Aleksandar i Andrej Vučić kao saveznici ISIL-a naručili osmostruko ubojstvo u Libiji i na Malti

0
13699
Aleksandar i Andrej Vučić kao saveznici Islamske države ISIL i međunarodni teroristi naručili osmostruko ubojstvo u Libiji i na Malti
Francuz Macron umjesto što šeće Kalemegdanom sa srbijansim kriminalcem i međunarodnim teroristom Vučićem trebao bi bojkotirati srbijanskog saveznika ISILA i naručitelja ubojstva francuskih obavještajaca
macron
Portal istraživačkog novinarstva Ricochetspecial.com iz Beograda i Sia.rs ( Srpska informativna agencija ), mediji u vlasništvu Vučićeva političkog uhićenika, zatočenog bez prava glasa u beogradskom centralnom zatvoru, osobno političara i menadžera Saše Mirkovića, objavljuje članak koji u potpunosti raskrinkava Aleksandra i njegovog mlađeg brata Andreja Vučića kao međuunarodne teroriste i kriminalce najvećeg profila i mafijaškog kalibra. Oni su dokazano naručitelji osmostrukog političkog ubojstva u LIbiji i na Malti. Slučaj je svjetskih dimenzija, jer među ubijenim ima, ne samo Srba, nego i stranih državljana, u prvom redu francuskih obavještajaca, koji su željeli spriječiti transfer srpskog oružja u ruke islamskih terorista i ubojica. Zato je Vučić i naredio njihovo ubojstvo. Upitno je što čeka francuski predsjednik Macron? Ima li jačeg i većeg povoda da Macron nakon toga skandala konačno stane Vučiću za vrat i ovaj svjetski skandal i službeno internacionalizira? Prenosimo u cijelosti pisanje portala Ricochetspecial.com o tome kako je monstrum Vučić skupa sa svojim mlađim, isto tako morbidnim bratom naredio osmostruko ubojstvo i srpskih, ali i stranih državljana i to na tuđem tlu u Libiji i na Malti. Navršile su se tri godine od tog događaja, a Vučići iz nepoznatih razloga još uvijek nisu procesuirani kao očigledni naručitelji osmostrukog političkog ubojstva i to izvedenog u inozemstvu.
1254726-andrej-vucic01-ras-foto-aleksandar-dimitrijevic
Dana 24. listopada 2016. godine zrakoplov marke Metroliner u vlasništvu Ministarstva obrane Francuske u kome se nalazilo pet specijalnih agenata francuske obavještajne službe poznate pod kraticom DGSI ubijeno je prigodom njihove misije na Malti. Tamo su došli kako bi fizički ispratili i zaposjeli brod Moneron u slučaju da braća Aleksandar i Andrej Vučić uspiju krenuti s pretovarom oružja s broda Moneron ka konačnom cilju slanja oružja u ruke Islamske države ISIL u Libiji. Plan je bio da oni netom nakon primitka naoružanja kao obučeni i srpskim oružjem do zuba naoružani islamski teroristi, upadnu na teritorij Alžira i Tunisa i zaposjednu plinska polja. Zna se oduvijek da Francuska u njezinim bivšim kolonijama Alžiru i Tunisu, kao mjestima bogatim zemnim plinom ima konkretan interes, tim prije što se tim plinom iz zemalja Magreba opskrbljuje i država Francuska, a nadalje i Italija i Španjolska. Kad je Vučić prijevarom i podvalom došao na vlast u Srbiji u svibnju 2012. godine Alžir je nudio Srbiji potpisivanje legalnih ugovora, kojim bi ta sjevernoafrička država od Srbije kupila naoružanje u vrojednosti o milijarde dolara odmah, te da u sklopu poslovne transkacije još Srbije bude obvezna uposliti svoje graditeljske tvrtke u Alžiru na gradnji raznih objekata ukupne vrijednosti nekoliko milijardi dolara. Aleksandar i Andrej Vučić su poslovnu ponudu Alžiraca odbili, ali su istodobno sklopili i potpisali ugovore s Islamskom državom ISIL i islamskim teroristima i ubojicama. Vučići su se aktivno uključili u jačanje islamskog terorizma u svijetu podupirući ISIL i opskrbljujući islamske džihad ratnike srpskim oružjem i municijom. Solidarizirali su se Srbi s ISILOM protiv kojega se bori cijeli civilizirani svijet.
