SDSS vodi općinu bez doktora, sa tri veterina za životinje, pomoć u kući primaju i zdravi vijećnici?!

0
13772

Općina Gvozd ima 3 doktora veterine ,znači za životinje i jednog  tehničara , ali za  narod nema niti jedan doktor. Jedan koji  je radio, otišao je prošli petak zauvijek , tamo gdje je bolje…

-Nemamo više doktora , jedino medicinska  sestra je tu,  koja pomaže jadnom puku.

-Jedina je u ambulanti i prepisuje ljekove i u svojim mogućnostima pomaže .

-Ministar i  ravnatelj iz Petrinje trebaju se više  uozbiljiti i pogledati stvarnosti u oči , kome  su obnovili ambulantu i wc i zidaju nekakve svemirske staze, ispred ambulante navodno za invalide.

-Načelnik Vrga ne vidi ništa od bahatosti i  umjesto da riješi  problem kao načelnik ,svih mještanima  Gvozda  i povučen novac  što su dali iz EU za obilazak starih usmjeri kuda treba,  umjesto  zbrinjavanja nemoćnih u kući, žene obilaze neke i od njegovih vijećnika dok vijećnik sjede u kafiću i sređuju mu kuću.

-Nisu ni bolesni niti invalidi, jadne su te žene, rade za nebolesnog čovjeka, jer ovise o tvom vijećniku da bi mogle raditi. Za bolesne nema doktora, a zdravi vijećnik ima pomoć u kući.

-Prva ambulanta hitne je u  Glini , 25 km  pd nas, a  Karlovac 37 km. Tko ima novce da ode?

-Zašto narod odlazi i upisuje se u Vojniću kod doktora?

-Pa gdje ti je Vučićev sanitet ?

-Vozi  li ili ga čuvaš za vaše potrebe da razvozi pijane vijećnike po novom asfaltu u Piješčenici i Brnjavcu i drugim selima ?

-Kao  da živimo  u 1941 godini .

-Vele doći će neki doktor iz Topuskog na  2 sata i čekamo od 7 sati do 12 sati da li će doći!

Ovu općinu treba ukinuti.-ovo su bila svjedočenja stanovnika općine.

HOP