Vučićevo političko hapšenje američkog čovjeka, koji je optužio Vučića za trgovinu drogom, trgovinu ljudima, veze sa ISIL-om

0
22341

Aleksandar Vučić kasno sinoć počeo je preko youtube kanala i posredstvom nedavnih obavijesti oporbenjaka Srđana Noga, seriju uhićenja političkih neistomišljenjaka u Srbiji.

e4U1Rt6E_400x400

Dakako, sve to čini pod krinkom uvedenog izvanrednog stanja i policijskog sata u Srbiji, jedinoj državi na planetu u kojoj poludjeli i podivljali psihopat, sociopat, od malignog kancera teško i smrtno oboljeli  Vučić želi od sljedećeg tjedna uvesti cjelodnevnu 24 – satnu karantenu za sve stanovnike Srbije.

Naravno, lažni dušebrižnik, a u biti izopačeni i kolerični, patološki i neiživljeni, frustrirani i iskompleksirani sadist i manijak Vučić želi zatvoriti kao u neki životinjski kavez oko sedam milijuna stanovnika Srbije, bez ikakve mogućnosti nabavke i osnovnih živežnih namirnica i time ih osuditi prije ili kasnije na smrt postupnim izglađivanjem.

FB_IMG_1585664462912

Policija i vojska su mu pasje vjerni do imbecilnosti i bilo kakva njihova potpora narodnoj pubuni protiv Vučićeva pokušaja umorstva cijelog naroda pod izlikom preventive protiv corona virusa, sad se dojmi znanstvenom fantastikom. To je društvo odabranih bezmozgovića i klimglavaca ispranoga mozga, pripravnih ispuniti na robotski način svaku Vučićevu luđačku zamisao.

Prvi korak Vučić je napravio kasno sinoć kad je njegova instrumentalizirana policija uhitila Nikolu Sandulovića, lidera oporbene Republikanske stranke, iznimno bliske Bijeloj kući i Donaldu Trumpu.

Sanduloviću su, kako se i moglo očekivati, izmislili, podmetnuli i podvalili izvršenje lažnih i nepostojećih kaznenih dijela širenja lažnih vijesti i panike među građanstvom tijekom izvanrednog stanja, te mu još pakirali i izmišljeni i nepostojeći napad na policajce i opiranje i suprostavljanja policijskoj ophodnji prigodom privođenja. Sandulović je u Srbiji čelnik stranke apsolutno prozapadne i proameričke orijentacije i predsjednik je unije Republikanaca Balkana.

Blizak je i u stalnom kontaktu s Bijelom kućom i uredom američkog predsjednika Donalda Trumpa. Prije šest godina on je usred Londona svojim iznenadnim i nenajavljenim istupom na Vučićevom promotivnoj konferenciji pred Englezima prikazivanjem video zapisa iz Vučićeva zločinačke prošlosti pred očima Engleza izravno i osobno raskrinkao Vučića i to je imalo značajan odjek u to vrijeme, a Vučić je šest godina planirao i čekao trenutak osvete. Na Sandulovića je od devedesetih pa nadalje, još od vremena kad je bio šef tjelesnog osiguranja Zorana Đinđića u tadašnjoj Demokratskoj stranci, ali i nakon 2000. godine izvršeno nekoliko teških i serijskih političkih atentata, koje je sretnim spletom okolnosti i božjom voljom uspio preživjeti.

Među prvima u Srbiji Nikola Sandulović, nekad hrvatski zet sa suprugom Hrvaticom iz njegovoga prvog braka i veliki štovatelj hrvatske države i hrvatskog naroda, u posljednje vrijeme je u svojim intervjuima na razmim you tube kanalima objelodanjivao srbijansku trgovinu oružjem preko Krušika, kupoprodajom kokaina, heroina, marihuane i skandala oko plantaže droge na zasadima u Jovanjici u Vojvodini, otkrivao je afere trgovine ljudima i bijelim robljem u režiji srbijanskih vlasti, šverc migranata, suradnju srbijanskih vlasti sa ISIL-om, Al Qaidom, Islamskom braćom… Napose, on je u najnovije vrijeme razotkrio mehanizme nadolazećega obračuna Vučića s političkom oporbom u Srbiji tijekom izvanrednog stanja i policijskog sata u Srbiji. Svi Vučićevi mediji danas sladostrasno likuju nad uhićenjem Sandulovića, jer znaju i svjesni su da je taj čovjek na čelu jedne izvanparlamentarne, ali spregom sa Amerikancima, iznimno vanjski moćne i utjecajne stranke izvan granica Srbije, velika opasnost po opstanak na vlasti poludjelog diktatora Vučića.

Zato je Vučić i zaigrao na sve ili ništa privođenjem Sandulovića, iako je itekako svjestan da će Amerikanci ustati u obranu Sandulovića i zahtijevati njegovo puštanje na slobodu. No, vrhunac svega bila su dva poslednja Sandulovićeva intervjua za you tube kanale, gdje on argumentirano govori kako su Kinezi po izvješćima Amerikanaca, Rusa i Engleza poveli biloški rat protiv ostatka čovječanstva sijanjem corona virusa, te da je Vučić u najizravnijem političkom savezu s Kinom, koja je po navodima Sandulovića, tajnim i podzemnim kanalima i izvezla pandemiju corona virusa u Italiju, te je on otuda raširen po cijeloj Europi.

Također, Sandulović je nedavno poručio kako ima dokaze da je zločinac Aleksandar Vučić nabavio od KIneza posebne medicinske testere za provjeru i analizu mogućega corona virusa u grlu i nosu ljudi, kojima će njegovi SNS banditi i razbojnici nenajavljeni upadati ljudima potpuno neovlašteno i bez ikakvoga naloga u njihove posjede, bilo kuće, bilo stanove i prisilno ih i protupravno testitari kineskim medicinskim testerima, te samo politički nepoćudnim i zakletim Vučićevim političkim supranicima davati lažne medicinske “dijagnoze”, kako bi ih kao izmišljene “bolesnike oboljele od corona virusa” poslali među one istinske oboljele, prikačili ih na već pripremljene i zaražene respiratore i tako ih i fizički likvidirali. Tri takve lokacije grupnog političkog stratišta su već određene, a to su hala Sajmišta u Beogradu, Morović kod Šida, gdje je već registrirana masa migranata inficiranih žuticom, a tu je i Subotica. Ta tri prihvatna centra u planu i programu Vučića i njegovih fašističkih i nacističkih suradnika na vlasti u Srbiji, biti će, vrlo vjerijatno, sabirni logori za sve njegove ozbiljne političke suparnike. Istodobno, urednik nezavisne produkcije you tube kanala Srpski kolektiv Dragan Filipović najavio je nadolazeću novu opasnost Vučićeve nakane da ukine you tube, facebook i twitter na cijelom teritorju Srbije.

Takvog monstruma i potpuno morbidnog tipa svijet odavno nije vidio na tlu Europe. Pred Srbijom su, očito, burni, neizvjesni i izazovni dani i tjedni.

pismo čitatelja iz Beograda

HOP