Prisila na cijepljenje invazivnim cjepivima nije briga za zdravlje, cjepiva u igli i nisu medicina, taj pseudopostupak ZLOUPOTREBA je liječničkog poziva!

0
13081

Kažu da je “borba s vjetrenjačama” uzaludna. Tako samo kažu! A kažu samo zato jer tako svi kažu. A ja opet kažem da nije kako svi kažu. Jer u čemu je snaga vjetrenjača? Što im daje moć? Što ih pokreće? Da možda nije vjetar? Ali ako smo mi taj vjetar, što vjetrenjače onda mogu?

Prisila na cijepljenje invazivnim cjepivima nije briga za zdravlje niti „najbolji zdravstveni postupak u povijesti medicine“. Ne! Cjepiva u igli i nisu medicina. Taj pseudopostupak ZLOUPOTREBA je liječničkog poziva koji za imperativ ima pomoći u bolesti a pritom ne naškoditi! O ZLU govorim više o deset godina. Ne govorim krivo.

Bojišnicu “rata s vjetrenjačama” moramo prenijeti tamo gdje ih je najviše. U Hrvatski Državni Sabor.

A za to trebamo vektor, političkog udomitelja. Nisam izbirljiv. Ako bude neophodno, za to sam spreman “žrtvovati i spol i vjeru i nacionalnost”. Zašto? Zato što je prvo VEĆE. Mnogo, mnogo VEĆE!
U programe i svjetonazore udomitelja neću se miješai niti o njima izjašnjavati (osim ako su nam podudarna). Glasovati ću PO SAVJESTI.
“Udomitelj” neka nam bude Arka, ja jedro, vi budite VJETAR.

Profil Srećko Sladoljev

HOP

Nadimajte jedra, ne okrečite vjetenjače!

U Vodicama, 6. lipnja 2020.