Komunisti i Srbijanci su nas pred svijetom pretvorili u genocidni narod, mada su 95 posto zločina nakon ”antifašističkog” rata počinili komunistički partizani i presvučeni četnici

0
2201

Ja mogu što hoću

inbound35120684716752259

Premijer Plenković je nenapisana knjiga o poslušniku, podlacu i manipulatoru koju Titovi pioniri iliti današnji hadezeovci odbijaju razumjeti jer ga smatraju najpametnijim i najsposobnijim političarom u Hrvatskoj, čak i domoljubom. Takvi toliko vole Hrvatsku da bi ju svi zajedno, nakon toliko prolivene hrvatske krvi, ujedinili sa Srbijom zbog bratstva i jedinstva.
Ako smo se odrekli ZERP, zašto se ne bi odrekli poljoprivrednog zemljišta u Slavoniji i Baranji? Ako smo prodali Telecom-a, INA-u i Plive, zašto ne bi prodali izvore pitke vode? Zašto se ne bi odrekli i hrvatske narodne baštine koju Srbijanci i dalje otimaju dok Plenković šuti?
Zašto se na koncu ne bi odrekli kune i HOS-a te pokliča ”Za dom – spremni” jer to traži Pupovac i hrvatski ”antifašisti” koji danas vladaju Hrvatskom preko medija. Sve navedeno je izdaja koju Plenković sprovodi u djelo.

inbound6816435089962419601

Pupovčeva zadaća je da optužuju hrvatski narod zbog NDH i tako prikrije četničke zločine nad Hrvatima. Zar Srbija nije bila fašistička i nacistička, ali zašto bi to zanimalo Pupovca, Plenkovića i hrvatske ”antifašiste”?

inbound7603715362612056520
Hrvati nikada nisu bili fašisti jer su se protiv fašista borili kao gerilci i partizani u Istri i Dalmaciji, a četnici su sa njima šurovali. Fašiste je u Istru i Dalmaciju dovela kraljevina Jugoslavija na čijem čelu je stao srbijanski kralj. Zapamtimo, hrvatski partizani nisu bili komunisti kad su ustali protiv talijanskog fašizma. Srbija je šurovala sa nacistima i fašistima, a Hrvatska je bila okupirana od nacista i fašista zahvaljujući kraljevini Jugoslaviji koja je potpisala ugovor o okupaciji sa Hitlerovom Njemačkom.

NDH je spašavala Žide koliko je to bilo moguće, a Srbija ih lovila za naciste da ih ubiju u pokretnim plinskim komorama. Srbija je bila prva država u Europi koja je postala judenfrei. Mnogi Židi su bili generali u ustaškoj hrvatskoj vojsci i visoko pozicionirani u politici, što nije bio slučaj u Srbiji. SPC je stala iza progona Jevreja, dakle, Žida.

Josip Broz Tito i Milovan Djilas na aeromitingu u Batajnici. 21.05.1953.
Josip Broz Tito i Milovan Djilas na aeromitingu u Batajnici.
21.05.1953.

Hrvatski partizani koji nisu prihvatili Veliku Srbiju su poniženi ili ubijani nakon ”antifašističkog” rata, a mnogi su izginuli na Neretvi i Sutjesci zahvaljujući četnicima i talijanskim fašistima. Ti partizani su ustali protiv talijanskog fašizma zbog svog hrvatskog identiteta i kasnije zbog suradnje četnika sa fašistima. Talijanski fašisti sa četnicima su htjeli podijeliti hrvatsku obalu. U Jugoslaviji hrvatsku obalu su uživali Srbi, a Hrvati su bili prisiljeni na iseljavanje

Na čijoj strani su bili Plenkovićevi predci, zar Hrvati ne bi voljeli znati? Mislim na djedove i bake, jer za roditelje znamo.
Zbog NDH Hrvati bi se još morali odreći svojeg etnika Hrvat i toponima Hrvatska jer se koristio u NDH. Srbi i ”antifašisti” bi Hrvate najradije nazvali Jugoslavenima i odrekli se toponima Hrvatska , a četnike bi slavili kao borce za bratsku, slobodnu i demokratsku Jugoslaviju. Za komuniste i četnike zločinci su bili ustaše, ali činjenice pokazuju drukčije. Komunisti i četnici su odgovorni za više od 95 posto zločina, a te zločine, zahvaljujući Titovoj slobodi govora, komunisti i četnici su skrivali i pripisali ih ustašama, sve do početka ove agresije.

