Perverzija: B. Glavašević na N1 tv ubijene i zaklane u Vukovaru nazvao ‘odsutnima’, a ‘Dan sjećanja’ za njega nije dobra ideja!

0
9737

18. studenoga trebao bi se obilježavati Dan sjećanja na žrtve domovinskog rata (na sve žrtve, napomenuo je Plenković), kao i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

novi blagdani-1

Ovaj prijedlog ide prije izbora za predsjednika države i time se želi pomoći Kolindi Grabar Kitarović od strane HDZ-a na izborima. Kolinda prema našim  analizama i ispitivanju javnosti nema više od 14% podrške, lijevica je vrlo disciplinirano uz Milanovića, a Škorina podrška je frapantno  narasla.

U jednom dijelu HDZ-a je zbog toga panika i ovim se potezom želi pridobiti birače.

S druge strane gostujući na N1 tv , Bojan Glavašević protiv je toga praznika.

Opravdavajući  to činjenicom kako poslodavci niti sada ne priječe narod da na taj  dan otiđu u Vukovar? Gluplju tezu dugo nismo čuli.

Koliko god to bio preizborni trik Plenkovića sam neradni dan u spomen žrtvama je itekako bitan, jer u trenutku kad u školama izbacuju tekstove o domovinskom ratu iz udžbenika, povlađujući srpskim zlotvorima, ovaj dan sječanja zapravo trajno briše mogućnost zaborava.

Ali to Bojanu nije bitno , za čijeg se oca tvrdi da je ubijen na Ovčari.

glavasevic3glavasevic2glavasevic1glavasevicglavasevic-srbi-lazuglavasevic-pismo-granicaglavasevic-dokaz-stikavac

Bojan ide tako daleko da zaklane i mučki ubijene Hrvate na Ovčari naziva “odsutnima” u emisiji N1 tv.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1330533893774169&id=494909987336568

IMG-20191011-WA0004

Znači njegov otac Siniša je odsutan u Vukovaru! Nevjerojatnu riječ upotrebio je Bojan Glavašević za ubijene, među kojima je i njegov otac.

HOP