Pravosuđe osiguralo srpskim popovima alibi kad pjevaju ‘četničke’, a SDSS-ov načelnik obilazi srpske teroriste po Beogradu!

0
16227

DORH je prijavu protiv poglavara srpske crkve u Hrvatskoj za širenje mržnje pjevajući četničke pjesme  otklonio navodeći da se ovdje ne radi o kaznenom djelu koje se goni po službenoj dužnosti, dajući za pravo “javno dostupnim izjavama Porfirija Prvoslava Perića da je on na snimkama na kojima se slavi i veliča četnički koljač Momčilo Đujić, samo otvarao usta”, kako je u svojim izjavama ranije objašnjavao Porfirije, a uz to “događaji su nastali izvan teritorija Republike Hrvatske.”

Znači otvaranje usta i pjevanje van teritorija Hrvatske opravdava srpskog popa od širenja mržnje?  Da je sudac zlouporabio svoj položaj i prikrio istinu jasno se vidi u prvim sekundama ovoga videa.

Porfirije Perić osim što otvara usta i govori, zapravo moli srpskog popa, “pevača” ; “ajde još jedanput”. Znači moli ga da nastavi one njihove fašističko srpske pjesme. O otvaranju usta ne treba gubiti vrijeme.

Porfirije se našao u društvu pročetničkih popova koji se bave širenjem četništva, a ne vjere,  što je inače tumačio nekadašnji pop Jovanović na više dalekovidnica. Naš urednik ( osigurao nastup HPC-a u Bujici) je na Bujici tijekom intervjua arhiepiskopa Aleksandra prvi spomenuo četništvo u SPC-u i svećenika Bojana Jovanovića  koji svjedoči razvratništvo srpske crkve.

 

Znači naše pravosuđe nema volje istražiti tko su ljudi oko Perića. On nije slučajno nekada ranije bio srpski vojni ordinarij. Baš slučajno drugi najvažniji srpski pop u Hrvatskoj je Čulibrk, niški specijalac koji naravno nema veze sa niškim specijalcima.

čulibrk

A onaj treći Malobabić je najopasniji. Nikola je bio srpski vojni šifrant. Znači on je dešifrirao tajnu vojnu poštu u ratu, sjedio je u Vojniću do Frenkija Simatovića i Jovice Stanišića, nekada i do Ulemeka Legije, vodećih srpskih zločinaca.

malobabić

To svjedoči njegov susjed, ali nikoga to u Hrvatskoj ne zanima, pa niti to da je on rođak od srpskog zločinca kojeg je hrvatska amnestirala Đure Škaljca.

Đuro Škaljac je bio poznat po organizaciji ubojstava, premlačivanju Hrvata i otimanju muslimanki iz BiH koje su služile za “opuštanje” četnicima poslije klanja Hrvata.

Hrvatsko pravosuđe je oslobodilo krivnje i M. Pupovca u svezi 15 kaznenih prijava protiv njega, oslobodilo ga je i krivnje nakon svjedočenja njegovog bliskog suradnika Nenada Vlahovića koji je i nama pokazao dokumente iz kojih se stvara sumnja u financijske malverzacije Pupovca.

To je još više rasplamsalo pročetničku politiku, a Hrvatska ispada vazalna država Srbiji. Hrvatska je zapravo postala jedna velika SAO Krajina.

I sada idemo do završnog čina. Jedini pišemo o Vrginmostu. Mnogi neuki novinari nam se smiju u svezi toga. “Što se bavimo tom vukoje..”…

Baš u Vrginmist dolazi Vučić i pokazuje da ne griješimo, a mi tada jedini znamo njegove tajne lokacije koje posjećuje, bez ikakve informacije naših službi. Drugim riječima dok je Vučić razvijao svoju četničku mrežu mi smo razvili protučetničku mrežu što je zapravo trebala naša tajna služba. Ako smo mogli mi, zašto nisu razvili oni?

Screenshot_20190824-221803_24sata

Naši mediji nisu napisali niti slova o zadnjim putovanjima načelnika općine Gvozd Milana Vrge po Beogradu. On je češće u Beogradu  nego u Zagrebu . Na terenu mu se raspada zdrastveni sustav, a on obilazi izložbe vojne opreme u Srbiji i sastaje se sa srpskim teroristima i ratnim zločincem Đurom Škaljcem kojega smo prije opisali.

vrgaIMG-20191024-WA0005

Da je naše pravosuđe procesuiralo Škaljca danas bi imalo elemente sumnje protiv načelnika Vrge koji dobiva novac za općinu od naših poreznih obveznika.

U Velikoj dvorani GO Novi Beograd 9.11. održana je Programsko -izborna skupština na kojoj je Zavičajni klub izabrao novo rukovodstvo. Izbornoj Skupštini je prisustvovalo 144 člana zavičajnog kluba, od ukupno 176 članova. Novi predsjednik Zavičajnog kluba Kordunaša je Slobodan Šarac. Bio je prisutan i Vrga što se vidi iz naslovne slike.
Tko su članovi tog tzv. zavičajnog kluba?
 
