B. Gates -‘GLAVNI SVJETSKI DOKTOR’ NE ODOBRAVA RELAKSACIJU MJERA , BOŽINOVIĆ NAKON TOGA PRIJETI STROŽIM MJERAMA

0
4955

“Nisam osobno bio nigdje u gradu, ali kolege su me obavijestili da je ponašanje slično onome prije pojave infekcije koronavirusom, u dućanima i drugdje. Mi smo protiv bilo kakvih represivnih mjera, ali ako se to tako nastavi, ako vidimo da se građani nedovoljno pridržavaju naših uputa, trebat će poduzeti neke represivne mjere“, kazao je ravnatelj Capak.

Znači pojačavaju se mjere zbog ljudi koji kupuju više na blagdan ili je sukladno onom što je najavio B. Gates najveći stručnjak na svijetu i okolici za cjepiva i viruse, koji nije u stanju riješiti ih u programu za računalo?!

Screenshot_20200410-191054_Facebook

Ovako se zastrašuje u medijima sa brojkama van zemlje,  sa novim još gorim mjerama u zemlji.

Jedan dobar komemtar


GLAVNI SVJETSKI DOKTOR NE ODOBRAVA RELAKSACIJU MJERA!

O kakvom relaksiranju mjera Plenković priča! Mjere treba i pojačati! Pa slušaju li oni glavnog svjetskog doktora, glavnog svjetskog programera, najvećeg filantropa i moćnog donatora WHO-a i mnogih farmaceutskih kompanija, Bill Gatesa (od 2000.-2017. WHO-u je donirao 2,4 mlrd dolara – politico.eu/article/bill-gates-who-most-powerful-doctor/).

Naime, Bill ovih dana daje bezbroj intervjua mainstream medijima u kojima dijeli savjete što nam je činiti i nikome još nije predložio relaksaciju mjera. A svi ga pitaju za savjet, mišljenje! Vjerojatno ga za daljnji smjer rada pita i sam predsjednik WHO-a (ipak mu je Bill, nakon SAD-a, glavni financijer) .

A tko uopće (formalno) vodi WHO? Tu organizaciju koju već dugo muči korupcija, loše vođenje i nedostatak javnih sredstava, od 2017. vodi bivši etiopski političar (član Tigrejskog narodnooslobodilačkog fronta), „rock star“ (kako ga je njegov prijatelj, Bill Clinton, nazvao), mikrobiolog Tedros Adhanom Ghebreyesus. Dok je bio ministar zdravstva u svojoj zemlji, Bill Gates je obilno financirao njegove programe. Kasnije, od 2012.-2016. obnašao je dužnost ministra vanjskih poslova u etiopskoj vladi koja je gušila osnovna ljudska prava, a često provodila i brutalnu represiju prema vlastitom narodu.
„Our World in Data“, online publikacija Sveučilišta u Oxfordu, objavila je 24.03.2020. da prestaje koristiti podatke WHO-a u vezi sa stanjem pandemije Coronavirusa zbog mnogih grešaka koji se u njihovim podatcima javljaju…

H. Penda

 

HOP