Nobelovac objasnio da je virus umjetan i po tome ispada da se Svjetska zdravstvena organizacija zato odlučila za mjere opće karantene!?

0
12405

Luc Montagnier je francuski virolog koji je sa svojom kolegicom Françoise Barré-Sinoussi podijelio Nobelovu nagrada za fiziologiju ili medicinu 2008. za njihov rad na prepoznavanju virusa HIV kao uzročnika AIDS-a. Luc Montagnier i njegova kolegica su još 1983. godine u znanstvenim radovima objavili uspješno izoliranje virusa HIV koji uzrokuje AIDS. Jutarnji list je za svaki slučaj o ovom vrhunskom znanstveniku na kraju svog članka nadodao da je “iznio vrlo kontroverzne ideje o podrijetlu i prenošenju AIDS-a, a 2017. godine 100 akademika zatražilo je da ga se sankcionira nakon što se usprotivio obveznom cijepljenju”. Mi mislimo da je to znanstvenik koji itekako zna što radi i zašto nešto tvrdi.

Stavljanjem stigme znanstveniku, ovaj nekvalificirani medij, kao i njegov umišljeni novinar od svoje patološke umišljene veličine, poput bolesnih tekstova u Faktografu, gdje isto tako novinari kao teški amateri znači teški bezveznjaci, procjenjuju što je  znanstvena istina a što ne, žele diskvalificirati nečije znanstveno mišljenje na osnovu drugog mišljenje koje isto tako ne mora biti točno, a to u prijevodu može značiti da potpuni bezveznjaci diskvalificiraju nečiji rad na osnovu drugog mišljenja. S tim u svezi jasno je da se takvi novinari ne bave novinarstvom i zapravo su kontroverzni smutljivci koji ne daju znanstvenicima ni disati. Faktograf, kao umišljeno  središte političke istine ima i sve segmente da se sudski progoni zbog svjesnog ometanja znanstvene rasprave. U ovom slučaju je ista situacija, jer umišljene tzv. novinarske amatere treba izuzeti iz znanstvene rasprave ili procjene tko i što je kontroverzan, a novinari postaju teško umišljeni bolesnici koji kao neznalice tumače čak i nobelovce, provaljuju u crkve te progone svećenike kod nas, kao da su oni meritum svih stvari. Novinar smije samo prenijeti znanstvena mišljenja i tako izvijestiti javnost. Ovdje novinari ismijavanjem nobelovca, stigmatiziranjem, prikrivaju moguću istinu. Uz njih i skupina stručnjaka napada njegov stav, baš zato je bitno da se njegovo mišljenje čuje, jer je dosta novinarskog pametovanja.  

“Eppur si muove”, rekao je znanstvenik Galileo Galilei kada je krdo bilo protiv njega, krdo je bilo i protiv Tesle, danas ga svi slave, pa se pitamo otkuda pravo novinarima da nam guraj zakon krda kao istinu. Ako su svi znanstvenici protiv, a jedan za, to jedino budalama je znak kako je on kontraverzan. Pojedinci mijenjaju svijet , a ne krdo! Sjećate se sprdnje dr Sladoljeva kada su ga inkvizitori iz Faktografa izrugivali? S kojim pravom?

Pogledajte tu inkvizitorsku facu sa Faktografa (piše na njoj ja sam bitan) i mirnoću znanstvenika Sladoljeva. To govori tko ima znanje, a tko umišljenost na licu.- komentirao je ponašanje novinara urednik Igor Drenjančević.

FB_IMG_1587211960565sladoljev-srecko-copy-1

received_253918979343057

U slučaju da se dokaže da je ovaj nobelovac u pravu, a Faktograf, Index , Jutarnji su prenosili, podržavali svojim pisanjem Billa Gatesa i nepotrebno cjepivo, treba ju materijalno odgovarati, jer su slušali jednog čovjeka koji je nestručan. I tu dolazi i do odgovornosti potkapacitiranog Capaka iz stožera koji je nezakonito odlučivao mjesec dana, a sada zahvaljujući ozakonjenju tog nezakonja prijeti i dalje. Saborski zastupnici isto imaju svoju odgovornost u tome. Po ovome nema povrataka virusa.

Stoga prenosimo članak o saznanjima Dr. Luc Montagniera radije iz stranih medija:

Dr. Luc Montagnier: koronavirusom se manipuliralo u svrhu dobivanja cjepiva protiv AIDS-a

Dobitnik Nobelove nagrade otkrio je za francuski podcast “Pourquoi Doctor”: “Interveniranje na genomu djelo je znanstvenika koji su htjeli ´čarati´, ali priroda ne prihvaća ovakve manipulacije i vremenom ih eliminira”.

