‘ Srbi iz ‘SAO Krajine’ nakon Oluje etnički su očistili Banja Luku od 20 000 Hrvata i Bošnjaka’

0
2267

Saša Milošević: Zahtjevno je biti Srbin u Hrvatskoj.

inbound7521639849187542282

Osuđeni diler droge nama pametuju o Srbima u Hrvatskoj, s pozicije čovjeka koji dobro živi od novca poreznih obveznika?!

-U dijaboličnom odnosu prema Oluji, iz moje perspektive, potrebno je oponirati prevladavajućem narativu i jasno reći kako je Oluja istovremeno legitimna i kriminalna, oslobađajuća, ali i etničko čišćenje”, poručio je Milošević. Da je Oluja etničko čišćenje misle Vulin, Vučić, srpska crkva…A Plenković trabunja o pomirenju. Sudski je odbačeno takvo tumačenje Oluje.

inbound291284273117239868

-Zanimljive su te naše vlasti ili su neznalice ili pokvarenjaci. Tijekom Oluje srpska vojska bježeći od HV-a  je gazila civile. Toliki je strah bio i ljubav prema svome narodu.

Kada su ti banditi i ta  rulja došla u Banja Luku, te kukavice su istjerivali Hrvate iz njihovih domova. Ljude su hvatali za vratove, izbacivali  na ulicu , sa vrećicom i useljavali u njihove kuće.

To je bilo etničko čišćenje, a ne Oluja. 20000 ljudi istjerali su Krajišnici iz domova, a sada nekakvi Pupovac priča nedorečenu priču. To je istina. Kada su nas istjerali ti iz Krajine takozvane iz naših domova na ulicu, došli su domaći četnici i pokrali nam novce, zlatninu, to je ta “hrabra vojska radila”. Domaći četnici se nisu usudili napraviti tako nešto 4 godine,  što je ta  krajiška banda napravila u par dana.

Sramota od hrvatske vlasti i medija da se o tome šuti. Da nas Hrvatska nije primila, sve bi nas pobacali u rijeku. To je bio užas. Malim čamčićima  smo bježali u Hrvatsku.

Oni govore nekome o ratovanju, sram ih može biti. Gdje je to Hrvatska vojska radila? Do kada ćemo trpiti to zlostavljanje iz Srbije i od hrvatske vlasti!?-rekao nam je ogorčeni banjalučanin.

-Ja vas kao Srbin iz Hrvatske pitam zašto hrvatska država mora davati Srpskom narodnom vijeću novac za asfaltirsnje naših puteva? Zašto daje novac da nas ovi zbrinu? Zbrinuli su sebi plaće, ali za nas ništa  nisu učinili. Zašto uopće njima dati novac? Pa neće meni biti bolje ako Novosti dobiju 4 milujuna kuna, nego tim novinarima.

Mi živimo u Hrvatskoj i država se mora brinuti o ljudima, a ne da se daje novac Srpakom narodnom vijeću kao da je ovo i dalje Krajina. Prati li netko gdje završava taj novac -bio je jedan komentar za SNS donacije.

 

HOP