VIDEO: Objavljujemo video snimke ubojice trojice mladića nakon samog pokolja

0
14389

Kako doznajemo, ubijeni su Marino Paić, Marin Boban i Jurica Torlak. Paić i Boban usmrćeni su na licu mjesta oko 15:30, dok je Torlak preminuo predvečer u KBC-u Split od posljedica ranjavanja kalašnjikovim.

Jurica Torlak je također svojevremeno iza sebe ostavio žrtvu, osmogodišnju djevojčicu.

Naime, 2004., godine, kada je imao 22 godine optužen je da je motociklom izazvao prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala osmogodišnja djevojčica. Sud je presudom prihvatio kvalifikacije iz optužnice da je Torlak, vozeći u pješačkoj zoni, s umišljajem kršio prometna pravila i time izazvao smrt osmogodišnje djevojčice. Torlak je optužen i zato što nije pomogao ozlijeđenoj djevojčici, za što je bio optužen i njegov suvozač Vedran Biukno odvjetništvo je odustalo od te optužbe

Prvi objavljujemo ekskluzivnu sliku i video ubojice nakon pokolja. Na slijedećoj snimci čuju se rafalni hici nakon trostrukog ubojstva. Djevojka je radila svoj selfi kada se čuju u pozadini rafalni hici daleko u gradu. Nije bila svjesna da se iza nje događa teška tragedija u gradu.

Objavljujemo ekskluzivnu snimku ubojice nakon napravljenog pokolja sa AK 47 puškom.

“U Splitu su danas, 11.siječnja 2020. godine oko 15:40, u centru grada na dvije lokacije Šperun i Radmilovićeva ulica vatrenim oružjem ubijene tri osobe. Dva muškarca su preminula na mjestu događaja, a treći muškarac je preminuo naknadno, u bolnici. ”

Uzevši kalašnjikov, jednog po jednog je smaknuo i mirno odšetao. Iza njega, na cesti su ostale ležati dvije žrtve, dok je jednu ostavio u stanu.

Dobili smo i snimke sa poprišta sukoba.

 

Ubojica je pomorac, F. Z. prema našem policijskom izvoru.  Navodno je ubojica bio od ove ekipe ucijenjen za neki novac, kako tvrde neki koji ga dobro poznaju, uz to su mu se rugali i prijetili obitelji.

20200112_141503

Naime, jedan od braće, sada već identificiranog ubojice, F.Z., imao je problem s drogom i trojicom dilera. Radilo se tu i o dugu za drogu, a po dug je trojac dolazio na vrata obitelji Zavadlav. 

Screenshot_20200111-222600_YouTube

Priča je to koja kruži po splitskoj Varoši, gdje svatko svakog pozna.

 

HOP