UNICEF zanemaruje mišljene znanstvenika:’Višesatno nošenje maski smanjuje imunitet organizma’, ‘Maske propuštaju virus, a i jako su štetne’ i tako uništava zdravlje djece?!

0
2317

inbound4814407002626698380

UNICEF – jel čita ovo itko?

RASKRINKAJMO IH, SKUPA SA SLUGANSKIM SOROŠ-GATES MEDIJIMA

Hoće li UNICEF odmah promijeniti smjernice nakon saznanja iz WHO?

Gdje su FAKTOGRAFCI?

OVO NE KONTROLIRAJU!

 

Istražujući,  protupitkujući, konzultirajući se a sad već i svakodnevno dobivajući silne izvore i dokumente od nepoznatih ljudi (kojima se zaista zahvaljujem), naletjeh tako i na ovaj UNICEF-ov, zamislite svjetsku organizaciju za brigu o djeci! Kako providno.

U tim preporukama koje su mi dospjele putem maila, upada mi u oči, kao pravniku prije svega, prvi ulomak koji kaže:

 inbound8247350867085111990inbound245724410054724002

Svrha dokumenta

„Ovaj dokument pruža smjernice donositeljima odluka, djelatnicima u javnom zdravstvu i zdravstvenim djelatnicima na području pedijatrije za informiranje o politici korištenja zaštitnih maski kod djece u kontekstu pandemije COVID-19. Ne odnosi se na korištenje maski od strane odraslih koji rade s djecom ili roditelja/skrbnika, kao ni na korištenje maski kod djece u zdravstvenim ustanovama. Ove privremene smjernice revidirat će se i ažurirati čim se pojave novi dokazi.“

Zamislite vi ovo, umjesto da je svrha ovog dokumenta primarno odnos prema djeci, za njihovu dobrobit, ovdje je sve bazirano kako baš djeci nametnuti nošenje maski, te kako će im to, a zahvaljujući ovim uputama, sve u kontekstu pLandemije (kako je ja od početka zovem) prenijeti DONOSITELJI ODLUKA!

Zaista vrlo brižno prema djeci cijelog svijeta.

Mene ovdje zanima i još jedan detalj, obzirom na nova saznjanja iz WHO https://www.hop.com.hr/2020/10/10/izletilo-im-who-slucajno-p…  koja se također skrivaju od nas, od cijelog svijeta, ali „oštrom oku“ ništa ne može promaknuti.

Pitam ja taj UNICEF, tj. nihovih par uposlenika  u RH (kod izbora uvijek podobnih) hoće li – kako piše u Preporukama na kraju teksta,  „ako se bilo koji čimbenik promijeni, WHO i UNICEF će objavit i ažurirani dokument“  – hoće li zaista to i učiniti? Kada?

A taj zaključak iz Preporuka citiram:

„WHO i UNICEF nastavit će pažljivo pratiti sve novonastale dokaze o ovoj temi i situaciji radi utvrđivanja promjena koje bi mogle utjecati na ove privremene smjernice. Ako se bilo koji čimbenik promijeni, WHO i UNICEF objavit će ažuriranje dokumenta. U suprotnom, ove privremene smjernice istječe šest mjeseci nakon datuma objave.“

 

Da je u WHO došlo do zaokreta to saznašmo ( https://off-guardian.org/2020/10/08/who-accidentally-confirms-covid-is-no-more-dangerous-than-flu/?__cf_chl_jschl_tk__=e6133daf44f949b4110568c2912a414ead907969-1602298682-0-ASokfg1RQU6fhY6zwI0RKVxC2vO3kMYaC7M-ydmgrDdfCSgq0LKLxEmRz14vZcftr7SkuLY3YT3wzobbWcTBc1HVfAoxihTg_fAcABGXxEfDGMtkP5BWsmrQyKB2dTQ5_qnqWReWIkg4SChu6M9T55gmzaW85agbpir6FIGaK8WeoruTXhLn6NTK1iBfjaTCI0Z_gyrAqwdhndhRz1og9IWIszuC7LxZVOBcW0GsRs8Jpsk9vHSUnEL4JqJa770d8Xm3vKCezxnv6IsP5Iu2Y5iEqOrnvA708ybBZerCd81rj9SpZTmMcrPBm5lVwDmruQSyUVLXVqVum9IhhboLyGZaGWkDur4MPmyStKwG6uF4HNWGX1W6ThQ40dC4bGvzzwć

