Skandalozno: Glavni u Američkom stožeru u svezi korona virusa protivi se upotrebi lijeka i čeka cjepivo B. Gatesa

0
8286

Ekonomski savjetnik Bijele kuće Peter Navarro ušao je u žestoki sukob s voditeljem radne skupine Bijele kuće (White House Coronavirus Task Force) Anthonyjem S. Faucijem u svezi koronavirusa, a sve zbog Faucijevog neobično žilavog otpora prema uporabi hidroksiklorokina u liječenju COVID-19, i to sve unatoč izvještajima o širokoj učinkovitosti lijeka. Ovaj događaj se odigrao na nedavnom sastanku radne skupine Bijele kuće.

Prema izvješću je pred sam kraj sastanka radne skupine, Hahn započeo raspravu o najčešće korištenom lijeku protiv malarije – hidroksiklorokinu, koji je nedavno ocijenjen kao “najučinkovitija terapija” u liječenju bolesti izazvane koronavirusom, i to prema istraživanju na osnovi iskustava više od 6.000 liječnika u svijetu.

Nakon što je Hahn izvijestio o raznim ispitivanjima i uporabi tog lijeka u svijetu, Navarro je ustao i stavio hrpu mapa sa studijama na stol kako bi ih podijelo sudionicima rasprave. Navarro je rekao da te studije, koje su napravljene većinom u inozemstvu, ukazuju na “nedvojbenu terapijsku efikasnost” u liječenju oboljelih od koronavirusa. Dr. A. Fauci je međutim počeo osporavati Navarra, te rekao da postoje samo “anegdotski dokazi” koji potvrđuju da taj lijek uistinu djeluje protiv COVID-19.

U trenutku u kojem je Fauci izrekao svoju često ponavljanu frazu o “anegdotskim dokazima” i osvrnuo se na Petera Navarru omalovažavajuće rekavši: “samo isključite Petera“, Navarro se razbjesnio i odvratio Fauciju: “To je znanost, a ne anegdota!”, pokazujući na hrpu mapa na stolu sa studijama iz cijelog svijeta, a koje sve izvješćuju o učinkovitosti lijeka hidroksiklorokina.

Rasprava se završila zaključkom da će se lijek hidroksiklorokin nabaviti za najugroženije zone jer zaista pomaže, te da će pacijenti sami uz pomoć i savjet liječnika moći odlučiti hoće li ga uzimati ili ne. Predsjednik Trump je već naručio 29 milijuna doza hidroksiklorokina koje će pohraniti u nacionalnim zalihama.

U korona stožeru Bijele kuće (White House Coronavirus Task Force) ne pamte ovako burnu raspravu, a javnosti polako postaje jasno da Fauci zbog nekog razloga želi lišiti Amerikance učinkovitog lijeka protiv COVID-19. Zašto, ustvari?

Ovdje je bitno istaknuti da se Fauci sasvim drugačije izjašnjavao u svezi istoga lijeka za vrijeme Obamine administracije, kada je aktualna bila zaraza MERS koronavirusom. Tada je (2013.g.) hvalio isti lijek na sva usta, lijek koji se tada pokazao uspješnim u liječenju MERS-a, rođaka virusa koji izaziva novu bolest COVID-19.

Fauci je i tada i sada bio na čelu NIAID-a (National Institute of Allergy and Infectious Deseases = Nacionalni institut za alergije i infektivne bolesti), gdje je bio imenovan direktorom još davne 1984.godine.

FB_IMG_1587309978893

2013. godine je hvalio otkriće lijeka hidroksiklorokina i za njega govorio da je “posebno ohrabrujuć” jer je “široko dostupan”, što znači da brzo i jednostavno može biti isporučen pacijentima. 

received_233586581292613

Danas je upravo Fauci taj koji uporno koči upotrebu jednostavnog lijeka s dokazano uspješnim djelovanjem u liječenju COVID-19 i naziva sve liječničke studije “anegdotama”, a predsjedniku Trumpu imputira “da je previše optimističan” u svezi tog lijeka, sugerirajući da ne postoje znanstvene osnove na kojima bi se temeljio takav optimizam. Znači, za vrijeme Obame taj lijek je znanstveno utemeljen, ali za vrijeme Trumpa nije?!

Činjenica je da NIAID (Fauci) postupa potpuno usuglašeno sa Microsoftom (Bill Gates). Fauci (baš kao i Bill Gates) upozorava da će se Amerikanci smjeti postupno vratiti normalnom životu nakon što koronakriza završi, ali da će to biti moguće jedino ako pristanu na cijepljenje i pristanu na vodeni žig kao digitalnu potvrdu da su cijepljeni. Ovdje napominjem da je srednjoškolac Bill Gates malo smetnuo s uma da za gripu ne postoji trajno cjepivo, već se ono treba obnoviti prije svake sezone gripe (koronavirus je jedan od uzročnika gripe). Dakle, umjesto već dostupnog lijeka protiv COVID-19 koji se pokazao učinkovitim, Fauci inzistira na cjepivu koje najavljuje “spasitelj” Bil Gates, a koje još nije ni napravljeno.

Znači li to da će nas Bill Gates htjeti svake godine “ažurirati” cjepivom preko svog Microsofta kako bi nas dodatno financijski iscijedio i pokorio te usput osigurao vladavinu Georgea Soroša? Sudeći po slikama okupljenih Bill Gatesa Sr., Davida Rockefellera, Anthonyja Faucija i Georgea Soroša iz nekih ranijih vremena, lako moguće…

Znakovito je i to da predsjednik Trump ipak nije maknuo Faucija iz korona-stožera Bijele kuće kao što je još nedavno najavljivao…

mag. Ingrid Runtić

VEZANI ČLANAK

https://www.hop.com.hr/2020/04/16/roberta-f-kennedy-nabrojio-je-koliko-su-cjepiva-billa-gatesa-unistila-zivota-a-njemu-se-nasi-mediji-klanjaju/