Dr Sladoljev upozorava koliko zastrašivanje djeluje na zadravlje, Dr. Jurinčić tvrdi da lažu o uzgoju VIRUS SARS-COV-02 IZ BRISA -‘ u brisu nema virusa nego sekvestrirana RNA

0
5587

-Ne tako davno održao sam u Beogradu predavanje „Rat s nocebom“. Nisam govorio o cjepivima nego o učincima straha na zdravlje ljudi. Govorio sam o nocebu. Sa skupa je poslana jasna poruka: „Doprinesimo da naši zdravstveni sustavi budu SIGURNI, HUMAN I DOSTUPNI!
Pomno isplanirana panikdemija pokazala je svu snagu noceba. Strah je zdravstvene sustave učinio NESIGURNIMA, NEHUMANIMA I NEDOSTUPANIMA za ljude….
….. nisam znao odakle mi se lice učinilo poznato, ali takva lica pamtim. Iščitavši tekst do kraja, shvatio sam da je možda prošao mojim susjedstvom? Možda smo se sreli i kimnuli na pozdrav? Možda smo si zaželjeli dobar dan? Da, dr Šefika Pašagića nisu ubili virusi ili bakterije. Ubio ga je zdravstveni sustav, a sustav je ubilo antizdravstvo, nocebo, strah…. kako hoćete.-piše Srećko Sladoljev
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/supruga-preminulog-doktora-sefika-pasagica-tvrdi-mog-muza-je-ubio-nas-zdravstveni-sistem-a-ne-koronavirus-546303

FB_IMG_1587306525011FB_IMG_1587306527926FB_IMG_1587306530858FB_IMG_1587306533660

Činjenica je da NIAID (Fauci) postupa potpuno usuglašeno sa Microsoftom (Bill Gates) kada Fauci signalizira da će se Amerikanci smjeti postupno vratiti normalnom životu nakon što koronakriza završi, ali da će to biti moguće jedino ako pristanu na cijepljenje i pristanu na vodeni žig koji će biti digitalna potvrda da su bili cjepljeni. To je bila igra cionista. Fanuci je vodio tzv. američki stožer ptotiv koronavirusa, ali ga je Trump optužio za prevaru. Na slici se vidi povezanost ove ekipe smutljivaca

received_233586581292613

Zanimljivo je da u Hrvatskoj stožer isto želi cjepivom riješiti problem, pa se može sumnjati da ima isti plan kao sumanuti luđak Gates.

Markotićka je objavila da su u Fran Mihaljeviću uzgojili virus korone. Međutim, struka kaže da to nije moguće, a zašto vrlo je jednostavno objasnila dr. Nada Jurinčić:

“U Fran Mihaljević kažu uzgojili VIRUS SARS-COV-02 IZ BRISA!
LAŽETE! U brisu nema virusa nego sekvestrirana RNA a to NIJE VIRUS. Virus možete uzgojiti SAMO IZ ŽIVE STANICE JER ON MOŽE ŽIVIT I MNOŽIT SE SAMO U ŽIVOJ STANICI.
Pa do kud ide ta laž, sram vas bilo?! Tko je vas medicinu učio?
Onda piše kako je to “prvi korak za razvoj cjepiva” ,pa postaje jasno da nam cjepivo trebaju predstavit kao domaći zdrav proizvod.”

Radi li se tu o zavjeri sa Billom.Gatesom?

HOP

VEZANI  ČLANAK

 

Trump dao nogu B. Gatesu, neće čekati cjepivo, dosta je zastrašivanja preko medija, kriza gotova do lipnja!