Aco ‘devojčica ‘ Vučić se predozirao kokainom ?!

0
4173
Procurila tajna s VMA klinike da se Hulja Vučić predozirao kokainom, te mu je pozlilo jer ima anginu pektoris što kombinirano dovodi do infakrta miokarda
 fahri-musliu-i-vuc48dic487
Šumadijsko pomoravska državica zvana Srbija ne posustaje s repertoarom novih skandala. Tek što se malo slegla prašina oko plesa na ivici života i smrti Hulje Vučića, a rasplamsala se nova afera velikih dimenzija oko moguće ruske političke špijunaže na tlu Srbije. I prije nego se požar razbuktao ruski srbouguzi na vlasti u šumadijskom pašaluku su zanijekali bjelodanu odgovornost Rusije, a  vruć kesten lažne krivnje za tobožnje rušenje “bratskih veza” Rusa i Srba, koji uzgred nikad ništa zajedničko nisu imali, svalili su redom na niz zapadnih zemalja. Ma, tko ih “bre”, zavadi? U sjeni novog političkog show programa u Srbistanu je još ostala i užarena lava neugašenoga vulkana Vučićevoga trodnevnoga izležavanja na VMA klinici u Beogradu. I sasvim nove i spektakularne pojedinosti iznosi javno Srđan Nogo, teški velikosrbin, nekad potpredjednik Dveri i desna ruka Boška Obradovića, a još i prije i poslije te faze, kao politički kameleon, razočarani šešeljevac i sad i ogorčeni antivučićevac. Želio se posvuda popeti do političkoga vrha, ali kad je propao svugdje kao kandidat za glavnoga vođu u navedenim fašističkim i nacističkim strankama Srbistana, odlučio se za ulogu javnoga svjedoka iz političkoga podzemlja. Budući je bio blizak svom tom šljamu, nedvojbeno je da njegove riječi imaju provorazrednu težinu, jer tko bolje pozna tu ološ od Srđana Noga, koji im je bio ili i ostao (?) politički intimus prvoga ili drugoga reda?
vučić kkk
I evo kako Srđan Nogo, otpadnik najprije od Šešeljevih radikala, onda otpadnik od Obradovićevih Dverjana, a naposlijetku i odbačen kao pručuvni politički džoker Vučića, na svome twitteru iznosi prljavo rublje o Hulji Vučiću, uzrocima i posljedicama njegove fatalne bolesti, akumilirane višekratnim dijagnozama. S obzirom da Nogo ima očito vlastite kanale dojava iz VMA klinike, on je vrlo samouvjereno i dojmi se i razložno preko twittera upitao Vučića: ” Ako si primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema, zašto ti je krv nošena na toksikologiju,” glasio je njegov javno postavljen i pomalo dvosmisleno shvaćen izravni upit Vučiću. Ostaje prijeporno, je li Nogo aludirao na trovanje ili nešto drugo, s obzirom da spominje analizu Vučićeve krvi na toksikološkom odjelu bolnice. Prostora za velike dvojbe nema. Krv ide obvezno na toksikologiju radi screeninga na možebitno reagiranje organizma na prisustvo droga u njemu.
vuchic-i-seselj
Primjerice, kokain može prouzročiti kardiovaskularne probleme, a posebice je uzimanje kokaina opasno ako je osoba što ga konzumira dijagnosticirana s bolešću angine pektoris. U toj kombinaciji uzimanje kokaina za onoga što pati od angine pektoris može dovesti i do infarkta miokarda. Sekundarni razlog potrebe za analizu toksikologije krvi može biti forenzika, ako je na primjer pacijent otrovan.

vucko

Teško je povjerovati da su Srbi, ionako u političkom životu obračuna i sa vlastitim idolima pećina, a to Vučić za njih i dalje je, pripravni u ovom času otrovati svoga vožda. Prije će biti da se prokušani narkoman Aleksandar Vučić, poput imenjaka mu Vulina, kao i Ivice Dačića, redoviti konzument kokaina, istinski predozirao. Previše je narkos i homos potegao bijelog šmrćući na nos “koku,” te su posljedice po njega mogle biti fatalne. Ovako, sretan je i zadovoljan konačnim ishodom samo on i mala skupina sitnih duša i krupnih krimosa oko njega, a nezadovoljna je ostala većina puka. Već se osovio, ali ne noge lagane, nego one teške i olovne, te nastavlja laprdati i trkeljati laži na nivou baruna Minhauzena. Što bi rekli Srbi, nije “bacio kašiku,” u prijevodu žlicu. Ali ako si želi olakšati višestruke muke metastaziranih bolesti što su ga spopale, umjesto bacanja “kašike,” neka se za promjenu proba eutanizirati i prekratiti si zdravstvene muke onom popularno zvanom bombom “kašikarom.” Laknulo bi i njemu bolesniku, tome duševnom paćeniku, a pao bi kamen sa srca i većini onog dijela normalnoga naroda kojega bjesomučno i bestijalno do iznemoglosti i krajnjega iživljavanja neprestance ugnjetava.
vuč
Vučić još otegao svinjske papke nije, a ne da mu se riknjavati i odapinjati sve dok je beskrajnog blesimetra njegove TV  RTS Lažovizije i sveopće srbijanske političke i ljudske hipokrizije.
Dragan Ilić
HOP