Dan neovsnosti: Pupovac i njegovi bijedni glasovi su jači u Hrvatskoj od utjecaja Vatikana i Pape u svijetu!

0
8677

Dan općine Gvozd nedavno pokazao je zapravo tko vlada ovom zemljom.

FB_IMG_1570515860204

U općini Gvozd na vlasti je pupovčeva i vučićeva SDSS-ova ekipa. I tako je to godinama. Bivši načelenik Branko Jovičić (SDSS) osuđen je za kriminal u općini, kao i šef komunalnog, sada je Jovičić glavni Srbin na županijskom nivou i zaposlen je u Hrvatskim šumama.

FB_IMG_1570515343668

Današnji šef općine Vrga blizak je srpskim fašistima A. Vučiću i Miodragu Linti. Iz ove općine dolazi i vrlo moćni četnički pop Nikola Malobabić, desna ruka srpskim zvjerima F. Simatoviću, J. Stanišiću i Ulemeku Legiji.

malobabić

Malobabić se danas često slika sa Plenkovićem i vrlo je ugledan srpski pop.

Na dan općine takvoj sviti dolazi ministar Bošnjaković, izaslanik predsjednika Sabora…kao da se radi o najrazvijenijoj općini u Hrvatskoj.

Bandić u akciji

Samo je još ovaj delatnik falio…

Ova općina je izborna baza M. Pupovca. Zato se svita okupila da se pokloni općini iz koje je SDSS napravio vukojebinu koja je poznata po krađi drva za pilane.

zvonimorova 2

Ministar Bošnjaković je ponosno rekao ovim mutikašama da je on tu u svakom trenutku za njih da im pomogne?!

Za što su se branitelji borili? Ovo je slika neovisnosti za koju smo se izborili?

Pobjegli Srbi u Srbiju jedva da plaćaju neke režije Hrvatskoj, nitko ne živi u obnovljenim kućama, a imali su zakonsku obavezu, a pijani  četnik krvoločnog pogleda, zatvorski čuvar iz logora Vojnić Galogaža otima tuđe njive bez sudskog epiloga jer lokalna policija ništa ne vidi niti čuje…

S takvom Hrvatskom dočekujemo dan neovisnosti.

20191006_083004

Ovaj Malobabić, rođak četničkog popa Malobabića vodi svećanu sjednicu.  Njega je obitelj Dragić prijavila za prijetnju silovanja djevojčici od osam godina. Zamislite takvim likovima ministar pravosuđa kaže “tu smo da vam pomognemo”. Živimo li mi među hadezeovim luđacima i srpskim ekstremistima?

Dan Neovsnosti?

Vrginmost obilazi fašist Vučić i kradezeovske pudlice. Općinu koja osim srpskog ekstremizma nema ništa značajno.

Klanjali li se srpskom ekstremizmu HDZ kao nekad SKH-a?

FB_IMG_1570515946982

A sada dolazimo i do krucijalne stvari. Na dan općine nije došao Pupovac! Prvi puta.  Na taj dan uguzivalo se njemu vodstvo kradeze HVIDRA, pa je izostao, opet s druge strane nije mogao doći sa ministrom pravosuđa na dan općine Gvozd jer je pod “istragom” na osnovu kaznene prijave branitelja predvođenih Ivom Vranićem. Ispalo bi previše očito da je bio u društvu ministra pravosuđa.

Nama je sve ovo izgledalo kao s jedne strane HVIDRA-a spašava Pupovca od prosvjeda branitelja, a Bošnjaković daje podršku pročetničkoj vlasti.

Kada to rezimiramo, te dodamo prosrpske medije Index, Večernji list, 24 sata i Jutarnji list, jasna je doza naše neovisnosti.

HAZU se oglušuje u svezi novih istraživanja o Jasenovcu, knjizi Stjepana Loze o četništvu i srpskoj crkvi, mediji to blokiraju, nazivaju revizionizmom , a glavni mrzitelji ove države sa tragikomičnim obranama svojih doktorata Jakovina, Markovina i Klasić bez ikakvih problema šire svoje laži o Hrvatskoj po svijetu! To je sve skupa silovanje istine i naše neovisnisti.

Takvu neovsnost nismo htjeli. Kunu se u Tuđmana, a klanjaju se Pupovcu,  dok se predsjednica klanja Vučiću!

20191003125106_561451-2

Drže se za ručice sa fašistom Vučićem i tom smradu daju podršku za ulazak u EU.

U Višegradskoj inicijativi više nema Hrvatske, sada je krvoločna srpska politika.

FB_IMG_1570071774369

Na sastanke šaljemo Pusićku koja tvrdi da smo agresori na BiH iako smo i tu totalno sluđenu i nezahvalnu državu mi oslobodili sa našom vojskom, da bi danas Hrvati zahvaljujući politici Račana, Mesića, Josipovića, Sanadera i Plenkovića postali nevažna manjina. Sada se krvoločni zločinci Erdogan i Vučić dogovaraju oko BiH, a ništa bolje ne stoji niti Kosovo.

Hrvate u BiH ponižavaju, a u Hrvatskoj Pupovac i njegovi bijedni glasovi su jači  u Hrvatskoj od utjecaja Vatikana i papinske države u svijetu!

Kakav mi to dan neovisnosti slavimo kada nas pupovčeva kamarila guši desetljećima?

 

HOP