EU komisija prihvatila predstavku i pokreće istragu u Hrvatskoj u svezi činjenice da Hrvatska sustavno obezvređuje ili otima privatno vlasništvo bez znanja i nadoknade vlasnicima

0
2523
Ovim putem vas želim obavijestiti da je EU komisija prihvatila moju Predstavku i pokreće istragu u Hrvatskoj, paralelno i Uskok i Dorh.
A po mojoj prijavi da država Hrvatska sustavno obezvređuje ili otima privatno vlasništvo bez znanja i nadoknade vlasnicima …
Screenshot_20200305-122922_YandexMail
Slučaj Zabok:
Ovdje je RH povrijedila Ustav,prava privatnog vlasništva , ali i Uskok ljudska prava, proglasivši vlasnika nepoznatog na adresi
SLUČAJ ŠIBENIK :
Sada mojoj majci Općina Tribunj izvlašćuje privatno vlasništvo bez znanja i nadoknade.
To rade tako  da općina daje izraditi elaborat privatnoj tvrtci i daje podatak da zemlja moje mame ima nepoznatog vlasnika ?
Oni daju Katastru a ovi gruntovni u Sudu u Šibeniku takvo stanje.
Sud stavlja obavijest na tablu suda i nakon 30 dana BRIŠE vaše privatno vlasnistvo bez da vi kao vlasnik to znate i da vam plate.Kažu sukladno zakonu.
Ja vodim borbu za Zabok od 2015. godine ali jednostavno svugdje šutnja i loptanje da nemaju ovlasti.Isto tako EU nas je vraćala našim sudovima.
Sada sam ja EU iskazao * zabrinutost* za njihove državljane ( naši iseljenici koji su uzeli strana državljanstva ), a koji pojima nemaju da su ovdje ostali bez svoje djedovine i imovine SUKLADNO ZAKONU RH.
Tu sam prikacio slučaj sutkinje Domić i Kuščevića i povezao ih sa slučajevima moje mame..
Screenshot_20200305-122859_YandexMail
Pazite ta sutkinja je samo na otoku Braču obrisala preko 900 vlasnika, a 4 parcele dodjelila MINISTRU UPRAVE RH KUŠČEVIĆU..
A isti sud u Šibeniku koji briše vlasništvo mojoj mami oslobađa istu !?
I ZAMISLITE EU KOMISIJA JE PRIHVATILA MOJU PREDSTAVKU I POKREĆE ISTRAGU..
kuščević
Od dorha u Šibeniku tražimo da istraži da li je od 2015 bilo isplačivano kome izvlaščenja , jer imamo osnovanu sumnju,a onda se tu radi o DISKRIMINACIJI U RH.
Slobodno iskoristite ove obavijesti i uzbudite iseljenu hrvatsku da provjere svoje vlasnistvo u RH. I danas se sprovodi otimačina na način da netko iskaže interes za vašu parcelu, dovede dva svjedoka da je on čisti i da je  obrađuje,  a da mu je ADRESA VLASNIKA NEPOZNATA, i onda sud briše pravog vlasnika i upisuje novoga..
Znači Hrvatska država  je povrijedila Ustav RH, povrijedila je pravo na privatno vlasništvo, u Zaboku obezvrijedila, a u Šibeniku otela, povrijedila je ljudska prava u slučaju Zabok , Uskok je naveo da ADRESA VLASNIKA JE NEPOZNATA ,te tako mi mama nije imala pravo na obranu, a u slučaju Šibenik sud proglasivši vlasnika ADRESA NEPOZNATA …
A ako dokažem da su pojedinima isplačivali IZVLAŠĆENJA onda se ovdje radi i o Diskriminaciji.
Goran Maligec-pismo čitatelja
HOP