Trump dao nogu B. Gatesu, neće čekati cjepivo, dosta je zastrašivanja preko medija, kriza gotova do lipnja!

0
22014

U Hrvatskoj iz vodećih portala i kod drugova iz orvelove škole istine iskače svaki tren Bill Gates i Svjetska zdravstvena organizacija,  koja nas je prevarila i materijalno uništavala svojim preporukama u svezi svinjske gripe. Čini se da niti oko korone nije bolje.

Screenshot_20200413-205545_Samsung Internet Screenshot_20200412-233542_24sata

„Ta nisu nam nepoznate njegove [Sotonine] nakane!“
(2 Korinćanima 2,11).

-U Glasu Koncila u veljači 2010. u rubrici „Prigovor znanosti“, Crkva u Hrvata se (s malim zakašnjenjem) odredila prema „svinjskoj“ gripi. Razgovor je vodio prof. dr. Valerije Vrček. Prigovor „znanosti“ Vrha Crkve sada je izostao. Zašto? Kako se desilo da “prigovor” podrži tek jedan skromni Sluga Božji pravoslavnog obreda?

“Isuse, ispunio si me radošću i rekao mi da se ne bojim. Sad kad sam osnažen susretom s Tobom, pošalji me u ”Galileje” moga svijeta gdje si često prerušen u siromašne, obespravljene i potlačene. Daj da ti budem svjedok, glasnik nade i ohrabrenja svima koje ću susresti. Daj da budem donositelj svjetla, nositelj radosne vijesti i odraz uskrsnuća u životima drugih. (N.N.)”-piše Dr. Sladoljev.

received_214999876594450

Naši mediji prešutili su činjenicu da je Trump dao nogu Sorosu ( Faktografski orvelovci  na aparatima) , Billu Gatesu, Svjetskoj zdrastvenoj organizaciji i njihovim zajedničkim projektima oko cjepiva i maltretiranjem sa karantenom 6 mjeseci.

Američki general Adams iz Trumpova tima jasno je rekao da u Gatesovom prijektu ima lutanja i nepreciznosti  i da ga on ne želi podržati. I tu je kraj cionističkog uništenja ekonomija na 6 mjeseci

https://www.foxnews.com/transcript/surgeon-general-jerome-adams-on-us-response-to-covid-19-crisis

Ovo je vrlo bitna vijest koju naši mediji prešućuju.

Dr R. A  Buttar nije krio oduševljenje zbog ove velike odluke Trumpa. Bila je jasna prevara na našu štetu.

Trumpu i njegovom generalu  Adamsu je dosta zastrašivanja koje je provodio B. Gates i njegovog ” zdrastveni igrač” dr. Fauci.  Trump ih miče sa scene jer mu je dosta proročanskih najava i želi stvarne cifre i stvarno stanje epidemije.

Trump  je optužio WHO da su skrivali informacije i tako pogodovali Kini, te ih je zbog toga prestao financirati. Prozvao  je Facebook,  Google….CNN prekinuo nabrajanje zavjerenika!

500 milijuna dolara dao je Trump  da se istraži WHO ! Tvrdi da se radi o velikoj zavjeri i da će izaći sa imenima zavjerenika.

Koja je uloga Plenkovićevog stožera za kojeg odvjetnici i ustavni sudac tvrde da je nezakonito sve proveo i osigurano ogromnu moć nekakvom stožer. Kako su uopće ustanovljeni uvjeti da je netko preminuo od koronavirusa?  Ukidanje ljudskih prava da li ima istu dimenziju koju spominje Trump?

Trump je rekao  da su najavili mrtvih više  u medijima nego u njihovom ratu za neovisnost. Digao je glas protiv guvernera koji lažu, tvrdi da već 16 dana vodi istragu protiv svjetske zdrastvene organizacije kojoj se klanja neki Capak i Božinović.

Kod nas taj model zastrašivanja provode Jutarnji, Večernji list, 24 sata, Telegraf preko svog “stručnjaka Đikića.”

received_2368988216537964

Ovo je velika vijest koja sve više potvrđuje da je i dr. Sladoljev  poštenije pristupio svom narodu od  famoznog Đikića.

General Adamas smatra da Gatesovo cjepivo nemaju što čekati 6 mjeseci do godinu dana, te da je dosta medijskog zastrašivanja  sa tom idejom.

Adams smatra da je problem riješen do svibnja, a najkasnije do lipnja ove godine što se tiče korona krize!

Screenshot_20200414-222729_24sata

To znači da je po ovoj analizi stožer “heroja Božinovića i Beroša”  pod kontrolom Gatesove ekipe, kao i svi mediji, što znači da bi se ovim mogla pokrenuti velika afera u Hrvatskoj da je političkog liderstva, pa je sve jasnije zašto mediji i stožer sve više pritišću narod, jer njihov plan sa cionistom B. Gatesom pada!

Uključi li Milanović Lozančićevu mašineriju i iskustvo u ovom trenutku na svoju stranu i stane uz Trumpov plan te prozve Plenkovića,  Plenkoviću neće pomoći nitko. Indexovi “hrabri momci” koji progone narod prvi puta od svog postojanja pokazali su svoje prljavo stablo i tko ga je u nas zasadio. Čitate li Bila Gatesa, Sorosa i ove likove, vidite da se tu ne radi o slobodnom novinarstvu nego itekako kontroliranom i umreženom sa ovima koje proziva Trump , ista je to metodologija. Bijeda novinarstva koja prevladava u HND-u.

Trump je dao  nogu Gatesu u svezi spasonog cjepiva i time je spasio koliko toliko svoju ekonomiju. Ovo će i kod nas odvesti priču na sasvim drugu stranu. Neki smatraju da su i mnogi spašeni ako se ne cijepe sa njegovim cjepivom.

Koliko su prljavi naši novinari govori činjenica da se u Indiji vodi proces protiv toga istog Gatesa  u svezi cjepiva, a ovdje mu se daje toliki značaj. Sin oca koji je stvorio mašineriju za abortuse.

Novinari i političari još jednom su ispali jeftino roblje svjetskih moćnika .

 

HOP