Dr. Sladoljev poziva danas u 16 sati na razgovor o koronavirusu i politici ispod ‘Bana’

0
8749

Dan je do dana izborne šutnje. Iako nositelj u 1. izbornoj jedinici, moje slike nećete naći na đambo plakatima, stupovima ulične rasvjete, trafostanicma, kantama za smeće … tamo gdje još ima mjesta.

Mojih slika nema na (otrovnom) sajmu političke robe “na akciji” koja vam uz izvještačeni osmjeh obećava obračun s uhljebima i korupcijom, obnovu Imunološkog zavoda, kako će restartirati zemlju, učiniti je sigurnom. Mene nećete vidjeti u prikazu mesije, lidera “kakvog se prepoznaje u krizi”, domoljubnog trkača koji gubi dah iza prvog zavoja i odmara do slijedećeg “sajma”.

Moja politička misija je ona koja putuje od čovjeka do čovjeka, od uha do uha! Važni su jedino glasovi ONIH koji znaju ZAŠTO ga daju! Jer dani na drugi način su IZGUBLJENI! Izgubljeni za ovu zemlju. Želim svijeće koje pale druge svijeće! Tako se može srušiti Rim. Samo Svjetlom Svijesti.

Pozivam sutra, u petak, od 16.00 sati nadalje ispod Bana, da se podružimo i upoznamo. Tko želi, dati ću mu da ponese izborne letke s porukama da ih podijeli gdje živi.

FB_IMG_1593757748383

Inače, primio sam veliki broj upita zbog 5G mreže. Da li je opasna? Da li je nerazmjerno umiranje “s korona virusom”, u područjima gdje je aktivna, možda posljedica ometanje obrane protiv, inače, bezazlenog virusa? Logiku i dizajn eksperimenta kojim će ili potvrditi ili negirati povezanost visokofrekventnog zračenja iz 5G mreže i optimalnog funkcioniranja protuvirusne obrane (onda kada virus “prebolijevamo” bez simptoma!), želim predstaviti u Saboru. Pokus je lako izvesti i može ga napraviti svaki Transfuzijski centar u zemlji. Eksperiment nije na ljudima, već “na” segmentu “DUBOKE znanosti” – u znanosti. Nakon rasprave na npr. “Povjerenstvu za praćenje utjecaja 5G na životnoodržavajuće mehanizme”, o eksperimentu će morati odlučiti Sabor.

EKSKLUZIVNO: VIJEĆE EUROPE najavljuje REPRESIJU I ZATVOR za svakoga tko RAZOTRIVA OPASNOSTI ZA ZDRAVLJE od 5G. U opasnosti su liječnici, aktivisti i znanstvenici!

“U redu. Samo pazi da na niti jednom političkom skupu ne piješ kavu niti ikakva pića. Ne koristi švedski stoli, ne jedi na zajedničkim ručkovima. Nađi izgovor za izbjegavanje trovanja.” Qanon

Srećko Sladoljev

 

HOP