Europska centralna banka prati trendove FED-a i do sada je ukucala 6000 milijardi eura bez pokrića!

0
2786

KORONA KRIZA

Cilj je u potpunosti potopiti Ameriku, što bi automatski imalo katastrofalne posljedice na čitavu svjetsku ekonomiju. Dakle, imperija stvorena na krvlju nevinih žrtava, raspasti će se u plamenu.

U posljednja 4 mjeseca ugašeno je preko,100 000 kompanija, a 50 milijuna Američkih državljana ostalo je bez posla. Tim ljudima, država se obavezala isplaćivati 600 dolara tjedno, ali ta uredba nestaje sa 31.7. Tako da uskoro se može očekivati još više građana na ulicama, što znači i veći kaos.

Pred 3 mjeseca, savjetovao sam ljude da podignu svoju štednju s banaka, i dobar dio nje spase kupujući investicijsko zlato. Svega 2 ljudi ozbiljno je shvatilo moj savjet, i napravili su što sam rekao.

Od tada vrijednost zlata porasla je s 1680 dolara po unci, na 1880 po unci. Dakle, za 20%, s tendencijom daljnjega rasta. Pošto sam dobio upite, da li odmah sada da unovčimo zarađeni profit, proizašao rastom zlata. Odgovor je kratko i jasno, NE. A evo i zašto.

Zlato će i dalje nastaviti rasti, jer od početka nastale krize, Američke Federalne rezerve ukucale su u sustav, oko 10 000 milijardi dolara bez pokrića, tako da se očekuje dodatan pad dolara od 30%, što će ubrzo rezultirati povećom inflacijom.

ECB (Europska centralna banka), također prati trendove FED-a, i do sada je ukucala nešto malo vise od 6000 milijardi eura bez pokrića, tako da Europu također ne očekuje znatno manja ekonomska kriza od one u SAD-u.

Vi koji ste svoj stečeni kapital odlučili spasiti, i uložiti u zlato, za sada nemate nikakvoga razloga za brigu, jer kako financijski sustav sve više klizi prema svom potpunom krahu, tako vrijednost zlata dodatno raste. Do kraja godine ona bi mogla prijeći 2000 dolara po unci.

Stoga, budite mudri i spasite svoj teško stečeni kapital, jer kada papir u potpunosti izgori, izgubit ćete sve ono, za što ste godinama radili i mučili se.

 

M.P.