Tuča zbog nenošenja maske izazvana huškanjem građana ‘da prijavljuju jedni druge’ po preporuci Božinovića?

0
5201

“Budući da iz medicinske perspektive nema dokazane učinkovitosti maski, vlada je odlučila da neće postojati obveza njihova nošenja
Nepravilno nošenje maski, zajedno s nepridržavanjem socijalne distance, može zapravo povećati rizik od prenošenja bolesti.”-pišu nizozemski mediji.

Naši mediji i drug Božinović , reciklirani hadezeovac nagovarali su ljude da prijavljuju one koji ne nose maske i došlo je do fizičkog sukoba kada je stariji muškarac napao drugog jer ne nosi masku.

inbound3990370171404286607inbound6908080113071616075

Doc. Dr.sc Vlatka Vukelić na svome profilu dala je zanimljiv komentar događaja;

“Ovo je samo epizoda….gdje humano postaje nehumano, gdje demokracija prestaje biti stvar izbora i gdje najednom svatko misli da se svakome može obratiti po pitanju “maske”. A s druge strane, niste čuli da su oboljeli trgovci, da se itko zarazio u dućanu ili da je neka trgovina zatvorena jer je tamo bilo nekakvo epidemiološko žarište. Ovo ludilo je od ljudi stvorilo idiote, dok su oni koji su već to bili postali iberidioti. Uopće ići za nekime i govoriti mu ima li masku ili nema, a nisi dežurni policajac ili ovlaštena osoba…pa to je van pameti. Pogotovo ako nisi baš brz ili ako nisi boksačka legenda. Kad k tome u obzir uzmeš vrućinu, ne imanje zdravstvenih podataka o čovjeku kojeg naganjaš, jer očito nemaš vlastiti koncept života….onda to završi ovako. Uz naravno pomoć ovih globalistickih pandemijskih preporuka, koje tako neodoljivo podsjećaju na pionirske kape i crvene marame….sada smo kao transrodni globalisti, bez identiteta, spola, vjere, gdje je jedino važno “nosiš li masku”, postali dio nekog novog društva, a zapravo očito novouzdizuceg sustava koji će još malo pa ubijati zbog maski.”

Vodeći stručnjak iz područja imunologije dr Sladoljev tvrdi da je nošenje maski pogubno po zdravlje ljudi.

Podsjetimo kako smo reagirali na Božinovićevo huškanje oko maski.

 

Božinović traži da narod cinka one bez maski, poput dječaka Pavlika u SSSR-u koji je ocinkao oca i strpao ga u zatvor

HOP