PLATFORMA SAVEZ SA NARODOM: HČSP, BDSH I HBPS POTPISALE SPORAZUM!

0
1619

PLATFORMA SAVEZ SA NARODOM: HČSP, BDSH I HBPS POTPISALE SPORAZUM!

Dana 30. svibnja Hrvatska čista stranka prava, Braniteljsko domoljubna stranka  Hrvatske i Hrvatska braniteljska pučka stranka u Zagrebu su potpisale zajednički dokument političkih polazišta članica platforme “SAVEZ SA NARODOM”

Nakon potpisivanja dokumenta održana je i prva konstatirajuća sjednica platforme na kojoj su određini koordinatori za svih XI.  Izbornih jedinica.

Tako će na parlamentarne izbore 05.srpnja 2020. zajedno Izaći HČSP, BDSH I HBPS u platformi “SAVEZ SA NARODOM”

Moramo spomenuti da naš zajednički izlazak na parlamentarne izbore podupiru i mnoge braniteljske udruge proizašle iz Domovinskog rata koje su se stavile na raspolaganje u izbornoj kampanji, ali i općenito.

Vrata “PLATFORME SAVEZ SA NARODOM” i dalje su otvorena.Dobro su došle sve uistinu pravaške i domoljubne stranke, udruge, inicijative, pokreti i pojedinci kojima je Hrvatska u srcu, a Hrvatski nacionalni interesi ispred stranačkih i osobnih te svi oni koji su do sada, ali i ubuduće budu prepoznali snagu kroz pravaško braniteljsku platformu.

Jer mi smo temelj hrvatske državnosti i kroz taj temelj zajedno sa hrvatskim narodom želimo izgraditi bolju i pravedniju Hrvatsku koju smo svi zajedno sanjali.

 ČETVRTA OPCIJA, ALI PRVI IZBOR!

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

Istina i domovina!

HČSP, BDSH, HBPS