J. Kosor partizanima zahvaljuje za Hrvatsku, a Vučićev rođo pop Porfirije trkelja o suživotu uz četničke koračnice, C. Zvezda protjerana sa Kosova!

0
9003
Jadranka Kosor na šumadijskoj TV N1 laže o starohrvatskom pozdravu ZDS i podvaljuje i obmanjuje kako je suvremena Hrvatska utemeljena na temeljima borbe krvavih partizanskih dželata od 1941 – 1945.
Tri televizijske slike jučer su ostavile najjači dojam. Gostovanje Jadranke Kosor, djevojački Vlaisavljević na šumadijskoj TV N1 sa njihovim medijskim sponzorom iz Kragujevca Draganom Šolakom, zatim intervju pročetničkoga vladike Porfirija na TV O2 ( nekad B 92 ) u Beogradu i neslavno okončan pokušaj upada ekspedicije Crvene zvezde na Kosovo i njihovo izbacivanje s teritorija strane države gdje su se pojavili kao nezvani i neželjeni gosti.
Budući kosovski premijer Albin Kurti naredio je kosovskoj specijalnoj policiji ROSU da uhite redom sve srpske nogometne provokatore iz Beograda od nogometaša, stručnoga stožera i uprave i sve do kolone navijača budu li kročili na tlo Kosova, gdje su izazivački željeli na tuđem tlu igrati tekmu srpskog nacionalnog kupa Trepča – Crvena zvezda.
Srbi su se poniženi i posramljeni vratili doma trčećim korakom, bježeći glavom bez obzira s graničnog prijelaza Jarinje: Brže su stigli natrag u Beograd nego što su stigli do granice s Kosovom.
Nogometna diverzija im je propala i ostalo im je kmečati i klečati u skribomanskim dopisima na adresu UEFA i FIFA kako im, eto, zločesti Albanci ne daju igrati “utakmice dobre volje,” pa još na tlu susjedne države.
Dobili su odgovor kako im dolikuje i kako ih jedino i spada, a novi u seriji političkih poraza obznanili su za domaću uporabu u srbijanskoj javnosti kao “povijesnu pobjedu.”
Ljudi slave od 1389. godine poraz od Turaka kao pobjedu, a što neće onda u nastavku svaki u seriji političkih i vojnih poraza isto tako prosavljati kao pobjede? Navika je druga priroda, osobito onda kad lažljivci toliko jako lažu da i sami počinju vjerovati u laži što ih drugim, a podastiru kao srpske brendirane “istine.”
Jadranka Kosor, djevojačkog srpskog prezimena Vlaisavljević iz Bučja podno Papuka, prigodom intervjua sa prikrivenim Srbinom islamske vjere Amirom Zukićem, muslimanskim novinarom iz Sarajeva s kragujevačke N1, iznijela je gomilu bedastoća i prizemnih i prozirnih krivotvorina na račun novije hrvatske povijesti, da to pas s maslom ne bi progutao.
Nećakinja četničkoga vojvode s Papuka iz Drugog svjetskog rata Srbina Dušana Vlaisavljevića poslije niza prosrpskih i antihrvatskih upita duhovno srbiziranog muslimana Amira Zukića, rođenog Zvorničanina, što je i dalje zadivljen Srbima koji su ga prognali iz rodnoga Zvornika na Drini, dala je dva nevjerojatna i skandalozna odgovora na Zukićeve provokacije u kojim je on bešćutno sugerirao tobožnju i samo njemu znanu i izmišljenu hrvatsku lažnu krivnju za navodna stradavanja i izmišljene patnje Srba u Hrvatskoj u WW2 i Domovinskom ratu, kao i njegove bezobrazne i drske izazove Kosorici da verbalno osudi navodni politički savez Dodika i Čovića u Bosni.
I ona je to nedvosmisleno i bez ikakvih ograda i učinila kao da je kadar talibanske i proturske SDA iz Sarajeva, a ne nekad najviša politička dužniosnica HDZ-a i premijerka Hrvatske. Jadranka Kosor ustvrdila je pred milijunskim TV auditorijem kako je ZDS isključivo ustaški, a ne kao što nas povijest uči, starohrvatski pozdrav, te je javno pokazala kombinaciju neznanja, neukosti, nenačitanosti i političke i povijesne neposmenosti.
Gotovo cijelo tisućljeće ZDS ( Za dom spremni ) je stari i slavni hrvatski pozdrav i korišten je stoljećima prije nego je i stvoren ustaški pokret. No, nekadašnja revna pripadnica SKH ( Saveza komunista Hrvatske ) Jadranka Kosor, rođena Srpkinja Vlaisavljević tu činjenicu odbija priznati i otvoreno i javno laže, obmanjuje i krivotvori slavnu hrvatsku povijest pred isto tako  posrbicom i istaknutim sarajevskim srboljupcem Amirom Zukićem, oduševljenim takvim njezinim autošovinističim nastupom.