a ako baš želite čuti preciznu izjavu oko toga koju je na Panelu WHO iznio 5. 10. 2020. preskočite na 1:01:33 da biste čuli točan citat dr.  Ryana.

A kako izgleda taj dokument UNICEF-a od 21. kolovoza 2020. potražite na poveznici:

https://www.unicef.org/croatia/media/4336/file/Preporuke%20z…

 

Preporuke za korištenje zaštitnih maski kod djece u zajednici u kontekstu bolesti COVID-19

Dodatak Preporukama za korištenje zaštitnih maski u kontekstu bolesti COVID-19

 inbound5929558859624565302

21. kolovoza 2020.

 

Što je u svemu ovome osobito bitno?

Ne mogu a ponovo ne citirati ulomak iz drugog  intervjua s cijenjom svjetskom znanstvenicom, ekspertom iz psihologije, psihopatologije i antropološke psihijatrije, prof. dr. sc. Milom Alečković.

https://www.hop.com.hr/2020/09/10/svjetski-ekspert-iz-psihol…

Ono što je u tom intervjuu iznijela profesorica Mila Alečković ne može nitko osporiti, ali nitko niti ne reagira. Dovoljno jasno svima koje ovo zanima. Čak se nisu javili ni tada, a nemaju razloga ni sada, ti  „eksperti“ – FAKTOGRAFCI.

inbound1750246752261110746

Prof. Alečković je istaknula kako nošenje maski kod djece ima svoje političko-pravne, medicinske, epidemiološke  ali i psihološko-psihijatrijske argumente.

Navodim taj dio citirajući prof. Alečković:

Političko-pravni argumenti

 

„ 1./ Nošenje maski je dekret koji se svodi na preporuku, a ne zakon. Ništa što nije izglasano kao zakon u zemljama EU ne može da bude obavezujuće .

 

2/Deklaracija o pravima  čoveka i gradjanina UN u članu 5 štiti  svakog  čoveka od fizičkog i psihičkog mučenjasvakog roditeljakao i Konvencija o pravima deteta (La Convention Internationale relative aux Droits de lEnfant (1989), articles 8, 9, 13, 14, 16)kao i Ms. Mary Lawlor , Special Rapport on the situation of human rights defender on 1 May 2020, following the Human Rights Council decision 43/115., as well as Madame Dr Najat Maalla M’Jid, specijalni izaslanik UN za pitanja terora nad decom

([email protected]  enfance, procédures spéciales ; [email protected])

3/. Presuda Suda u Strazburu protiv obaveze nošenja maski na javnim mestimaodnosi se i na populaciju dece koja nisu ugrožena populacijabudući da ne postoji nijedan dokaz za suprotnu tvrdnjute štiti decu od nasilnog nametanja maski

4/.Dokle god traje ispitivanje parlamentarne medicinske nemačke komisije EU (ACU, the Extra-Parliamentary Corona Investigation Committee) o zloupotrebama i lažima u vezi sa virusom COVID 19, dotle nijedna institucija nijedne zemlje EU ne sme da tera ljude na mere čija se osnovanost tek ispitujeGerman physicians formed an extra-parliamentary inquiry commission to expose the truth – the Coronavirus was never dangerous, the lockdown was unconstitutional, the motives were never health concerns, it was always only about money and power. – Extra-parliamentary Inquiry on corona COVID-19

