Dr. Sladoljev poručio imunologu Marušiću u vezi cjepiva: Znanstvenici nikada neće konstruirati virus kojeg obrambeni sustavi zdravog čovjeka neće moći savladati

0
7192

„Ne treba se bojati nego treba biti odgovoran. S početkom 2021. imat ćemo cjepivo! Da, još i ovo: najesen će početi cijepljenja protiv gripe i cijepite se! Uvjeravam vas da to štiti i od SARS-CoV-2, ne toliko kao što štiti od gripe, ali ipak u dovoljno vrijednoj mjeri“ (profesor imunologije dr.sc. Matko Marušić)

https://direktno.hr/domovina/profesor-imunologije-dr-sc-matko-marusic-kinezi-nisu-ciljali-zarazu-nego-biolosko-oruzje-pricuvu-slu-201950/

Nekako sam siguran da ćemo uz Rudana uskoro dobiti novog člana Znanstvenog savjeta za borbu protiv korone. Što vi mislite?

inbound7056069245892603685

Slažem se s prof. Marušićem da su novu koronu konstruirali ljudi. Godinama su o ovom čudnom poslu objavljivani radovi u prestižnim časopisima. Kako im je to uspjelo? Pokušati ću objasniti.
inbound9051501559454037606 inbound4670303278688816304
Da bi virus ušao u stanicu, mora se za nju pričvrstiti istim adhezivnim silama kojima se npr. „sljepljuju“ protutijela i antigeni. Ako zamislite antigen kao ključ, onda je protutijelo ključanica, struktura i gipsani odljevak. Najpreciznija „forenzika“. Za viruse je svako mjesto ulaska u stanicu dobro. Međutim, zločesti znanstvenici fokusirali su se na jedno posebno opasno, enzim koji se nalazi na stanicama plućnog tkiva (ACE2) koji omogućava stvaranje angiotenzina, hormona koji regulira arterijski plućni tlak! Znanstvenici su zapucali iz dvocijevke, istovremeno ciljajući na učinke infekcije po sebi i deregulaciju krvnog tlaka u plućnom optoku kako bi uz sve opteretili srce zaraženog. Kombinacija je stoga posebno opasna za srčane bolesnike, više za muškarce, manje za žene jer se ACE2 gen nalazi na X-kromosomu. Žene ih imaju dva.

inbound1802072653249964645

Kako je znanstvenicima uspjelo na površini virusa proizvesti „odljevak“ enzima ACE2? Tako što su „napravili“ gen za „odljevak“! Kako? Imunoinženjerstvom! Tehnologijom staničih fuzija (o tome nešto znam), konstruirali su veliki broj hibridoma, križanaca tumorskih stanica i limfocita kod kojih su pokrenuli mehanizme adaptivnog imuniteta. Pretraživanjem njihovih izlučevina („screening“) detektirali su hibridom koji proizvodi protutijela na ACE2. U hibridomu su zatim detektirali sekvencu nukleotida (DNK) koja definira varijabilnu zonu protutijela, onu koja u reakciji antigena i protutijela predstavlja „odljevak“. Sekvencu su umnožili, unijeli u virus i tako dobili SARS Cov 2. Zatim su ga namnožili i posprejali po tržnici Wuhana. Zapravo je jednostavno, ali košta desetke i desetke milijuna dolara, Zatim je krenulo “drugo poluvrijeme”, medijska galama, posebne mjere, ludovanje, histerija, titlovanje, krenuli su manipulativni rezultati upotrebom „only for research“ testa za masovnu dijagnostiku, plaćanje bolnicama po kovidašu, plaćanje za kovidaša na respiratoru, plaćanja za priznanja smrti od kovida, kremiranje, maske, nacionalni stožeri, lokalni stožeri, stožernici, mediji, mediji, mediji … RTL, NOVA, HRT, Jutarnji, Večrnji, Gloria, Blic, Index, Doktor u kući …

inbound6456480151479662013

I što se desilo? Ništa.
Prije desetak godina u jednom intevjuu rekao sam kako znanstvenici nikada neće konstruirati virus kojeg obrambeni sustavi zdravog čovjeka neće moći savladati. Paklenih planova s konstruiranjem smrtonosnih virusa ne trebamo se bojati. Ali bojati se moramo novih cjepiva. Posebno invazivnih RNK cjepiva.

https://en.wikipedia.org/wiki/Moderna#History

Jer, ako je klasično invazivno cjepivo u igli „1000 uboda iz svakog uboda“, RNK invazivno cjepivo je „1000 uboda iz 1000 uboda svakog uboda“.

Kako RNK cjepiva funkcioniraju, kako će ometati normalno funkcioniranje imunološkog sustava, u nekoj od slijedećih objava.

Srećko Sladoljev

 

HOP