Sladoljev: Pozvao bih saborsko osiguranje da iznesu sve koji maske odbijaju skinuti u Saboru (i predsjednika i ministra i premijera), jer ovo je Hrvatski Državni Sabor, a ne podružnica Ku Klux Klana!

0
13201

Ovako odgovara Željko Sačić, profesionalni general hrvatske vojske (koji KRIVO misli da je rat prošao):

“Brani se ona (Karolina Krišto Vidović) jako dobro I SAMA …a i formalno su jasno definirani uvjeti za uzimanje riječi u Sabornici.”

” .. nije rasprava u Sabornici tako zamišljena ..a ja ne želim biti iznošen poput Pernara iz Sabornice … ko zadnja neodgovorna cirkusantska budala… JA ZNAM ..pametnije i učinkovitije.”

… a ovako govori formacijski bojnik hrvatske vojske koji ZNA da je “rat svih ratova” tek počeo:

“Generale Sačić, poznajemo se. Da sam kojim slučajem ušao u Sabor, sigurno bi, a Vi to znate, predsjedavajućem oduzeo mikrofon i svima u Sabornici naredio da odmah skinu maske, tako ponižavajući, tako sramotan simbol potčinjenosti. Zatim bih pozvao Osiguranje da iznesu sve koji maske odbijaju skinuti (i predsjednika i ministra i premijera), jer ovo je Hrvatski Državni Sabor, a ne podružnica Ku Klux Klana u mojoj Domovini. Svi vi skupa – iz Možemo, Ne možemo, Pametni, Glupi, Sigurna, Restart, Most, Skela, Splav – sramite se!”

U Nadzornom odboru Imunološkog zavoda bilo je 4:1. Sve isprobani “đenerali” HDZa. Plus Uprava. Ali na sjednicama nisam se tresao ja. Tresli su se oni. Čovjek zaogrnut ispravnošću se NE TRESE. On korača i ne osvrće se.

Srećko  Sladoljev profil

 

HOP