Pupovac preko plakata ‘širi toleranciju’, vreba ‘klerofašite’, a stranka mu prepuna srpskih terorista!

0
15035

 

urednik portala HOP
urednik portala HOP Igor Drenjančević

“Kolinda Grabar-Kitarović – Predsjednica. Jer Hrvatska zna”, “Zoran Milanović – Normalno, predsjednik s karakterom”, “Miroslav Škoro – Sad il’ nikada!” – izborni su slogani troje glavnih predsjedničkih jasenovac-linta-4FB_IMG_1575569999426

DA SE BOLJE RAZUMIJEMO, U JASENOVCU SRPSKI BATINAŠ IZ RATA MILE ŠAPIĆ UZ PUPOVCA

kandidata koji se od jučer na jumbo plakatima mogu vidjeti ispisani i na ćirilici. Na dnu tih plakata stoji SNV na latinici i ćirilici, te slogan “Da se bolje razumijemo”.

Riječ je o trećoj, ujedno i završnoj fazi ćirilične kampanje “Da se bolje razumijemo” koju je prije dva mjeseca pokrenulo Srpsko narodno vijeće, a čiji je cilj skinuti stigmu s ćirilice. Kampanja bi trebala trajati do kraja godine, a plakati će biti postavljeni u Zagrebu, Splitu i Rijeci.-piše Jutarnji list.

FB_IMG_1575652157891 FB_IMG_1575652087091

Smisao naše ćirilične kampanje je razvoj tolerancije i osjećaja poštivanja razlika, prestanak identificiranja ćirilice s onim što ona nije. Zbog toga smo iskoristili poruke predsjedničkih kandidata da pokažemo da te poruke znače isto i na jednom i drugom pismu, neovisno kako se one pisale i da ohrabrimo sve ljude srpske nacionalnosti da sudjeluju na ovim izborima, da afirmiraju svoje pravo građanstva koje je antićirilična kampanja sigurno osporavala i potiskivala – kazao je Milorad Pupovac, čelnik SDSS-a i predsjednik Savjeta SNV-a.

U prijevodu njihova prava su ugrožena, a hrvatsko društvo je netolerantno. Ovo je opasno silovanje demokracije preko medija. No krenimo redom…

cetnici

Kad nekadašnji vojni ordinarij srpske vojske, a danas šef te tragikomične crkve u Hrvatskoj  pjeva četničke pjesme, on to radi iz tolerancije, a naši suci to nazivaju otvaranjem usta. Znači svi skupa tolerantno zaje’avaju porezne obveznike.

malobabić

Ovaj pop srpski je desna ruka ovom na slici gore. On je rođak ratnog zločinca Đure Škaljca, u ratu je bio vojni šifrant , sve tajne pošte vojske Jugoslavije je otvarao i blizak je  glavnim ratnim zločincima Simatoviću i Stanišiću. Sa crkvom nije imao ništa a danas je nekakav “sveštenik” .

čulibrk

Ovaj je treći crkvenjak u Hrvatskoj. Pa recite vi meni jesmo li mi tolerantni ili nismo. Meni se čini ili da smo budale ili nas svi skupa rade budalama.

Evo nekih fotografija iz Hrvatske…

SMEĆE ČSMEĆE ČETNIČKObusić smeće

Da ne ispada kako su to pojedinci…

jasenovac-linta-4lintamiodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Svugdje neki terorist ili ekstremist srpski, načelnik općine Gvozd bio je srpski terorist Jovičić, u Jasenovcu Šapić, a tu je i glava srpskog ekstremizma koji pomaže ekstremizam na terenu Miodrag Linta.

– Kakve god reakcije bile, one će biti pokazatelj zrelosti našeg društva na priznavanje razlika, posebno na priznavanje pisma koje je povijesno, historijsko, pismo i hrvatskog naroda. I kakve god te reakcije mogle biti, one će biti korisne. Bude li više pozitivnih ili neutralnih to će biti znak da ćirilica i da građani koji je koriste ili se identificiraju s ćirilicom, stječu sve više prava građanstva. Ako bude više negativnih, ili dovoljan broj, pokazat će se da je potrebno da svi radimo na tome da toga nema, a posebno ključne institucije države kao što su predsjednik ili predsjednica države – komentirao je Pupovac.

On će nas silovati i dalje srpstvom u Hrvatskoj, srpstvom koje nas provocira nakon neviđenog barbarstva i mržnje Srba devedesetih. Što se od tada promijenilo u njihovim glavama?  Jesu li kažnjeni? Jesu li platili odštetu? A Hrvati su za Pupovca zamorci koji će morati pokazati da im ne smetaju ćirilićne table. Ovo je priča za pripitomiti Vukovar.

FB_IMG_1574030131483 FB_IMG_1574030138795 20191204_073344FB_IMG_1573926308078

Rade li nas svi malo previše budalama?

Gdje su nestali, zašto zločinci mirno šetaju po Hrvatskoj…?

FB_IMG_1573718773936

FB_IMG_1573811184373FB_IMG_1573232628046Screenshot_20190824-221803_24sataFB_IMG_1568130783529stanimirpupimir

Možda bi ove tekstove trebali staviti na ista ova mjesta gdje su “parole” o ćirilici…

Neki tvrde pak da su ovi plakati  provokacija kojom Pupovac tvrdi da su vodeći kandidati pod njegovom kontrolom ili da njegov pulen vodi kampanju jednom od njih. Ne znamo…ali sve je ovo čudno.

Screenshot_20191206-104049_Facebook

Meni se osobno čini da je, u skladu s podlim karakterom Milorada Pupovca, ovo provokacija namijenjena desnici koja će glasovati većinom za Miroslava Škoru. Očekuje se šaranje po tim plakatima, razna vrijeđanja koja će u konačnici prikupiti ponovo SNV i Milorad Pupovac kako bi uvjerili diplomate u Hrvatskoj, a poglavito američke, da će se dolaskom Škore na vlast do kraja razbuktati mržnja između Srba i Hrvata. Upravo iz tog razloga bi bilo izuzetno opasno nasijedati na Pupovčeve provokacije.

Kolinda ima podršu Merkel i Macrona, ali nema američku podršku, i zato joj treba Milorad Pupovac, a ovi plakati služe upravo tome.

Bilo bi jako plitko od desnice da se ograniči samo na svog ideologa Bujanca i tumači ovaj Pupovčev potez kroz post Velimira Bujanca, jer se time zapravo daje oružje u ruke Pupovcu i Kolindi.

Čini se da bi svi trebali biti kao general Mikolčević i udarit brigu na veselje s onima koji su po nama pucali…ili kao predsjednica koja se ne srami cirkusa sa Vučićem…

Tko vlada ovom zemljom, kada se poslije genocida nad Hrvatima 1945 i 1995 godine i dalje pljuje i siluje Hrvate u mozak?

 

HOP