Dr. Sladoljev nazvao Božinovićeve stožeraše ‘hrvatskom ispostavom Civilne KOVID hunte ‘

0
4599

Struka o “stručnjaku” hrvatske ispostave Civilne KOVID hunte. Na južnjački, direktni, splitski način (baš mi fali!). Zanimljivo, nedavno sam pisao o nocebu, o antimedicini, o učincima straha na zdravlje ljudi.-piše doktor Sladoljev, učesnik domovinskog rata, kojeg stalno napada osuđeni kriminalac M. Babić, veliki stručnjak indexove medicine vrijeđanja ljudi.

20200503_115549FB_IMG_1586917323132Screenshot_20200501-082150_Facebookreceived_253918979343057

“Ti si GLUP i NEZNALICA, tipičan primjer doktora aparatčika koji NIKAD nije imao veze s bolešću i pacijentom. Za cijelu svoju liječničku praksu od 40 godina, od čega najviše u Africi, ka pedijatrica, nikad nisam srela liječnika koji je toliko pokvarenu, nesavjestan i spreman na zločin bez ostatka.
POČINILI STE ZLOČIN NAD STARČADI U DOMU U Splitu, u Vukovarskoj. Prije tvog ulaska, TAMO NITKO NIJE BIO NA SAMRTI. Poslije TVOG ulaska, KRVNIČE, SRAMOTO LIJEČNIČKE profesije, KAD STE TE JADNIKE KUPILI KA STOKU U TIM SKAFANDRIMA KOJI SU SMIJEŠNI ZA situaciju, UBILI STE IH STRAHOM A PITANJE JE I KAKVU STE IM TERAPIJU DAVALI.
Njihova rodbina treba tražiti svu DOKUMENTACIJU O DIJAGNOSTICI I terapiji, SVU; i podići tužbu kolektivnu. Svjedočit ću vam na Sudu da starci umiru od straha koji je bio poduplan, od bolesti i od vas onako kostimografiranih A VIDIT ĆEMO I TERAPIJU.
Da imaš malo ljudskosti u sebi, nikad više ne bi izaša pred lica Čovjeka. Sve što ste uradili :
NEMA STRUČNU OPRAVDANOST
NEMA ZAKONSKU PODLOGU.
Usudiš se lupetat kako virus živi na robi 5 dana !
PROPISUJEŠ MJERE ZA RESPIRATORNI VIRUS KAO DA SE RADI O CRIJEVNIM INFEKCIJAMA I TJERAŠ NA DEZINFEKCIJE STVARI KOJE SVAKODNEVNO PRIMJENJENE MOGU STRAHOVITO OŠTETITI DIŠNE ORGANE ONIH KOJI TO Rade. TRAŽIŠ OD NJIH POSTUPAK KOJI PROVODI KIRURG KOJI ULAZI U OPERACIONU SALU A DA BI IH ISMIJA-TRAŽIŠ DA PERU RUKE NAKON ŠTO SKINU RUKAVICE OKUPANE U DEZINFICIJENSIMA.
TI SE RUGAŠ HRVATSKOM NARODU I GRAĐANIMA NA JEDAN PSIHOPATSKI NAČIN.
Usudiš se praviti budalama cijeli jedan narod pa po tvojim podacima, 60.000 oboljelih od sezonske gripe (nauči da je Corona svake godine zastupljena sa 7-15% u sezonskoj gripi) nisu epidemija ali 2.000 od navodne Covid-19 jesu epidemija.
MA AJDE!! A DI SU TI TESTOVI ZA SEZONSKU GRIPU??
Fuj! U životu svom tebi kažem prvom:
PLJUNEM TI U lice, NEZNALICE ILI MANIPULANTU. ILI JEDNO I DRUGO.
STIĆE ĆE TE BOŽJA KAZNA AKO TE NE STIGNE PRAVDA PROBUĐENOG NARODA!I TEBE I SVE TVOJE” Amen.-
Dr. Nada Jurinčić

Ali ne govore samo oni s juga. Govore i oni sa sjevera, struka sa “šlifom”. Lidija Gajski

HOP