Još jedna srpska provokacija, četnički vođa među ‘ojkačama’

0
11329

Istražili smo na koji način ekstremni Srbi u SDSS-u, Srpskoj Prosvjeti, Novostima uz svoje novinarske poltrone u prosrpskom

Screenshot_20191020-155753_FacebookScreenshot_20191020-155718_FacebookScreenshot_20191014-011814_Chrome

Indexu, Večernjem listu i Jutarnjem listu provociraju, sebe proglašavaju ugroženima i svjetsku javnost pritišču da je samo njima užasno u Hrvatskoj uz stotine milijuna kuna koje dobivaju od poreznih bedaka preko pokvarene hrvatske vlasti.

20191006_083004

Ovaj Srbin pocrtan vodio je nedavno svečanu sjednicu općine Gvozd zajedno sa načelnikom Vrgom, radi se o srpskom teroristi , u ratu bio je četnički izvidnik, danas član  SDSS-a , ekstremist koji je htio iseliti iz sela obitelj Dragić jer su “ustaše”. Znači taj četnik je zadužen za progon ustaša kao u Krajini. Dragići su ga optužili i za prijetnju silovanjem kćeri od 9 godina!

Nema Jelene Veljače zvane Februarka da napravi prosvjed jer pravosuđe po tom pitanju nije učinilo ništa, a ministar sjedi na danu proslave općine Gvozd kraj njega.

Nije li ovo provokacija koju upravo čeka Pupovac da bi nas proglasio netolerantnima? Netolerantnima prema četnicima.

Nakon što je gradonačelnik Penava bacio statut grada Vukovara na pod, digla se sva prosrpska kuka i motika u medijima na njega. Od Indexa do Jutarnjeg lista.

Baš nakon tog događaja Vučić i njegov vjerni pas Linta zovu načelnika općine Gvozd Vrgu i ovog četnika Malobabića na konzultacije u Beograd! Gdje su oni načelnik i vijećnik, u Srbiji?

Ugroženi a odlaze na konzultacije kod vodećeg četnika Vučića.

U međuvremenu se u Petrinji održava festival ojkača na kojem prema našem mišljenju su Srbi očekivali novi incident, jer godinama branitelji prosvjeduju, jer među banijskim ojkačama je i par četničkih gnjida, batinaša i terorista. Znači s pravom prosvjeduju. Ovo godine nisu na opće razočarenje Srba, jer bi to idealno povezali sa ponašanjem Penave u Vukovaru.

Našu sumnju potvrdili su u intervjuu ekstremističkom glasilu Novosti, kojeg financiraju porezni bedaki, a novce dijele vladajući maloumnici.

Predsjednica  petrinjskog pododbora “Prosvjete” u razgovoru za “Portal Novosti” prisjetila se prijašnjih izdanja festivala i prosvjeda koji su ga pratili.
– Program prvog festivala prekinuli su nam kad su sa balkona pjevali “Oj hrvatska mati, nemoj tugovati”, dok su na drugom festivalu prosvjednici donijeli zastavu NDH i jako psovali.

received_2939598679389784

Hrvatski grb u Austriji znatno prije NDH-a

Tih smo se godina kao članovi kulturnih društava sami nosili s problemima, ali smo zadnje dvije godine manifestaciju prijavili kao javni skup pa nas otad čuva policija. Lani smo Festival planirali održati u ljeto, ali smo ga zbog prijetnji odgodili te održali u oktobru – rekla je Vilus i dodala da je ojkača pjesma i Srba i Hrvata te drugih manjina koji pjevaju u društvu.

– Protivnici ojkače se bune jer im trebaju politički poeni, da se malo izdignu i okupe svoje članove. I tako iz godine u godinu, pa sam već postala imuna na provokacije. Protivnici ojkače ne razumiju pjesmu – rekla je ona.

O kakvoj pokvarenjači se radi najbolje govori činjenica protiv čega je digao glas heroj Banovine Ivo Vranić;

Protiv čega je Ivo Vranić?

20191021_095003

Ovaj pocrtani bijednik je Stanko Čića u ratu je bio u 19 brigradi drugom bataljunu vojske Krajine predvodio je srpski bezbednjak i batinaš, krvoločne Srbe i Vlahe u rušenju i ubijanju Hrvata. I on je sada srpski kulturni radnik?!

O tome odurna prosrpka medijska ekipa u Indexu, Večernjem listu, Jutarnjem listu, Aca Stanković, Zoran Jovanović i drugarica Veljača niti slova da napišu…

Za to su se borili heroji naše države? Da nas ista ekipa i dalje financijski uništava i proglaša fašistima?

HOP