Ekskluzivno: Vučićev predstavnik iz Srbije 4 dana prije proslave Oluje našao se sa Pupovcem u Hrvatskoj, Vučić i Linta sve su dogovorili sa Pupovcem i odglumili su svađu?!

0
12168

 Naslovi i izjave Srba u vezi pomirenja;

Istražili smo: Hoće li DORH kazneno goniti čovjeka čiju je postrojbu Zoran Milanović odlikovao?-piše žena bliska Pupovcu, Slavica Lukić. Tekst poslije Oluje na Jutarnjem.

Patrijarh Irinej: Pravi je trenutak za razgovor o pomirenju srpskog naroda stradalog u genocidu i hrvatskog naroda.

inbound4788774602339600107

Srbijanski ministar obrane Aleksandar Vulin upitao je što Hrvatska točno slavi u Kninu “očišćenom od Srba”, ako ‘Oluja’ nije bila etničko čišćenje te je dodao “da nije dovoljno naći Srbina koji sudjeluje u proslavi protjerivanja njegovog naroda”, da bi ta operacija “postala legitimna i bezgrešna”.

Vučić tvrdi da je Oluja bila etničko čišćenje.

“Ako je suština da se ne smije misliti srpskom glavom, a da idemo da slavimo Oluju, ili da se usuglasimo s prištinskim viđenjem iz 1999., onda to nema smisla”, rekao je Vučić o odlasku Borisa Miloševića u Knin te o obilježavanju obljetnice Oluje.

Kada netko pročita ove laži, objede, srpskih čelnika samo teži oblik kretenizma može ući u neko pomirenje.

Poznati srpski psihopat, fašista i desna ruka druga Vučića ovako gleda na Oluju;

Linta: Odlazak Miloševića u Knin najdublja uvreda za žrtve i srpski narod.

Zanimljivo. Boro Rkman i ovaj psihopata  su kumovi. A Rkman nekadašnji ratni huškač, koji je desna ruka mirotvorca Pupovca vrlo često se nalazi s njim i ergelom neosuđenih  srpskih zločinaca  u Srbiji. I sada je on iznenađen odlaskom Miloševića u Knin?  Dobra igra srpske i hrvatske vlasti pred cijepljenje?

vrga

Srbi napali Pupovca? Dobar vic. Subotu pred Oluju Pupovac je u 21h došao u Vrginmost? I gle slučajnosti srpski ekstremist M. Vrga načelnik općine odlazi na komemoraciju dan Oluje u Srbiju, da bude uz Vučića?! Čiji je on kadar ? Pa SDSS-ov kadar. I gdje je tu svađa? On je srpski ekstremist koji podržava nekadašnje srpske teroriste u vijeću.

Ali ono što razotkriva vezu Pupovca i srpskih ekstremista u Srbiji je D. Linta, koji je bio na tome sastanku u Vrginmostu , četri dana prije Oluje , M. Linta  njegov je  brat, koji  je huškački napao Pupovca i Miloševića da su izdali srpstvo odlaskom u Knin na proslavu Oluje, a oni su dio općeg dogovora oko proslave Oluje. Plenković je ispao bedak politički kao i uvijek do sada ili dežurni hrvatski pokvarenjak.

Linta: Odlazak Miloševića u Knin najdublja uvreda za žrtve i srpski narod, rekao je Linta, a njegov brat bio je na sastanku u Vrginmostu 4 dana prije Oluje i znao je za taj dogovor . Ovo je skandal nad skadalima, kojim ista ekipa želi svađu dva naroda.

inbound7374041076648411348

Hrvatska inačica medijskog Gandija , drug i starešina Plenković je pokazao ne samo da nije dorastao srpsko-crnovlaškoj igri, već da radi po procjeni  onih koji su loše procijenili 1991 godinu, pa i kako će proći Oluja . Plenković se pretvorio u A. Trumbića. Poslušnici ne mijenjaju povijest već stvaraju kaos. Da li je on ovu prevaru napravio u dogovoru sa pročetničkim snagama u Srbiji?

 

HOP