Kćer ratnog zločinca koji je radio za Srbe predstavlja Hrvate u BiH

0
13018
Pogledajte samo na hrvatsku wikipediju što sve piše o kćeri ratnog zločinca i srboljupca Fikreta Abdića. Radi se o Elviri Abdić – Jelenović.
fikret abdić
Vodi neku izmišljenu i fantomsku muslimansku stranku iz Unsko – sanskog kantona koja navodno “zastupa” interese Hrvata Cazinske krajine u BH parlamentu!?
https://www.hop.com.hr/2019/10/19/da-li-je-glavni-saveznik-milosevica-u-ratu-f-abdic-glavni-inicijator-migrantske-krize-u-hrvatskoj-preko-republike-srpske/
Ona može predstavljati Hrvate jednako kao i Željko – Šefko alias Sejdo Komšić. I k tome Elvira Abdić ( udata za izvjesnog Hrvata Roberta Jelenovića ) ima i hrvatsku putovnicu i domovnicu, a na lokalnom herecgbosanskom portalu Livno – online je i opširan intervju s njom gdje se hrvatskim novinarima iz Livna sama preporuča kao velika “Hrvatica” i zaštitnica političkih interesea Hrvata u BiH, dok joj otac Fikret kao stara srbijanska muha šuruje čitav život sa Srbima i u korist četničke i velikosrpske klike.
Ovo je samo moja mala dopuna onog vašeg nedavnog teksta i analize o srpskoj slugi Fikretu Abdiću , koji radi za Srbe i u ratu i i miru i cijeli život. Iver ne pada daleko od klade, pa i Elvira teško da može ( sve i da hoće ) biti nešto drugo od onog što je njezin otac Fikret, a to je karika povezivanja Srba i muslimana na političku štetu Hrvata.
Što je Sejdo Komšić Hrvatima u Sarajevu, to je Elvira Abdić – Jelenović Hrvatima u Unsko – sanskom kantonu, Bihaću, Cazinu, Kladuši… samo jeftini dekor i prozirno pokriće pred stranim političkim faktorom kako su, eto, oni Bošnjaci i muslimani “nadnacionalni” i “bjelosvjetski” orijentirani da kao nekekava umišljena avangarda fetivu muslimanku i kćer srbočetnika Abdića promoviraju i pred cijelim svijetom kao političku zastupnicu hercegbosanskih Hrvata u BH parlamentu!? Ovo je riplijevski slučaj.
 Pismo Hrvata iz BiH
HOP