Hrvatski mediji prikrivaju zlostavljanje djece Hrvata u Vukovaru, rade li oni otvoreno za pročetničku vlast u Srbiji?

0
2790

VIDEO IZ VUKOVARA: Srpski ekstremisti čoporativno se iživljavaju nad mladim Hrvatima!

O šokantnom napadu srpskih ekstremista na mlade Hrvate, učenike Tehničke škole, koji se jučer dogodio u Borovu Naselju, u tzv. mainstream medijima – ni riječi. Nije reagirala niti visoka politika…

Kada desetine Srba kukavički napadnu dva ili tri Hrvata, to onda službeno nije zločin motiviran mržnjom, a kada se mladi Hrvati u Vukovaru brane od učestalih provokacija i fizičkih napada velikosrba, odmah ih se proglašava “ekstremistima”, Pupovac huška na izvanrednim pressicama, a policija uhićuje…-piše Velimir Bujanec.

Srbi u Vukovaru uče u osnovnoj školi lažnu povijest iz srpskih udžbenika, odlaze u crkve ekstremističke SPC, vjeruju u politiku SDSS-a, a plod svega je ovo stanje.

Ipak najzanimljivije je ponasanje medija ili udruga civilnog društva koje vide svagdje i uvijek nasilje nad Srbima, nasilje nad Hrvatima prešućuju i znači li to da su dio srpske ekstremištičke politike?

Na području Petrove gore je posječena šuma gdje je  ubijeno 48 civila od strane srpskih zločinaca u domovinskom ratu, staze traktorima i radnim strojevima znatno su otežale uopće pronalazak grobnice tvrdi nam svjedok tko zna za ovu grobnicu. Radi li se to namjerno?

 

HOP