Incident u splitskoj crkvi skreće pažnju sa hitnog izglasavanja zakona koji bi pokrio nelegalne odluke stožera i moguće tužbe građana zbog nezakonitosti koje su prouzročile ogromnu štetu

0
17719

Vlada pokušava  sakriti nezakonito djelovanja stožera Civilne zaštite od javnosti preko donešenih odluka, nakon što je ustanovljeno da ministar zdravstva nije član Stožera civilne zaštite RH.

Prvo to je skandal nad skandalima, a svi mediji i orvelovo ministarstvo istine Faktograf sudjelovali su u širenju te laži kako je on dio stožera, što znači da su sudionici neviđene prevare građana za njihov novac. Što u biti znači da je Stožer vas nezakonito doveo u ovu situaciju.

Ako Sabor usvoji predložene izmjene zakona za  izvanredne mjere, Sabor će zapravo ‘legalizirati’ do sada  nezakonite poduzete mjere Stožera i time  je sudionik u ovoj tiraniji.

Odvjetnik Knezović:’ Božinović će nas kao psiće voditi na uzici, malo stegnuti, pa popustiti, sve dok nas dovoljno ne izdresira i svi počnemo moliti za cjepivo’

Obzirom da se tim zakonom nastoji  ozakoniti slučajeve poduzetih represivnih mjera koje su se već dogodile, riječ je o retroaktivnoj primjeni zakona“, što najbolje govori o tiraniji koja je nastupila kroz diletantsko ponašanje pravnika i sudaca koji to toleriraju. U normalnoj zemlji za ovo bi pala vlada.

Ako netko odlučiti tužiti RH zbog štete koju je pretrpio njegov posao država mu novom zakonskom mjerom tek omogućuje  da tuži obim mjera koje je vlada donijela, a dobitak takvog spora je 0, ali ne može tužiti za  zakonitost mjera jer će vlada i sabornici ovim zakonom doslovno prevariti oštećene i nezakonje ozakoniti. Tako da svi koji će glasati za ovaj zakon dio su ove prljave igre.

20200416_035413

Ako ovom dodamo stavove Gajske i Sladoljeva koji kao stručnjaci tvrde da ove mjere nisu u ovom obimu korisne i smrt su za gospodarstvo, mislimo da se vidi kuda ova ušljiva igra vodi, dok se mediji bave incidentom u Splitu, vlada pokriva svoj nezakonit postupak u kojem su stradala mnoga gospodarstva i neće moći tražiti odštetu zbog nezakonitog djelovanja.

Zamislite idiotska opravdanja kroz medije i stožer Civilne zaštite, da oni nisu znali da  indexov heroj Beroš  nije član stožera i da sa tim u svezi sve mjere stožera su nezakonite.

Iako su bila jasna upozorenja kroz stavove ustavnog suca i odvjetnika u našoj javnosti, vlada i mediji su igrali igru kako je sve zakonito pozivajući se na   novouvedeni članak 22. a Zakona o sustavu civilne zaštite,  a koji samo uvodi piramidalni ustroj, dok zakonitog postupanja nema za uvođenje mjera koje nam je uvodio prepotentni potkapacitirani Capak .

Taj isti Capak koji se silno bori za starije ljude, pa je napravio nenormalan kaos u staračkim domovima, imao je obraza pamet prodavati splitskom svećeniku kako ne sluša preporuke Pape, a on sam izdaje odluke koje su nezakonite.

Dok Trump odmah smijenjuje takve nesposobnjakoviće, te se miče od  aferaškog WHO-a ,  naš Sabor stožerce za masne plaće pokriva, a predsjednik države šuti kao ona tri majmunčića, niti čuje, niti vidi, niti suvislo govori, pa ovo izgleda kao da nas vodi Al Capone u propast.

 

HOP

VEZANI ČLANAK

ODVJETNIK KNEZOVIĆ: ‘Ovo je zdravstveni terorizam , a ne suzbijanje zaraze, svu vlast su prenijeli na paradržavnu organizaciju koju su nazvali “Stožer civilne zaštite”