Piše  srpski portal da je Petar Šaula predložio dnevni red…Tko je on?
U ratu je  bio  u zapovjedništvu vojske Krajine  na lokaciji Vojnić.
 
Većinom glasova izabrano je radno predsjedništvo: Tošo Pajić, Slobodan Blagojević i Darko Perić.-piše srpski portal.
 
Tošo Pajić je bio u ratu osoba   koja je predala zajedno sa Čedom  Bulatom vojne i policijske jedinice genocidne Krajine generalu Stipetiću završetkom Oluje. Znači velika zvjerka genocidne Krajine, čovjek koji je znao za sve srpske zločine.
Blagojević je bio šef političke vlasti u općini, za vrijeme Krajine.
Novoizabrani predsjednik Zavičajnog kluba Kordunaša je Slobodan Šarac. Šarac je bio jedan od vojnih zapovjednika u Slunju.
 
Udruženja borca i veterana i potomaka Korduna na ovoj skupštini predvodio je Đuro Škaljac, a njegov sin Miloš  je član upravnog odbora. Škaljac je u ratu bio zapovjednik 5 policijskih postaja, šef izdvojene policijske postaje Tušilović gdje su Srbi krali i otimali robu humanitarnih konvoja, pa danas nije čudno da poslije takvih pljački prijeratni milicajac iz Vojnića ima apartmane po Beogradu i Grčkoj dok Srbi na Banovini jedva vežu kraj sa krajem.
jasenovac-linta-4jasenovac-linta-5LINTAjasenovac-linta-3
To su inače najbliži suradnici prvog četnika u regiji i poslanika zaduženog za dijasporu Miodraga Linte, koji redovito posjećuje naše zemlju i ismijava Hrvatsku. Taj čovjek Hrvatsku proziva za ustaštvo a zapravo je na čelu najjače četničke fašističke  organizacije u regiji.
U njegovom društvu uživaju Milorad Pupovac, predstavnik židovske zajednice, u Jasenovcu. I naravno svi oni trube o porastu ustaštva.
Ono što je najzanimljivije u cijeloj priči da svi ovi navedeni uglavnom porijeklom su  crni vlasi. Posrbljeni preko pročetničke nakaradne srpske crkve. Prema pisanju srpskih medija crni vlasi već 200 godina drže Srbiju kao svoj plijen. Karađorđevići su crni vlasi.
 
Crni vlasi su imali običaj odsjecanja glava u ratu da bi tako pobijedili “duh druge strane”.  Sakačenje glava i masakre četnici su radili i u zadnjem ratu.  Mrtvačke glave na kapama četnika upravo predstavljaju tu situaciju.  Crni vlasi su keltskog porijekla i nemaju nikakve veze sa ” slavenstvom”.
 
Popovi Čulibrk i Malobabić imaju iste te korijene, baš kao i sadašnji načelnik općine Gvozda Vrga i spomenuti  Miodrag Linta. Slučajnost?
 
Pobunu Srba na Banovini vodili su potomci crnih vlaha. I to je bijeda srpstva, te njegovog veličanja.
 
I na kraju treba reći da je na toj priredbi četništva sudjelovao načelnik općine Gvozd, Milan Vrga. Na taj način će Pupovac i Vrga izgraditi suživot preko ovih četnika i zlotvora?
20191021_095003
Da ovo nije slučajnost najbolje govori činjenica da u kulturnom društvu koje ojka na Banovini pjevaju teroristi Stanko Čića i Pavo Dugošija. Znači premrežili su sve sa četništvom. U policiji radi sin od Dugošije i krajiški borac Sokolović.
 U Slavskom polju mnogi od njih provodili su teror , a i zadnji zapovjednik krajiških Srba u ratu Mile Martić boravio je baš u Slavskom polju prije bijega u BiH.. Danas je najpoznatiji zlotvor iz toga sela logorski batinaš Galogaža.
 FB_IMG_1573232628046
 FB_IMG_1573811184373
On progoni obitelj Dragić?! Inače Bujanec je snimio reportažu o Dragićima prije 2 godine na molbu našeg urednika Igora Drenjančevića, ali ju nikada nije objavio, o svemu je naš urednik izvjestio  saborskog zastupnika Zekanovića, ali niti on nije na to pravovaljano reagirao…očit je strah od pupovčevog kadra.
 FB_IMG_1573816721307
Ono što se oni nisu usudili objavio je hrabri profesor iz Splita Boris Vidović. Zanimljivo da je “našu snimku ” svjedočenja Dragića prijavio Youtubu Z1 tv, za kršenje autorskih prava. Snimku su nam sami ustupili prije toga.
Čak je lažno prijavljen od Z1 tv i  profesor Vidović za jednu drugu snimku na kojoj se svjedoči o Bujancu. Iako desnica optužuje ljevicu za cenzuru, očito i ona isto čini.
 FB_IMG_1573987392717
Slučajno? Naravno da ne, Dragići su živi svjedoci tko su svi ovi zločinci. Koga štiti naša policija? Pogodite sami!
Hrvatska postaje crnovlaška prčija i jedna znatno veća SAO Krajina nego  li ona 1991. godine
 20191116_185216
Za to su se branitelji borili i porezni obveznici plaćaju porez?
HOP