Dr Sladoljev prozvao Đikića: Kovidcjepivo NEĆE baš puno pripomoći kod drugog, trećeg ili n-tog “vala”!

0
5568

Preliminarna serološka testiranja populacije na prisutnost zaštitnih anti-Corona protutijela otkrivaju “zapanjujuće” nizak postotak pozitivnih osoba kako u zemljama sa strogom karantenom, tako i gdje karantene nije bilo?

FB_IMG_1592455198793

Znaju li vrsni imunolozi Stožera civilne zaštite Hrvatske (i Regiona) ovo objasniti? Nalazi su, naime, očekivani! Ne znate? Možda da pitate sveznajućeg dr Đikića zna li on?

FB_IMG_1592455203900

Ali dedukcijom lako ćete zaključiti kako onda ni kovidcjepivo NEĆE baš puno Pripomoći kod drugog, trećeg ili n-tog “vala”. Osim ….. ako vam ne nalože (a hoće!) da “okrenete ploču” i ne “talasate” o cijepooboljelima, cijepoizliječenima, cijeporespiriranim i cijepokremiranim.

A vidite, “Pernarov” C vitamin HOĆE!

FB_IMG_1589900463713

Cijepiti ili ne-politika ili ne

 

Istina da mi je zadrhtao glas na presici na kojoj sam se predstavio kao nositelj 1. Izborne jedinice platforme „Dosta pljačke“. Zadrhtao je kada sam ponovio riječi Nekog tko mi želi dobro, čuvši za odluku da se namjeravam izložiti šarenim lažima političkog muteža. Rekao je: „Pazi, ispriječio si se Sotoni na njegovom putu. U taj rat možeš samo s krunicom“.

 

https://www.facebook.com/zivizidd/videos/866509610424515/

Ali nije mi zadrhtao od straha. Ne. Zadrhtao je od težine koju osjećam slušajući o oštećenoj djeci, molbe da pomognem roditeljima da im se to ne desi ali i danih obećanja koja nisam ispunio…..

On pet, lip 12, 2020 at 20:19, 🤱 @gmail.com
To: Sre Sladoljev <[email protected]>
Iskreno mi je drago da ste pomogli majci i djetetu da se upise u vrtic.. Eto i ja sam Vas skruseno zatrazila pomoc..rekli ste mi da ne dizete glavu sa kompjutera i zaista postujem i vjerujem da je tako bilo. No …
Hvala na pomoci svejedno jer pomogli ste mi onoliko koliko je u tom trenutku ocito bilo potrebno..pa sam isla dalje i uspjela.
Zelim Vam svako dobro i da uspijete u naumu koji ste zamislili, sretno!
Lijepi pozdrav, 🤱

On pet, lip 12, 2020 at 23:22, 👩‍🦳@gmail.com
Poštovani gospodine Sladoljev,
čuli smo se preko messengera te Vam kao po dogovoru šaljem mail i više informacija. Obzirom na moje autoimune bolesti (SLE; RA, celijakija) rečeno nam je u rodilištu da možemo odgoditi cijepljenje na mjesec dana i zatim pratiti. … Kako su ☀️s mjesec dana počele izbijati urtikarije kakve i ja imam, a ne znam od čega, tražila sam kontrolu kod dječjeg imunologa jer se nisam slagala s doktorovim inzistiranjem na cijepljenju. U 🏥 nas je doktorica primila i bez pregleda rekla „oboje izgledate zdravo, čak ne izgledate umorno, a majke tako malih beba su umorne, te da je nešto s djetetom naš pedijatar bi to već primijetio“ …….

Screenshot_20200618-000427_Facebook

Doktorici sve navedeno nije bilo bitno za cijepljenje, rekla je da možemo krenuti cijepiti neživim cjepivima pa pratiti! Nakon toga bila sam još sigurnija da ne želim cijepiti dijete.

FB_IMG_1592370835139

Ubrzo nakon tog pregleda krenule su krvave stolice i ekcemi a pojačale se urtikarije. Privatno smo oišli na testiranja jer naš pedijatar sve navedeno nije smatrao ozbiljnim. Nakon pregleda, ustanovljeno je da ☀️ smetaju proteini kravljeg mlijeka, soja, pšenica, orašasti plodovi i šljive, da nema trenutnu nego odgođenu reakciju jer reagira u probavnom sustavu pa se vidi kroz dan, dva, krv u stolici, osip i svrbež oko vrata.

FB_IMG_1592373017664

Na sve to je reagirao preko mojeg mlijeka (imao je mjeseca kada je krenulo), a kad sam sve to izbacila iz prehrane kroz nekoliko tjedana stanje mu se popravilo.
Danas mu je godine, i dalje su prisutne alergija na mlijeko, soju, pšenicu i šljive, a orašaste plodove tolerira.

Doktori nas uvjeravaju da nema razloga ne cijepiti ga, no mi se ne slažemo i zbog njegovih alergija i zbog mojih autoimunih bolesti i urtikarija se javljaju i meni i njemu, ne znamo od čega su. U dobi 4 godine imala sam reakciju na cjepivo protiv tetanusa (cijela noga mi je otekla, oko uboda se sve ognojilo, vodili su me na previjanja svaki dan i rekli mami da će mi to trebati izrezati, odnosno odstraniti to tkivo, no nakon nekoliko dana se počelo smirivati pa ipak nisu rezali) uglavnom, mislim da je cjepivo uzrok većini mojih današnjih tegoba………

FB_IMG_1592128302675

……. Ako po Vašem mišljenju postoji mogućnost bilo kakvog pismenog obrazloženja za necijepljenje u našem slučaju, biste li nam bili voljni pomoći? Hvala Vam od srca na svemu,

pet, 12. lip 2020. 23:33 Sre Sladoljev <[email protected]> je napisao:
S ovakvom anamnezom, ni slučajno nemojte cijepiti! To su razbojnici a ne liječnici. Da li imate još koga sa strane rodbine ili svojte s imunološkim disfunkcijama?

FB_IMG_1591874078436

👩‍🦳@gmail.com>
To: [email protected]
U mojoj obitelji nema, a sa suprugove strane ima. Suprugova majka ima hašimoto i vitiligo, a njegov otac i baka imaju dijabetes.

Sre Sladoljev <[email protected]>
To: 👩‍🦳@gmail.com
Razbojnici su preslab izraz. To su ubojice.

 

Srećko Sladoljev

HOP