Kopanje nosa od strane Z. Milanovića, na njegov ‘uljuđeni’ način, je ‘vrh’ ovog predsjedničkog sučeljavanja

0
19277

Screenshot_20191218-002518_Veernji list Screenshot_20191218-002951_24sata

Možda najbolje sučeljavanje predsjedničkih kandidata prikazuju ovi komentari u vodećim medijima. Raspravlja se o nekim stvarima već desetak godina pa se i na sučeljavanju raspravlja istim tempom.

ZDS ili Tito čini se bez obizira na ekonomsku katastrofu najvažnija su pitanja opstanka države.

U ovoj priči o kandidatima govorit ćemo o očajnom PR-u kandidata te o činjenici da nismo zapamtili niti jednu rečenicu kandidata. Sve je već viđeno…

U razgovoru sa šefom stožera N. Babića , Ivanom Valekom rekao sam dobronamjerno da se po nečemu mora izdvojiti kandidat , riječima i postupcima…nažalost toga nije bilo.

Kopanje nosa Z. Milanovića, na njegov uljuđeni način je vrh ovog sučeljavanja.

Škoro je pokazao pristojnost i mirnoću kojom želi pobijediti na dojam. Nažlost njegova šefa stožera Mijić igra najviše na tu kartu. U ovom đumbusu to je ispalo solidno. Znao je podbosti Kolindu.

Kolinda je gaf kraljica. Ona se bori  sa korupcijomu u službama, iako  je ona imanovala šefa SOA-e , tvrdi da jedina ima ukoričen program, a kada ono ima ga i Oreškovićka! Oreškovićka joj je brže bolje dala svoj program. Kolindi treba priznati da se žestoko borila, iako joj se na licu vidi da ne vjeruje u svoj program.

Proslije same emisije prva reklama je bila od M. Škore i time se napravila njemu jaka reklama. Namjerno?

Razočarenje ovog sučeljavanja je pjetlić iz sudstva Kolakušić, neuvjerljiv, nikoga nije posebno napao i više je djelovao frazerski. Klaun Pernar puno je konkretnije djelovao. Prodavao je istu priču s početka svog djelovanja o blokadi HNB-a ne nudeći stvarne pomake .

Stvoren je i novi klaun hrvatske tragikomične politike, to je mlada partizanka Peović koja hvali Tita i socijalizam.

FB_IMG_1575874490506

 

FB_IMG_1575337543980FB_IMG_1575337517699FB_IMG_1575016090424

Dva kandidata na ovim izborima pokazala su da je u Hrvatskoj anarhija otvorila vrata. Partizanka Peović zastupa štetan socijalizam, a krajnje nesimpatičan Juričan zvani Bandić otvoreno poziva na korupciju kraj svih institucija sustava. Iako je to tzv. satira, on ne odgovara za svoje riječi. Time se pokazuje nakaradnost sustava.  Da ne govorimo da je i on jedan od onih koji ismijava Modrića.

received_588899961844469

Više od 2 sata dosadnih laži …Milanovićevih gluposti, koji je sebe prozvao poštenjačinom, poštenjačina koja podiže kredite u udbaškoj LHB banci…

Kandidatkinja Orešković permanentno djeluje histerično, pa i ono što dobro govori ispada loše.

Najozbiljnije je govorio Đapić, kandidat bez ikakvih šansi. I time pokazao koliko smo duboko pali. On je jedini rekao da su nam ugrožene temeljne vrijednosti naše države. On je govorio što desnica voli čuti, a Škoro zbog političkih kalkulacija  ne smije reći.

Šteta je bilo gubiti vrijeme dva sata, gledati super glupa pitanja režimskih novinara iz kojih se ne može naslutiti apsolutno ništa, upravo da bi birači što teže izabrali nekoga iz ove ekipe,  ekipe koja glumi loše mesiju u očajnoj stvarnosti.

Dva komentara ;

“Amajketimile koji su ovo retardi na sučeljavanju – drugarica iz AFŽ-a, druga drugarica s osvojenih 3 i po glasa s prošlih izbora, stand up komičar, prožvakani i ispljunuti potrošeni političari??? Ovo može učiniti gledljivim jedino ako Kolinda i Škoro zapjevaju a Pernara iznesu…”-R.K.

“Meni se smijete kad kažem da vjerujem u Djed Mraza, a ovoj plješćete kad kaže da ćete zaradit osam iljada eura preko interneta.
Ova nacija nije bolje ni zaslužila.💩💩💩💩”-R.J.

 

I.D.