DOMA MOGU: Božinović će hapsiti muža i ženu na ulici ako ne hodaju jedan od drugoga 2 metra!

0
3535

“…Vidio sam jutros da ljudi idu dvoje po dvoje. To ne ide. Napravite razmak iili će vas policija kažanjavati”, naglasio je Božinović.

Ludilo je krenulo. Znači u stanu mogu biti muž i žena u krevetu jedan uz drugoga, ali na ulici će ih Božinovićeva opštenarodna milicija hapsiti. Očito da kriza poprima ludilo. Pazite Adiko banka vas na ulazu blokira, do šaltera ide samo jedan klijent , a u predvorju banke svi čekaju stješnjeni kao sardine.  Opštenarodna milicija to dopušta, kao i boravak tisuće učitelja u školama.

DORH-u je normalno da je Plenkonja htio nabaviti dvjestotinjak novih vozila u jeku korona krize ili im je normalno da nekoj tvrtki staroj 4 mjeseca  je htio dati 2,5 milujuna eura za maskice za koronu… Božinović će za to vrijeme  hapsiti muža i ženu na cesti jer nisu odvojeni 2 metra ili oca i kćer ili majku i sina, ali u kući mogu biti zajedno?!

Index je postao glavni medij kojem se vjeruje. On “brine o nama”. Sada konačno u miru može napadati crkve zbog korone i dijeliti briljantne zdravstvene savjete protiv korone, te slaviti stožer civilne zaštite koji se sve više pretvara u orvelovski stožer.

Screenshot_20200321-103035_Facebook

“Naši životi će se sve više mijenjati. Sve više će se odvijati u zatvorenim prostorima jer to se iz prakse zemalja koje su bile na prvoj crti žarišta pokazalo kao nužna mjera.”-kaže Božinović i pokazuje da će raditi iste gluposti koje su radili i drugi.

Screenshot_20200321-120105_Facebook

Baš utješno.

Plenković je tijekom smjene Kujundžića najavio dolazak korone u državu. Zašto nije tada zatvorio granice, uveo rigorozne mjere, već je čekao kao i drugi nesposobni vladari da se korona rasplamsa. Još 3.2. smo napisali da se širi puno jače nego što je opasnost od smrti.

Zašto nije prije izolirao žariste krize, nego danas ukida međugradski prijevoz?  I na koga prebacuje svoje ogromne propuste? Na građane.

One koji krše samozolaciju! Namjerno širi svađu među građanima za neodgovornost a njegov premijer bi kupovao nove autiće!

Pa tako ima budala koje bi građane trpali na Goli otok je krše izolaciju, a i oni krše izolaciju jer moraju kupovati hranu. Orvel je sve to predvidio kako će narod iz straha za svoju guzicu cinkati jedan drugog, tko krši izolaciju, umjesto da navali na vlast i pita tko je ovo sranje napravio i zašto?!

Ako znadete tko je, šta ratujete protiv naroda?

Kad smo prvi javili da su dugo u noć sjednice vlade sa Todorićem, a ne o cijeni plina kako je lagao Petrov nazivali su nas luđacima, 4 mjeseca prije migrantske krize mi smo podrobno javili o tome, tako i sada upozoravamo da su svi potezi vlasti sa zakašnjenjem najmanje 2 mjeseca.

Ako je Plenković organizirao stranačke izbore u vrijeme korone, šta sad Božinović ima sa razdvajanjem muža i žene na ulica na udaljenosti 2 metra? Vlada nije na vrijeme pojačala sigurnost i time je ugrozila zdravstvo i sve prebacila na njih.

 

I.D.

HOP