 

Dakle, 5. kolovoza 2020. godine kada se slavila Oluja u Kninu, Plenković i Milanović su se odrekli HOS-a i njihovog obrambenog pokliča ZDS, što znači da su se odrekli i hrvatske države koju su sačuvali upravo hosovci kada su se u tenisicama suprotstavili JA, trećoj armiji u Europi, i četnicima te ih zaustavili i zadržali više mjeseci izvan Vukovara uz velike žrtve. Uskoro bi ih Titovi pioniri mogli progoniti, osuditi i zatvoriti. Sudbina se ponavlja kao u slučaju dalmatinskih partizana.

Titovi pioniri i okorjeli boljševici kao Mirko Galić i Žarko Puhovski slave dolazak člana stranke SDSS u Knin kao i Plenković. Komunist Gregorić izjavljuje da Plenković stvara modernu Hrvatsku ne naslućujući ugrozu od njegove politike.
Ne pokazuje li nam ovo tko vlada Hrvatskom i stvara ”modernu” komunističko socijalističku državu.

inbound6015061080904671132

Sve ovo nam pokazuje da Hrvatsku danas vode Titovi pioniri koji nas vraćaju u neku novu Jugoslaviju ili Zapadni Balkan jer EU će se uskoro raspasti. Današnjoj Hrvatskoj treba novi Ustav, velike reforme i lustracija ako želimo opstati i živjeti kao slobodan narod u miru i blagostanju. Komu trebaju obmane ”najpametnijeg i najsposobnijeg” političara?

Sve ovo nam pokazuje da sa Hrvatskom danas vlada ekstremist Pupovac, uz pomoč Radina i njegove ekstremističke stranke SDSS koja ne bi smjela djelovati u Hrvatskoj jer Srbi u Hrvatskoj nisu nikakva nacija nego etnička ili narodna manjina. Njihova nacija je u Srbiji, a oni su dio hrvatske nacije, ako imaju hrvatsko državljanstvo.

Četničke politike u Hrvatskoj stvara SPC koja nema pravo djelovati u Hrvatskoj po pravoslavnom kanonu.

cetnici

O tome Plenković šuti i ne želi registrirati HPC koja je službeno starija od SPC gotovo dva stoljeća. I tu Crkvu su nam ukrali Srbijanci i na njezinim temeljima osnovali SPC. SPC je u Hrvatskoj tajna teroristička organizacija. Međutim, politički slijepac Plenković ili to ne vidi ili je veći despot od ljubičice bijele, druga Tita. Ne vidi i šuti katolička Crkva u Hrvata
U tome mu pomažu mlade hrvatske antife koje se i danas stvaraju i odgajaju na hrvatskim fakultetima. Neki okorjeli mlađi antife, čiji predci imaju koljačku prošlost, štite zločine svojih predaka ili traže privilegije koje su imali u Jugoslaviji.
Čude me da ”najpametniji i najsposobniji političar” nakon četiri godine nije prokužio Pupovca i njegove četničke podvale koje brzo odgoneta prosječan čovjek u Hrvatskoj. On nije glup, što znači da svjesno radi protiv interesa hrvatskog naroda i suverenosti hrvatske države.

Zašto je Plenković formirao vlast sa manjinama umjesto sa hrvatskim strankama? Odgovor je jednostavan: Manjine može kupiti, a sa hrvatskim strankama mora dijeliti vlast. Zar nam i ovo ne otkriva despota? Zar tako nije rezonirao Machiaveli?

inbound5632389337780760324
Koga hrvatski političari i mediji zastupaju u Hrvatskoj: Srbe ili Hrvate? Zar je moguće da Plenković šuti dok šačica Srba sa lažnim hrvatskim ”antifašistima” slavi pokolje Hrvata za vrijeme II svjetskog rata i nakon njegovog završetka. Štoviše, Tito je iz Hrvatske protjerao više od 800 tisuća Hrvata, a gotovo 600 tisuća je pobio nakon završetka ”antifašističkog” rata uz pomoć presvučenih četnika. Titovi pioniri su iz demokratske Hrvatske istjerali gotovo pola milijuna Hrvata.

Izgleda da u demokratskoj i nezavisnoj Hrvatskoj ne smiju postojati domoljubi, dakle, ”primitivni ognjištari” jer po njima nemilosrdno pljuju Titovi pioniri preko tiskanih i elektroničkih medija koji su se umislili da su hrvatska avangarda. Njima, očito, fali jednoumlje.

