Uništili smo svoju proizvodnju stočne hrane, pa uvozimo iz Srbije, a političari vas farbaju o nekakvoj proizvodnji!

0
2902

Ono što sam prvo otkrio i čime je pao stožer, to je karantena za vozače kamiona koji nabavljaju hranu u inozemstvu i voze u našu državu. Karantena traje 2 dana, a za vas ako otiđete u drugu državu  karantena je 14 dana! Zašto je to tako?
Jer bi inače bila nestašica hrane kao nekad u Jugi.

Drugim riječima poljoprivreda je u užas zahvaljujući budalama u politici.

Vidimo sada su popularni video uratci na youtubu, razne televizije poput Mostove televizije, suverenisti imaju svoju teoriju spasavanja poljoprivrede, HDZ glumi brigu oko poljoprivrede, a nama  je to samo mazanje očiju. Ako se zatvore granice kako će se stvoriti stočna hrana?

Drugovi iz stožera za zaplašivanje naroda svojim su suludim mjerama pokazali koje smo mi vucibatine imali na vlasti, a koje su uz saborske slugane učinili poljoprivredu nemogućom u našoj zemlji. Uništili je i otjerali slavonce u svijet.

Znači ovako;

-stočnu hranu uvozimo većinom iz Srbije i Njemačke. Potpuno smo potisnuli preradu stočne hrane u Čakovcu, H. Leskovcu, a nešto je bilo nekada u Varaždinu. Bavili bi se stočarstvom, a uništili tvornice stočne hrane. Da li ste igdje čuli od političkih luftbrenzera priču o tome? Naravno ne.

IMG-20200429-WA0003 IMG-20200429-WA0000

– za ulaganja u ratarstvu da bi se osjetio neki pomak i zarada treba više od godinu dana, a kriza može početi na jesen. Stožeraši prijete novim karantenama, pa vas pitam jesu li svi ti političari normalni? Niti vremenski niti fizički to se ne može ostvariti. Ovo farbanje imidža pred izbore.

-Za ulaganje u uzgoj krava, prvi rezultati vide se nakon tri godine, a kupovina krava u većem broju postavlja pitanje zašto je uništen stočni fond i da li će  se zbog toga  plijeniti imovina saborskim zastupnicima i vladama koje su to poticale? Neće. I vjerujete u političare 😂?

-za uzgoj ovaca i koza rezultati se vide nakon godine dana, u uzgoju svinja nakon godine i pol

Npr. meso na tržištu odojka nedostaje, cijena po kilogramu je porasla na 25 kuna sa 15 kuna, a na televiziji tvrde da imamo 3000 viška svinja.

Stvarno ne znam do kada ćete se pozivati na političare? Namjerno su uništili poljoprivredu, banke su vas nasamarile sa valutnim klauzuluma i kamatama, sabor je izlasao pljačku ovrhama, ovi vam zbog korone koja se u Hrvatskoj nije pokazala opasna su uništili gospodarstvo i vi još uvijek lupate loncima na balkonima, pjevate Moja domovina i plješćete stožerašima ili se svadate oko političara, koji je ili nije udbaš 😂