dok taj novac ne bude vraćen. Ne zanimaju me pravomoćne presude koje su to postale jer se netko u Državnom odvjetništvu propustio žaliti na prvostupanjsku presudu”, naglašava saborski zastupnik i kandidat za splitsko-dalmatinskog župana Miro Bulj.

HOP