5/. Tim pariskog advokata , predsednika advokatske kancelarije CAB ASSOCIES i predsednika Association REACTION 19, Maître CARLO ALBERTO BRUSA , 63, rue de la Boétie, 75008 Paris svim policijama , žandarmeriama , opštinama i školama EU prosledio je mogućnost krivične prijave protiv svakog ko vrši ZLOUPOTREBU POLOŽAJA I MOĆI kako bi ljude terao na neopravdane mere, a posebno na meru nošenja maski kod dece. Svi učitelji, nastavnici koji budu terali roditelje da deci stаve maske, odgovaraće krivično za zloupotrebu moći i službenog položaja, kao i žandarmi ili policajci.

https://www.youtube.com/watch?v=peNyQqSX07I&app=desktop

6/. roditelji u EU imaju pravo da svoje dete ispišu iz škola kojima nisu zadovoljni, a i to da decu školuju daljinski ili čak sami u kući, s tim da su deca u obavezi da na kraju godine idu na ispit matematike i jezika

Medicinski i epidemiološki argumenti

 

Maske propuštaju virus, a i veoma su  štetne.

inbound1641000329467917851

Dr Pr Didier Raoult

Dr Peronne

Dr Nicole Delepine

Dr Pavel Vorobiev

Pr Dr Philippe Brouqui

Pr Dr Jean-Christophe

Lagier Pr Dr Matthieu Million

 Pr Dr Philippe Parola

Dr Gilbert Deray

Dr Jean Dominique Michel

 Dr Marie Hocquart

Dr Nicole Délepine

 Dr Claudio de Simone

Dr Pascal Trotta

Dr Denis Agret

Dr Stoian Alexov

Dr Steven Gundry

 Dr Beda M. Stadler

Dr Rashid Butar

Dr Hendrick Streeck

Dr Stephen Smith

Dr Jean-Luc Harousseau

DrStephano Montanari

Dr Claus Köhnlein

 Dr Nada Jurincic

Dr Louis de Benito

Pr Denis Rancourt

Dr Koen Berends, Holland Institute for Public H

Dr Alexandra  Henrion Caude

Médecins pour la vérité, Espagne

 

I jos 300 najvecih svetskih lekara kažu :

 

Višečasovno nošenje maski smanjuje ceo imunitet organizma, stvara nedostatak kiseonika tj hipoksiju u mozgu, posebno kod dece, smanjuje sve kognitivne sposobnosti i može da dovede do gubljenja svesti, a u trajnoj posledici do ishemije mozga.

 

Psihološko-psihijatrijski argumenti

 

Deca koja su u periodu ranog detinjstva i identifikacije naterana da nose maske, pokazuju sledeće psihopatološke pojave: nesigurnost, konfuziju, rastrojenost i nedostatak pažnje, kognitivno-intelektualne poremećaje, neurotične pojačane smetnje i strahove , sve do kompletnog autizma.

DR Guy Roux,

DR Ariane Bilheran

DR Sophie Cadalen

DR Serge Hefez (France)

DR Dominique BattigSuisse)

DR Vladimir Gavrilov (Russie)

DR Stephen Baskerville (USA)

DR Adriano Segatori (Italie)

DR Mila Aleckovic-Bataille (France)

Etc..

 

Professeur Dr Mila Aleckovic Bataille

Un.Sorbonne, Société Internationale de Psychopathologie de l’Extression” 

 

Ima li još itko tko može kompetentno negirati sve navedeno?

Tko su svi ti koji provodeći ovu tiraniju  nad djecom i roditeljima nadaju se kako će izbjeći odgovornost?

Predlažem svima, prije svega roditeljima, poslušajte prof. Alečković, svjetsku znanstvenicu i eksperta, a rekla je u intervjuu kao što i često ponavlja na mnogim TV: „manja je šteta ispisati dijete iz škole jednu godinu već mu uništiti  zdravlje i cijeli život.“

A sve što je UNICEF trebao učiniti propustio je. Nije prvi puta.

Mr. sc. Arna Šebalj

HOP