Nekad zajedno pljuvali Tomašićku, danas oni od Esih prozivaju Hasanbegović da je stao uz komuniste, a on njih da su stali uz HDZ-Bandić blok

0
3262

”Kartelo i ja kao Neovisni za Skupštinu predstavljamo oporbu, a ovo zastupničko mjesto mora takvo ostati. Prihvaćanje gradskoga proračuna s amandmanima Neovisnih za Hrvatsku, ja podsjećam ovdje da se radilo o izgradnji Jarunskoga mosta, Dinamovog stadiona i, na što sam osobito ponosna, na uređenje groblja hrvatskih vojnika na zagrebačkom Mirogoju, ono je što smo učinili za građane i što je ispunjenje našeg političkog programa zbog kojeg nam je, na kraju krajeva, i pružena prilika da budemo u ovoj skupštini. Svoje postupanje smatramo odgovornim političkim ponašanjem.

Screenshot_20200207-151909_Chrome

Neovisni za Hrvatsku ne poznaju pojam političke trgovine”, rekla je Esih izazivajući smijeh skupštinskih kolega kojima nije ostala dužna. ”Smiju se oni koji su već sudjelovali u takvim političkim trgovinama, svi se nažalost jako dobro poznajemo. Ovo je, rekao bi moj bivši kolega, premalena močvara”, komentirala je, Bruna Esih.

Screenshot_20200207-153212_Chrome

Budući da je u međuvremenu i široj javnosti postalo poznato ono što smo mi znali otprije, tj. da su zastupnici Esih i Kartelo ušli u skupštinsku većinu s Bandićem i HDZ-om te su to demonstrirali i glasovanjem za Bandićev proračun, mi smo se na glasovanju 6. veljače 2020. oslonili na isto demokratsko načelo kojim je većina ljevice 2017. poduprla izbor K. Kartela, pa smo – imajući na umu i činjenicu da predloženi kandidat pripada klubu koji ima više zastupnika od nas – kao stranka koja drži do demokracije i elementarne pristojnosti, glasovali za oporbenog predstavnika koji je skupio dovoljno glasova za kandidaturu.-piše Hasanbegović.

Screenshot_20200207-152744_Facebook

Kartelo, Karačić i moja malenkost nakon ljute borbe i neuspjelog puča.
Radnička fronta, Nova ljevica, SDP i družina nisu uspjeli srušiti Kartela unatoč tome što im je tri ruke podrške dao i Hasanbegović.

“Nebom lete šišmiši i vrane
Al’ je soko’ za njih previsoko…“-piše Pauk na svome profilu.

Screenshot_20200207-153212_Chrome

A što reći? Politika je trgovina. Nekada su zajedno pljuvali po Tomašićki, danas pljuju jedni po drugima. To je prosperitet koji nam nudi desnica.

HOP