Večernji list, HNS, žele optužiti HOS, Skeju i Keleminca da bi pokrili Pupovčeve laži!?

0
9061

“Izgleda da su ozbiljno počeli osuđivati ustaštvo, NDH i svaku aluziju na taj nedemokratski režim. To nam daje za pravo vjerovati da će ubuduće svaki istup ljudi poput Marka Skeje, Dražena Keleminca, uzvik ‘Za dom spremni’ i isticanja slova U, jednako žustro osuditi i tražiti preispitivanje kaznene odgovornosti“, kazali su u HNS-u.

Tako brane u HNS-u Milorada Pupovca koji tvrdi da smo izvor nestabilnosti u regiji iliti u trećoj Jugoslaviji. Netko se ovdje najeo bunike.

IMG-20190915-WA0002

Slično žele podvaliti i u Večernjem listu. O kakvim zločinima piše Rašovićka?

Evo za Renatu Rašović iz Večernjeg lista sam ratni zločinac jer branim Hrvatsku danas od velikosrbina Pupavca kojemu je glavni grad Beograd. Dragovoljac sam Domovinskog rata i branio sam Hrvatsku od četničke bande i Jna. Zato što sam branio Hrvatsku postajem 2019 godine ratni zločinac ?? Većinu medija u Hrvatskoj kontroliraju mrzitelji Hrvatske pa tako i neka Rašović može pisati protiv Hrvatskih branitelja. -napisao je Keleminec na Facebooku.

To što rade članovi SDSS-a u Vrginmostu obitelji Dragić ne dokazuje da među SDSS-ovcima ima četnika?

dragić

Rkman, Ćelap, Jovičić, Stanimirović, pop Malobabić bliski Pupovcu ne smetaju kao teroristi HNS-u?

Što se uopće javlja Vrdoljak i HNS koji su uništili HEP? Govorili to uopće HNS  ili tajkun Vuk Hamović od kojeg HEP KUPUJE STRUJU?!

D. Keleminec niti na jednom skupu nije nosio slovo U. Nije bio u HOS-u kako ga povezuje Večernji list. U ratu je bio u ZNG-u. Ako se već nešto piše treba znati činjenice.

Ako je Pupovac srpska manjina, zašto ga proziva pukovnik P. Mišić, Nenad Vlahović ( podnosio je i prijave protiv njega za korupciju) i  Rade Dragić…pa oni su Srbi.O kakvim pravima manjina govori HNS?

Nije li čudno da Pupovac godinama provocira državu, dobro živi, a baš sada netko mu  prijeti  u rodnom selu gdje ne živi, da nekakav Arsić lažnom prijavom trpa Hrvata u zatvor zbog nacionalne mržnje i u isto vrijeme se napadaju Srbi kod Knina.  Nije li sve ovo režirano da nas ovakvi kao u HNS-u,  u jednoj beznačajnoj strančici prozivaju i progone dok SDSS i dalje u svojim redovima ima hrpu četnika?!

Zašto Pupovac nikad nije odgovarao za laž o 11. 000 pokrštene srpske djece?

HOP