Svi Hrvati moraju misliti kao šačica izdajnika po medijima i u Saboru, a to je za njih demokracija i sloboda. Zar takva nije bila Titova Jugoslavija? Naravno, sve je bilo idealno, demokratsko i slobodno, osim što nisi smio politički pisnuti – izgovoriti istinu ili javno obznaniti svoje mišljenje.

Čak nas obmanjuje i general Gotovina koji kaže da su se Hrvati borili za demokraciju i ista prava za sve građane. Gdje on živi ako ne zna da etničke manjine imaju privilegije u odnosu na većinski hrvatski narod.

Njihovu etnička prava im ne dozvoljavaju da kroje hrvatsku politiku. Jednakost treba štiti, ali im se ne smije davati posebna prava. Koje manjine u Europi imaju posebna prava? Kakva prava imaju Hrvati u Srbiji? Hrvati u BiH su konstitutivni narod, ali nemaju nikakva prava ni svoj teritorij. Manjinski sabornik u Hrvatskoj treba samo jedan glas da bi postao hrvatski sabornik, a hrvatski najmanje 10 tisuća glasova. Generale, probudi se.

inbound5311854287758666266
Osim što nas je ”oplemenio” lažima, podvalama i podlošću, Plenković u republiku Hrvatsku nije doveo ni jednu ”green field” investiciju? Nije, ali nam priča o milijardama eura koje nam daje Europa.

Međutim, nije nam rekao koliko će te milijarde povećati doprinos RH europskom proračunu. Koliko će nas sve to koštati, nikada nije nam rekao. Što će se sa Hrvatima dogoditi kad Europa prestani Hrvatskoj davati ”socijalnu” pomoć? Neće li nakon toga Hrvati bježati iz Hrvatske trbuhom za kruhom kao u prošlosti?

Štoviše, želio bih ukazati na ono što je najvažnije u životu, a to je iskustvo. Titovi pioniri imaju diplome, ali njihovo poznavanje novije hrvatske povijesti je nikakvo. Hrvati ne poznaju hrvatsku povijest jer im je to bilo zabranjeno. To nemaju ni današnji mladi Hrvati jer su im komunisti i četnici oprali i dalje peru mozak na hrvatskim fakultetima. Svi oni žele biti avangarda poput Trumbića i njegovih intelektualaca koji su nas uveli u srbijansko ropstvo. Slično su nam ilirci uništili hrvatski jezik jer nisu imali ni znanja ni iskustva o jeziku ili Srbijancima.
Komunisti i Srbijanci su nas pred svijetom pretvorili u genocidni narod, mada su 95 posto zločina nakon ”antifašističkog” rata počinili komunistički partizani i presvučeni četnici. Prije toga, Srbijanci su pobili hrvatske zastupnike u jugoslavenskoj Skupštini i nametnuli nam diktaturu da bi pomoću agrarne reforme hrvatske pravoslavce pretvorili u Srbe. Tako se pojavio veliki broj Srba u Hrvatskoj i Bosni, ali, unatoč tomu, u cijeloj NDH nije ih ipak bilo više od 14 posto.

inbound6167326967652780867
Međutim, poslije ”antifašističkog” rata samo u SR Hrvatskoj ih je bilo 14 posto. Sve ove podatke mi je malo prije agresije opovrgnuo još u Jugoslaviji jedan visokorangirani udbaš iz Splita koji je tvrdio da u SR Hrvatskoj nikada nije živjelo ni 5 posto Srba zajedno sa doseljenicima iz Srbije i Bosne, dakle, sa oficirima JA i milicajcima. Kakav je izdajnik Plenković kad je dopustio Srbima da izvrše popis Srba u Hrvatskoj?
Što je sa pravima hrvatskih iseljenika i njihovih potomaka koji čine hrvatsku dijasporu veću od više milijuna. Zašto oni više ne uzimaju hrvatsko državljanstvo i naseljavaju se u Hrvatsku? Razlog je što se njih boje Titovi pioniri i na svaki način im nastoje zabraniti povratak u domovinu. Među njima i bogatih ljudi koji mogu dosta investirati u Hrvatsku.
Međutim, njih se boje Titovi pioniri jer ih na izborima mogu izgurati iz hrvatske politike. Zar Hrvatskoj ne bi dobro došle njihove investicije koje bi otvorile radna mjesta i zadržale Hrvate u njihovoj domovini. Da bi se to dogodilo, mora im se omogućiti sudjelovanje na hrvatskim izborima i to dopisno i elektronički u izbornim jedinicama u kojima imaju svoju adresu u Hrvatskoj. Oni jedino mogu izvesti hrvatsku politiku na ispravan put.

 

Srećko Radović

 

HOPl