Duhovno Srboslavenu islamske vjere Amiru Zukiću malo je falilo usklknuti s ushitom Jaci Vlaisavljević kako smo “eto svi Srbi pravoslavci, katolici i muslimani.” Da nije obratno Zukiću i Kosorice? Bit će da smo svi skupa Hrvati katolici, pravoslavci i muslinani. Tako barem kaže znanost, a znanstvena fantastika što tutnji u glavi Jadranke Kosor, nalaže joj da muslimanskoj posrbici Amiru Zukiću, prokušanom i dokazanom antihrvatu na N1, još pridoda u njezinoj reviji tlapnji i najveću nebulozu što je mogla izreći na TV N1.
Kosorica je izjavila kako je današnja i suvremena država Hrvatska i Ustavom Hrvatske utemeljena na vrijednostima, pregnućima o postignućima partizanske i narodnooslobodilačke borbe od 1941 – 45, te kako je to osobno i devedesetih i usmjeno i pismeno potvrdio i prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman!?
Ima li većega skandala od ovoga u režiji Jadranke Kosor? Naravno da je to retorsko pitanje, a odgovor se sam po sebi nameće. Ostaje jedino upitno zašto Jadranka Kosor s takvim stajalištima nije još od devedesetih politički angažman potražila u njezinom prirodnom okružju SDP-a, nevješto prerušenih i nepatvorenih hrvatskih komunista i nepopravljivih titoista?
cetnici
Na koncu sve je začinio nastup četničkoga vladike, masnobradoga, srpskoga popa Porfirija Perića, rođaka Vučićeve majke Angeline Vučić, rođene Milovanov iz vojvođanskog Bečeja na rijeci Tisi.
fahri-musliu-i-vuc48dic487
Angelina Vučić, djevojački Milovanov nosi djelomično i romske gene po majčinoj lozi, tako da i kroz vene srbijanskoga vožda Aleksandra Vučića teče dijelom i vrela ciganska krv. Trabunjao je Vučićev rođak Porfirije i neprestance baljezgao četnički pop što iz dosade i jariće krsti o ekunemizmu, vjerskoj toleranciji i suživotu naroda različitih svjetonazora, a iz urokljivoga pogleda njegovih zlih i zakrvaljenih očiju, punih zasllijepljene mržnje, stalno je izvirao potpuni nesklad izrečenih riječi, gestikulacije pokreta glave i tijela, što je netom odavalo licemjera i teškoga podlaca uhvaćenog na djelu.
FB_IMG_1566539656215
Speech of the body iliti govor tijela, dešifrirao je brzo i lako Vučićeva rođaka i mitropolita Zagrebačko – ljubljanskog, propalog glazbenog antitalenta u pjevanju srbočetničkih ojkača i narikača, odvratnih i groznih stihova, primjerenih koljačkim i ubilačkim sadržajem više zovu divljine Bliskog istoka, roga Afrike ili prednje Azije, nego uljudbi srednje Europe u bijelom Zagreb gradu, kamo je vladika Porfirije, brekavac i pročetnički drekavac, srpski gusar s Tise, očito posve zalutao.
Da u Hrvatskoj netko hoće tresnuti šakom o stol kao što je to napravio Albin Kurti na Kosovu, netom bi se i vladika Porfirije Perić vratio s graničnoga prijelaza na ulazu u Hrvatsku jednako kao što su se i nogometaši Crvena zvezde vratili doma s graničnoga prijelaza Srbije i Kosova.
Albanci znaju kakav diplomatski i nediplomatski jezik Srbi jedino razumiju. Hrvatske vlasti se spram Srba moraju ophoditi po uzoru na albanske vlasti na Kosovu u odnosu na Srbe.
Tamo im Vučićeva koalicija “Srpska lista” nije ušla u Vladu Kosova, jer je Albin Kurti poručio da ih ne želi vidjeti kao dio vladajuće većine. I Srbi su matirani trenutačno. Kad bi netko sutra tako što u Hrvatskoj poručio na isti način Milokradu Pupavcu, taj plačljivi i pokvareni dvoličnjak i teški demagog skupa s njegovom cijelom kamarilom pobjegao bi u Srbiju prvim vlakom bez voznoga reda. Podvio bi rep i ne bi ni riječi izustio. Sve bi mu se samo kazalo.
HOP dopisništvo iz Srbije