Pupovac ovladao Hvidrom preko Đakića?

0
15924

Za glasnogovornika  HVIDRA-e  “Pupovac je zloćudni tumor na najosjetljivijem dijelu tijela Republike Hrvatske”, “SDSS nije poželjna stranka u Hrvatskoj”, “Smeta mu ‘za dom spremni’, ali ga ustaške kune u džepu ne žuljaju”, samo su neke od Perišinih izjava u ime Hvidre. Umjesto da HVIDRA traži micanje Pupovca iz vlasti, Đakić im u ime HVIDRA-e i HDZ-a  nudi daljnju suradnju!

-Što se tiče koalicije sa SDSS-om rekao je  Đakić kako koalicija može i dalje trajati, a “netko mora odgovarati ako je odgovoran”. Postoje tamo i razumni ljudi koji jasno govore o svojim stavovima, a nisu izrekli nikakve uvrede, ustvrdio je.

đakić

Drugim riječima pojeo vuk magare, HVIDRA se digla na noge, napala Pupovca zbog njegovih laži  o državi i podržala koaliciju sa pročetničkim SDSS-om.

Hvidra želi nadglasati kritike Specijalne policije i Garde i pod svaku cijenu zaustaviti njihov zahtjev za održavanje sjednice o Pupovcu? Da li je moguće da je Pupovac ovladao HVIDRA-om preko J. Đakića i tako ponizio sve one koji su se borili protiv ideja koje danas zastupa Pupovac?

Vlast ne reagira na ovakve govore M. Linte, najbližeg suradnika M. Pupovca, koji nešto blaže stavove gura u hrvatsku javnost preko vodećih prosrpskih medija.

pupimirstanimirĐorđe-ĆurčićScreenshot_20190824-221803_24sata

Srpski teroristi  Rkman, Jovičić, Ćelap, pop Malobabić najvjerniji su suradnici Pupovca, pa niti to HVIDRA-u ne dira previše dok je na čelu te braniteljske udruge Đakić. Pa kakav je to odnos prema poginulim braniteljima? Do kada će HDZ kontrolirati HVIDRA-u? Kako netko uopće može biti član HDZ-a i voditi HVIDRA-u?  Udruga se mora odmaknuti od politike i tako može  najbolje zaštiti branitelje. 

Pompozno se najavljuje sedlarov film o suicidu branitelja, za to se krivi vlast koja ima ministarstvo branitelja, strahovito puno braniteljskih udruga i zanimljivo kraj toga svega -toliko suicida među braniteljima.

Nije li ovaj potez Đakića i njegove podrške Pupovcu nakon svega još više ozlojedio branitelje, jer vide da nema načina da se izbore za svoja prava? Mediji ih blate, politika šikanira, a njihovi čelnici udruga prodaju ih za judine škude.

HOP