Srbijanska novinarska dvorska luda javno laže da su Hrvati podmetnuli svog čovjeka u srpsko – ruskoj aferi “Ruski špijun” da ih zavade

0
2567
Srbijanska novinarska dvorska luda Milovan Brkić javno laže da su Hrvati podmetnuli svog čovjeka u srpsko – ruskoj aferi “Ruski špijun” da zavade izmišljenu “pravoslavnu braću!?”
49035_brkic-vucic_f
Prije neki dan na youtube kanalu pogledali smo intervju i gostovanje Vučićeve dvorske lude Milovana Brkića iz Tabloida. Pričao je tamo o aktualnim temama, aferama i skandalima u Srbiji, ali nije mogao a ne zakačiti u priči i Hrvatsku, koja po kamenorescu Brkiću “lani uspijeva organizirati umjetnu aferu zvanu ruski špijun!?” I tako srpska Milovan Brkić u svojoj bolesnoj glavi i prljavoj mašti i pokvarenim strastima na youtube kanalu zvanom “Srpska priča – Teslavizija” u više navrata kao papiga ponavlja bez ijednog dokaza, navedenog imena i prezimena, vremena, mjesta i događaja i bez ijedne iznijete činjenice, da su Hrvati tobože Srbima zakuhali vrelu kašu oko famoznog “ruskog špujuna.
” Eto, bujala je srpsko -ruska ljubav bez granica, dok se po patološkom lažljivcu iz srbijanske  Ljubovije kraj Drine, glavom i masnom bradom Milovanu Brkiću nisu pojavili Hrvati da pokvare srpsko – rusku idilu.
vučić i putin
Jedini problem poludjelih i podivljalih istočnjaka je što ne kuže da ih Rusi nikad istinski nisu niti voljeli, niti štovali kao ljude. Narod lažaca, lupeža i ubojica je zbilja teško voljeti.
Za tako što treba biti pravi mađioničar Mandrak ili onaj iz bujne mašte dječjih crtića čarobnjak iz Oza. Samo bi čarobnjak iz Oza mogao Brkićevu pokvarenu maštu i prljave strasti beskrajno po univerzumu vozati do besvijesti.
Antun Vrdoljak nekad je režirao “Vlak u snijegu.” Kad se kaže umjesto riječi voz riječ vlak Srbima skoči tlak, ali srbijanski Brkićev stroj laži, prijevara i podvala o Hrvatskoj i Hrvatima ide kao pravi gedžanski voz munjevitom brzinom skroz u paklenu provaliju. To je vlak bez pravoga i obučenoga strojovođe koji ih vodi ravno u ambis onoga dojmljivog prizora iz filma “Most na Katangi” kad se u dramatskim trenucima pada kompozicije vlaka niz litice i u siguran zagrljaj smrti u zadnjim trenucima ovozemaljskoj raja na Zemlji za ruke hvataju glavni protagonisti filma Sofia Loren i Marcelo Mastroianni.
Aleksandar-Vucic-Vladimir-Putin-Donald-Trump-John-McCain-Zoran-Djordjevic-Russia-EU-NATO-798962
Pada Milovan Brkić u duboke ponore srbijanske prijevare i podvale, jer njegov srojovođa srbijanskog vlaka bez voznog reda Aleksandar Vučić ovakvim naručenim medijskim istupima i provokacijama njegovog glasnogovornika iz potaje Milovana Brkića Srbe još više i još dublje zakopava u glib. Milovan Brkić da sam nije komad blata ne bi ni u snu ovako što ikad izjavio o Hrvatskoj, jer je i laiku jasno da Hrvatska može imati veze sa srpsko – ruskim bolnim raskidom ljubavnoga flerta na političkoj pozornici Vučića i Putina isto onoliko koliko primjerice Hrvatska može utjecati na pojavu kiselih kiša u Japanu, na fenomen sunčevih pjega, na položaj krivoga tornja u Pisi ili na činjenicu da Mađarska nikad nije imala more, a nema ga ni Brkićeva Srbija otkako je ostala bez Crne Gore. Nju su Srbi voljeli zvati svojim drugim okom u glavi. No, obnevidjelo oko je, ipak, 2006, nekim čudom progledalo, ali slijepi srbijanski guslar Milovan Brkić politički je u svakom pogledu ostao životni slijepac, ili narodski kazano, ćorav kraj zdravih očiju.
Čitatelj iz Srbije
HOP