Zabrane liturgija u katoličkoj crkvi, kazna svećeniku, a Srbi bez problema održali liturgiju !

0
14497


Screenshot_20200409-150221_FacebookScreenshot_20200326-095947_Facebook

HND je danas cvilio pred vladom da će se udruga novinara ugasiti bez potpore vlasti. Kada čitate psihopatske tekstove vodećeg Indexovog novinara Duhačeka, čovjek normalan jedva bi  dočekao te poželio da tog zlostavljanja i zlostavljača kroz medije nema. Vlast će im svakako udjeliti novac kao i srpskim Novostima da u miru šire mržnju.

novosti naslovnica

Index i Telegraf patološkom mržnjom napadaju katoličku crkvu,  jednu zapravo globalističku crkvu, koja nema suverenistički predznak, nego je globalna crkva svijeta.

Iako udruge, zaklade , izvuku veliki naš novac i utječu na upravljanje države , ti jednoobrazni bezlični mediji zadivljeni Sorošom koji nas tjeraju da ih plaćamo, ne vide u tome bez veze trošenje novca. Oni vide jedino u katoličkoj crkvi problem. Ili je problem Isus?

Kako to , pa crkva djeluje na globalnom nivou,  koji oni zastupaju?

Screenshot_20200407-123438_Facebook

Jedan svećenik se usprotivio  odluci stožera jer mu je bilo bolesno da se on ne može i ne smije brinuti o vjernicima. To je Index diglo na zadnje noge. Duhačeku je u ovoj bolesnoj državi dozvoljeno pljuvati po crkvi, kao i kriminalcu M. Babiću i  tako je napao svećenika jer ne poštuje preporuke stožera o strašnoj smrtonosnoj bolesti koroni, protiv koje nema lijeka, a svako malo netko ozdravi u bolnici?!

FB_IMG_1586813000588

Duhaček je stručnjak za koronu, pa zato razapinje svećenika na križ, jer je logično da bolnice izlijeće bolesne od koronavirusa iako ne znaju koji je lijek potreban.

Nije Duhačeku čudna niti činjenica da srpska crkva vodi svoje liturgije u Hrvatskoj , bez da joj neki policajac prikelji prekršajnu prijavu, kao što je prikeljio nesretnom katoličkom svećeniku.

Evo jednog njihovog teksta od 10.4. 2020…

donji budacki

DONJI BUDAČKI – Praznik Blagovesti svečano je proslavljen u Bogorodičinom manastiru u Donjem Budačkom. Svetu Liturgiju je služio arhimandrit Naum.

Na Blagovesti, za potrebe novopodignutog kompleksa (kapela i suvenirnica) u čast Svetog Pajsija Svetogorca, Njegovo Preosveštenstvo Episkop gornjokarlovački g. Gerasim, osvetio je zvono i krstove.

received_639451406621393

Nakon Liturgije i osvećenja, Episkop je obišao radove i manastirski kompleks.

Ovom prilikom Uprava manastira zahvaljuje se svim dosadašnjim i budućim darodavcima, među kojima naročito Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU. -piše Banija RS

Na liturgiji je bio njihov biskup Gerasim… poznat  po činjenici da mu je bio vozač terorist srpski Nikola Malobabić, šifrant blizak zločincima Đ. Škaljcu kojeg je naša bolesna zemlja oslobodila nakon što je osuđen na 9 godina  zatvora u odsutnosti,   blizak zločincu F. Simatoviću i ostalim srpskim banditima,  a danas je Malobabić vjerski čovjek, pop u visokom rangu .
malobabić
A  biskup Gerasim  je blizak bolesniku i nepopravljivom srpskom zlotvoru Linti i naravno Pupovcu.
Screenshot_20200329-162607_Messengerlinta
Da li zato srpski svećenici imaju privilegije te se  novinarčići  boje pisati ili rade za istog gazdu? Za njih ne vrijedi Božinovićev plan obrane od koronavirusa?
 Jučer su građani šetali disciplinirano po Jarunu, bilo ih je manje nego u Lidlu, ali ih je progonio Index pumpao laži o mogućem  širenju korone  i već slijedeći dan opštenarodni prijeti zatvaranjem Jaruna. A Srbi mogu na liturgije?
20200410_194347Screenshot_20200411-120909_JutarnjiList
HOP