„Koronavirus je manipulirani virus, koji je slučajno pušten iz kineskog laboratorija u Wuhanu gdje se proučavalo i radilo na cjepivu protiv AIDS-a.“ –  izjavio je profesor Luc Montagnier, dobitnik Nobelove nagrade za medicinu godine 2008., u mikrofone francuskog podcasta, specijaliziranog za medicinu i zdravlje “Pourquoi Doctor”.

Prema profesoru Montagnieru, koji je zajedno s Francoisom Barré-Sinoussijem 2008. godine otkrio da je HIV uzrok epidemije AIDS-a, Sars-CoV-2 je virus kojeg su stvorili znanstvenici i koji je slučajno pušten iz Wuhanskog laboratorija u posljednjem tromjesečju 2019. godine, a koji je specijaliziran upravo za istraživanje koronavirusa.

“S mojim kolegom, biomatematičarem Jean-Claudeom Perezom, pomno sam analizirao opis genoma ovog Rna virusa”, objasnio je ovaj nobelovac u svom intervjuu dr. Jean-Francoisu Lemoineu. “U tome nismo bili prvi, skupina indijskih istraživača pokušala je već objaviti studiju koja pokazuje da kompletan genom ovog virusa u svom sastavu posjeduje sekvence drugog virusa, poput virusa AIDS-a. Skupina indijskih znanstvenika povukla se nakon te publikacije. Ali, istina u znanosti uvijek negdje na kraju izroni na površinu. Sekvenca AIDS-a je ubačena u genom koronavirusa kako bi se pokušalo napraviti cjepivo.”

Prema ovom znanstveniku, promijenjeni elementi ovog virusa nastaviti će se eliminirati za vrijeme širenja virusa: “Priroda ne prihvaća nikakve molekularne manipulacije te će sama eliminirati sve neprirodne promjene. Čak i ako se ništa ne poduzme, stvari će se poboljšati, ali nažalost nakon mnogih smrti”. Montagnier je ponudio i rješenje: “Uz pomoć znanstvenog uplitanja i intervencije u sam genom mogli bismo ukloniti ove sekvence te na taj način zaustaviti pandemiju. Ali trebali bi imati ogromnih sredstava na raspolaganju” – objasnio je nobelovac.

“Dakle, priča o ribljoj tržnici je samo priča, jer nije moguće da se radi samo o virusu kojeg je prenio šišmiš. Vjerojatno su iz virusa u šišmišu krenuli, a zatim ga modificirali. Možda su htjeli napraviti cjepivo protiv AIDS-a koje koristi koronavirus kao nosilac antigena. Djelo znanstvenika koji su se htjeli baviti čaranjem, moglo bi se reći. Jer, ne smijemo zaboraviti da živimo u svijetu prirode gdje postoje ravnoteže koje treba poštovati. Priroda sama eliminira umjetno ubačenu sekvencu AIDS genoma u coronavirusu.

Zavjera?

“Ne“ – odgovara profesor i nastavlja: „tvorac zavjere je onaj koji krije istinu. Ali vjerujem da je u ovom slučaju pekinška vlada ta koja skriva istinu. No, istina uvijek izađe na vidjelo kao što sam rekao. Ali – griješiti je ljudski, i sada nije trenutak za optužbe ili otvaranje istraga. Kina je ogromna i moćna zemlja, pa se nadam da će biti u stanju i priznati grešku”, zaključio je.

Izvor: AGI (Agenzia Italia), objavljeno 17.04.2020

Cilj je očito bio spariti karakteristike ubojitog virusa s karakteristikama virusa koji se brzo širi – kao što je npr. sveprisutni i odavnopoznati  koronavirus, kako bi se antigeni lakše mogli “primiti cjepivom”, tj, kako bi cjepivo lako postalo učinkovito na svakome.

U prirodi rijetko ili nikako nastaje virus iz filmova kao što je onaj u filmu “Contagion” (Zaraza) koji ima obje karakteristike: da se brzo širi i da sigurno i brzo ubija. To su već karakteristike bojnih otrova. Prirodni virusi visoke smrtnosti su vrlo rijetki, epidemije izbijaju naglo i isto tako naglo se i gase. Na kraju svojih izjava se Montagnier, koji očito jako dobro zna o čemu govori, ograđuje od “traženja krivca”, teorija namjernog ili slučajnog puštanja manipuliranog virusa iz laboratorija, ne želeći se kao znanstvenik baviti špekulacijama, nego svojom strukom. A njegova stručnost i struka jasno kažu da se umjetno stvorene manipulacije u genomu virusa “iskorjenjuju” same od sebe, jer na kraju krajeva podliježu prirodnim zakonitostima.

mr Ingrid Runtić

HOP