Kobnog dana ekipa specijalnih agenata francuske tajne službe  krenula je u izviđačku misiju oko Malte pa do obala Libije, te nadziranja broda Moneron. Nakon polijetanja zrakoplova iz zračne luke, letjelici odjednom nestaju kompletne elektroničke komande i avion kreće ponirati sve do smrtonosnog udara u zemlju, pri čemu dolazi do pogibije svih članova posade francuskih obavještajaca. Glavni zapovjednik u sastavu Vučićevih poltrona i izvršitelja ovog ubojstva bio je Ivan Todorov, sad nagrađen od strane Srbije za izvedeni zločin i postavljen radi uspješno odrađene političke egzekucije i ubojstva stranih državljana na najviše mjesto u veleposlanstvu Srbije u Budimpešti u Mađarskoj. Ivan Todorov je u vrijeme izvedenog zločina 2016. godine bio na mjestu načelnika sigurnosti u BIA iz Beograda i tog neuralgičnog dana on je bio u službenom posjetu Malti, zajedno s još petero ljudi, mahom tehničkih lica. Zrakoplov Metroliner s agentima francuske službe oboren je uređajem Magnetron. Jammer ili ometač, proizvod je Vojnotehničkog Instituta iz Beograda i korišten je za ometanje komunikacije između Avaxa i Tomahavk raketa tijekom NATO vojnog uredovanja nad nebom Srbije u operciji “Milosrdni anđeo” 1999. godine. Taj je uređaj Magnetron ekipa radnika srbijanskih službi BIA i VBA dopremila do obala Malte blizu zračne luke, upravo s mjesta s kojega su toga dana u smrti poletjeli francuski obavještajci i članovi njihove posade u francuskoj letjelici.
Vucic-Seselj-Nikolic-790x579
Cijeli slučaj ubojstva agenata francuske službe je povezan i s ubojstvom službenika veleposlanstva Srbije u Tripoliju u Libiji. Tom su prigodom ubijeni Slađana Stanković, tajna suradnica Vojno sigurnosne agencije VBA, gdje je špijunirala punih petnaest godina u korist srpske vojno obavještajne službe, a likvidiran je i još jedan srpski službenik veleposlanstva Jovica Stepić i kao najpoznatija žrtva veleposlanika Srbije u Libiji Oliver Potežica. Paklenim planom ISIL-a i braće Vučić najprije su iz srpskoga veleposlanstva u Tripoliju oteti Slađana Stanković i Jovica Stepić. Oni su bili neželjeni i potencijalno opasni svjedoci radi djelomičnih saznanja o operativnim poslovima oko Vučićeva šverca srpskog oružja Islamskoj državi u Libiji. Zato su naknadano i ubijeni iz Vučićevih preventivnih razloga da nekad možda ne bi negdje kao ključni svjedoci optužbe protiv samoga Vučića o njegovom šurovanju s ISIL-om o tome javno progovorili. Mrtva usta ne govore i zato su mafijaši Aleksandar i Andrej Vučić  i naredili njihovo ubojstvo, pogotovo kad im je postalo kritično i zaškripilo oko kašnjenja i zastoja u svezi isporuke naoružanja islamskim teroristima, točnije pripadnicima ISIL-a.
vucko
Kada su u dogovoru s braćom Vučić ISIL-ovci oteli dvoje službenika srpskoga veleposlanstva u Libiji, navodno je za njih najprije tražen otkup kako bi braća Vučić opravdala krađu 20 milijuna dolara iz državnog proračuna Srbije i to radi izvedbe igrokaza na relaciji braća Vučić i ISIL. Z a javnost u Srbiji Vučići su glumili da pregovaraju s otmičarima njihovog diplomatskog osoblja, a u biti su oni i signalizirali ISIL-ovcima da ih otmu da bi ih poslije i fizički likvidirali kao ljude koji su previše znali o trgovini oružjem na relaciji braće Vučić i islamskih terorista. Tih 20 milijna dolara što su ih Vučići srbijanskom medijskom promidžbom iz “humanitarnih” razloga izbavljenja službenika veleposlanstva uzeli za otkup dvoje ljudi, netom su si strpali u vlastite džepove i samo čekali trenutak kad će neugodni svjedoci njihovih radnji najcrnjeg podzemlja biti pogubljeni arapskom rukom, ali po njihovoj srpskoj naredbi. Da si osiguraju dodatnu izliku, Vučići su lažno optužili i prozirno podmetnuli kukavičje jaje još dvojici svojih ljudi Ivanu Todorovu iz BIA i ravnatelju BIA Aleksandru Đorđeviću  da su oni tobože zadržali 20 milijna dolara, naravno u času kad je netko u Srbiji potegao pitanje gdje je nestalo i u čiji džep se sakrilo 20 milijna dolara iz državnog proračuna Srbije. Vruće kestenje Vučići su podvalili svojim, isto tako pokvarenim i podlim suradnicima, kako bi  se oprali pred narodom Srbije. Dvoje službenika veleposlanstva Srbije u LIbiji je moralo po naputku braće Vučićiji umrijeti pod svaku cijenu, da se nikad ne dozna savez braće Vučića s Islamskom državom.
