Bivši srpski terorist, uhvaćen u krivolovu sa nezakonitim oružjem

0
6399

U srijedu, 5. kolovoza, oko 19 sati, u šumi u državnom lovištu na području Gvozda, policijski službenici zatekli su 67-godišnjaka u posjedu lovačke puške i streljiva.

On je uhićen, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da neovlašteno posjeduje lovačku pušku i streljivo.

Oružje i streljivo je oduzeto, a zbog počinjenog kaznenog djela Protuzakoniti lov i ribolov i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari bit će kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.-napisao je portal Radio Banovina.

Bez ikakve informacije o osobi piše ovaj portal, kada je hadezeovac ulovljen u krivolovu sa toga područja digla se sva medijska “krema” i pisala o tome događaju.

Lokalni informator sa tog terena ovaj događaj je opisao kao ” evo sad ga 25  godina od rata konačno  razoružalo”.

Radi se o nekadašnjem teroristi , policajcu Sao Krajine, postaja Gvozd Bogdanu Šapiću, poznatom iz tragikomičnog incidenta u toj postaji milicije Krajine, kada je zbog nestručnog rukovanja tromblonom stradalo nekoliko policajaca među kojima je bio i on.

Inače to je poznati brat SDSS-ovca, rođak srpskog batinaša , bezbednjaka iz rata Mile Šapića , najbližeg suradnika M . Linte, koji svakodnveno prosipa mržnju prema Hrvatima.

jasenovac-linta-4

Na slici polaže vijanac u Jasenovcu ,  kako ti srpski luđaci kažu “milijun i pol srpskih žrtva.”

Bogdan Šapić je iz vrlo poznatog pročetničkog uporišta, zaseok Šapić , područje Perne od kuda je i za sada najluđi vučićev ekstremist Linta. Bogdan je poznat po privatnoj pivi, a sad i po oružju bez dozvole. Radili se uopće o lovačkom oružju ili vojnom oružju?

Zanimljivo, to je i kraj prve Pupovčeve žene , pa stoga Pupovac jako dobro pozna situaciju na terenu.

Za Bogdana kažu da radi odlično pivo, ali očito je bio loše sreće sa puškom.

 

HOP