Monty Python Božinović zabranio vožnju tramvajem i autobusom te podržao vožnju taxijem, a novinarka nam želi što više ‘korone’ jer se neki šetaju Medvednicom

0
7563

Epidemije su vrijeme budala, kao i ratovi, što se sve više vidi  i osjeća oko nas i po cijelom svijet. Korona virus je pokazao da su budale u svijetu jedinstvene i složne.

Konfucije je davno zapisao da se budale i mudri ne mijenjaju.

Uglavnom budale su vladari posljedica, uzroci ih ne zanimaju. To je vrijeme da se oni iskažu.

Oni najviše plješću mjerama političara.

20200321_111626

Ne smijete sa ženom ruku pod ruku. Doma možete. Znači ne mogu LGBT -ci ruku pod ruku.

U tu je problem. Sada će Index, Babe, žabe, svi skočiti na soroševske noge.

FB_IMG_1584796638948

Druga genijalna opštenarodna odluka druga i ex komuniste Božinovića je spašavanje građanstva putovanjem taxijem.

Tramvaj je za opštenarodnu situaciju opasan, jer je razmak u tramvaju 1 metrar izmedu stolaca, kao u autobusu, ali taxi koji ima razmak 10 cm je spasonosan.

Sada malo o huškačima koji bi ubijali, vodili na Goli otok ili prebijali ljude jer igraju picigin na plaži ili šeću Sljemenom.

Faktograf, Gong, BABE, Kuća ljudski prava, Zoki zastavnik Pusić, Teršelićka ili najveći Srbin na svetu Pupovac u tome ne vide nikakav problem.

Ne vide oni problem, pa niti Veljača što  je spasioc Plenković održavao stranačke skupove  za vrijeme korona histerije u medijima. Njega ne bi odveli na Goli otok…

Screenshot_20200321-123718_Facebook

Hrpa? Kao da su smeće!

 

Screenshot_20200321-123810_Facebook

Ona bi reducirala Hrvate jer je netko posijao virus u svijetu.  Da li joj Facebook smanjio vidljivost? Naravno da ne. Faktograf? Poželjno je reducirati Hrvate, govori netko tko sebe naziva Hrvatom.

Ljude koji pješače po Medvednici proglašavaju luđacima, idiotima i slično.

Znači na stranački skup možes, u šetnju ne može, tako kažu naši stručni novinari, evo jedna od njih ima želju da zbog šetnje po Medvednici narod treba dobiti koronu u što većem broju.

plenković-fah-pobjeda-735x400

To su želje naših “istaknutih novinara”, ne gospodo to nije govor mržnje, niti izjava neke lude osobe, to je želja osobe kojoj neki vjeruju.

Za to vrijeme policija će vas progoniti…a sama se ne drži propisanih mjera kako piše doktor Tomasović.

FB_IMG_1584795092755

-Kako Samoborska policija ne poštuje mjere protiv suzbijanja epidemije Koronavirusa! Vraćam se iz apoteke kući i zaustave me iz čiste dosade ova dva da se malo zabave! Kažem im da sa liječnik, upozorim ih da nemaju rukavice i maske a na dužnosti su, a oni meni odmah drsko idu pisati nekakvo upozorenje! U 20 sati Premijer se obrača naciji, a policija mrtva hladna nastavlja pogodovati zarazi! Uzeli su dokumente iz mojih ruku bez rukavica ne brinući ih jesam li ja zaražen ili možda oni! Naravno još su i bezobrazni! Da ne govorim da tako mogu zaustaviti 50 vozila i preko dokumenata širiti zarazu! Kako bi bilo da ja prije svakoga pregleda pacijenta ne operem ruke kao što oni ne operu nakon primanja dokumenata!-piše doktor H. Tomasović.

Screenshot_20200321-103035_Facebook

 

HOP