vucicpistolj
Nakon njihove smrti Vučić je za njihovo umorstvo lažno optužio zrakoplove američkog zrakoplovstva, ne bi li dodatno pokušao sakriti vlastite krvave tragove zločina. Slađana Stanković i Jovica Stepić ubijeni su 20. veljače 2016. godine. Glavno zapovjedništvo avijacije iz Pentagona odlučno je zanijekalo da je gađano mjesto na kojem su bili smješteni službenici veleposlanstva Srbije u LIbiji i time su Amerikanci otvoreno poručili Vučiću da masno laže. Zatim je Vučić i pomoć pozvao Georgea Sorosa i gospođu Hillary Clinton, koji su mu pomogli u zataškavanju njegovog zločina.
vucic
Ostao je u tome trenutku još jedan, ali vrlo neugodan svjedok opasnih i zločinačkih djelovanja braće Vučić. Bio je to veleposlanik Srbije u libijskoj prijestolnici Tripoliju Oliver Potežica. On je najprije ostavljen nakon otmice dvoje službenika veleposlanstva Srbije u LIbiji u zgradi veleposlanstva uz pratnju kako bi pratio slučaj usidrenog broda u Rijeci, jer se u srpskim krugovima očekivalo da ga mafijaška braća Vučić “odblokiraju.” Sluteći i predosjećajući što će mu se dogoditi, veleposlanik Srbije u LIbiji Potežica poručio je iz Tripolija da u Beogradu vode računa kada ga optužuju, jer “može doći do curenja informacija.” Jasno im je stavio do znanja da je spreman progovoriti i nakon tog hraborg istupa Vučići mu nisu dopustili poživjeti dugo na ovom svijetu. No, Potežica je diskete kao dokazni materijal pravodobno dostavio prijateljima, a nakon njegovog smaknuća, opet u režiji braće Vučić, na komemoraciji Potežici na Novom groblju u Beogradu te famozne diskete su dospjele u prave ruke kao dokaz da su braća Vučić naručitelji višestrukog političkog ubojstva u Libiji i na Malti. I tako su i nakon smrti posljednjeg krunskog svjedoka Potežice informacije o Vučićima kao naručiteljima osmostrukog ubojstva, troje Srba i petero Francuza, počele curiti, a Vučići nisu imali kontrolu nad protokom informacija, jer nisu znali u čijem je posjedu disketa pokojnog Potežice.
vuchic-i-seselj
Veleposlanika Potežicu islamski teroristi iz ISIL-a ubili su 8. svibnja 2016. godine. Pritom su ispalili sedam metaka u njegovo tijelo. Islamski tisak je krvitovorio podatke kako je Potežica tobože stradao u prometnoj nesreći u Libiji, ali to je sve bila providna i naivna igra. I sve to se dogodilo radi dogovora braće Vučić i kupaca oružja u Libiji, jer je francuski brod Moneron neočekivano presretnut od strane  Malteške mornarice i istovaren na Malti i to kontejner  od dvije tisuće tona oružja. To je srpsko oružje bilo namijenjeno Islamskoj državi u Libiji za pokušaj njihovog eventualnog upada u Alžir i Tunis radi destabilizacije situacije u tim zemljama. Operaciju i ovog organiziranja ubojstva vodio je načelnik sigurnosti u BIA Ivan Todorov, tad nezamjenljivi čelnik BIA, a danas unaprijeđen u rang veleposlanika Srbije u Mađarskoj. O svim ovim djelima međunarodnog terorizma u režiji braće Vučić sve podrobno znaju i državni tajnik u MInistarstvu vanjskih poslova Srbije Veljko Odalović i srbijanski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić. Naravno, oni sudjeluju u zavjeri šutnje i tim činom podupiru prešutno međunarodni terorizam mafijaškog klana braće Aleksandra i Andreja Vučića.
Dragan Ilić
HOP