Policija hapsi građana zbog objava o koronavirusu, a ne smetaju joj nezakonite odluke stožera i činjenica da Beroš nije član stožera?!

0
8647

Vlada pokušava  sakriti nezakonito djelovanja stožera Civilne zaštite od javnosti čije  odluke su nezakonite, nakon što je ustanovljeno da ministar zdravstva nije član Stožera civilne zaštite RH. Policija na to ne reagira, a sudovi ne rade, rade jedino ako treba progoniti građane u svezi koronavirusa.

-Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar, proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je preko društvenih mreža objavljivala i širila lažne vijesti o opasnosti od zaraze, kao i o oboljelim od koronavirusa.

Screenshot_20200416-111733_Chrome

Protiv 28-godišnjakinje je podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz članka 16. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – izmišljanje ili širenje lažnih vijesti kojima se remeti mir i spokojstvo građana.-piše Zadarski list.

FB_IMG_158639314862720200405_111945

Poziva na linč Markotićke umjesto smirivanja stanja, laže, a ako je istina što govori doktor Sladoljev da se radi o jačoj gripi , pa tko je onda problem, stožer ili mladić iz Zadra?

Zadrani su spokojni jer je stožer  sve odluke donio nezakonito? Građani su spokojni jer nas je tamo neka herojka Indexa i ostalih mejnšit medija lagala kako primarna bolest nije uzrok smrti nego ona zadnja, odnosno korona virus? Ismijavala je zajedno sa osnivačem Indexa Sladoljeva, a sada je jasno da je lagala , sam korona virus nije uzrok smrti u tim slučajevima.

Screenshot_20200330-030058_Chrome

Ovo je heroj lažljivih medija i njihove podružnica za hvalospjeve o Bill Gatesu  u Faktografu, govorio na početku krize isto kao Sladoljev. Znači ili laže sada ili na početki cirkusa o koronavirusu.

Screenshot_20200327-142153_24sataScreenshot_20200327-142023_24sata

Ovako mediji rade heroje iz osoba koje u stožeru donose nezakonite odluke!

Dr. Sladoljev od početka govori isto, a stožer se pokazao kao skupina lažljivaca koji radi nezakonito i sada traži od saborskih zastupnika da to ozakoni. Ne radi li se tu da u ime B. Gatesa i njegovih luđačkih planova oni svjesno uništavaju državu, a policija hapsi građane i zastrašuje svećenika koji  samo radi svoj posao?

 

HOP

Vezani članak

 

Incident u splitskoj crkvi skreće pažnju sa hitnog izglasavanja zakona koji bi pokrio nelegalne odluke stožera i moguće tužbe građana zbog nezakonitosti koje su prouzročile ogromnu štetu