Rođaka M.L.Kinga Jr. tvrdi da na čelu pokreta Black Lives Matter su tri lezbejke koje mrze muškarce

0
2090

Alveda King, nećakinja Martin Luther Kinga Jr. završila je  Saint Anselm College, Central Michigan University i kao obrazovana osoba suprostavila se iskorištavanje imena Black lives matter u ime navodne zaštite crnaca.

inbound6097002110800002375

Black Lives Matter je decentralizirani politički i društveni pokret koji se zalaže za nenasilni građanski neposluh u znak protesta protiv incidenata policijske brutalnosti i svih rasno motiviranih nasilja nad crncima piše na Wikipediji.

Alveda King ne misli tako. U vrijeme M.L. Kinga okupljao se veliki broj ljudi zbog rasnih neujednačenosti. Bilo je i tada ekstrema koji su htjeli bacati molotljeve koktele  na policiju, ali većina ih je spriječila, danas BLM dobiva ogroman novac, okuplja tzv. antife, marksiste, a Alveda King tvrdi da su na čelu 3 lezbejke koje mrze muškarce i podržavaju odgoj djeteta bez muškarca.

Alveda King smatra da sustav treba biti jedanak prema svima, a ne samo prema crncima i tvrdi da ako netko tko radi u nekoj korporaciji za takav način pristupa  političkim problemima dobiva otkaz jer korporacije ne podržavaju takav odnos , već samo prema crncima , što naravno potiče rasne i etničke sukobe koji odgovaraju dubokoj državi.

 

HOP