Objavljujemo novinski članak iz kojeg se vidi kako je Puhovski ‘pokopao’ proljećare u 7 – satnom svjedočenju!

0
2262

O politici i moralu govori čovjek koji je 1972. godine bio svjedok optužbe na montiranom procesu zagrebačkim sveučilištarcima (I. Z. Čičku, D. Budiši i inima). Puhovski je aktivno doprinio tome da se skupina bezazlenih mladića i djevojaka utamniči na nekoliko godina i da nakon toga dva desetljeća žive kao građani drugog reda.

Puhovski se na sudu (sve se to zapisuje, Puhovski) držao kao pravi “druker”, ništarija, upravo kako je to od njega i očekivao i dr. Vladimir Bakarić-Svileni, s kojim me Puhovski besramno uspoređuje. -rekao je o Puhovskom predsjednik Milanović.

inbound502456230856032984

U ovom članku iz tog vremena vidi se da je profesor Puhovski ispitivan 7 sati, znači u principu da je bio među njima i dobro poznavao situaciju, a označio ih je nacionalistima, što je tada bila dobro iskopana jama njihove propasti.

Lagao je u Haagu da bi još više natovario teret našoj državi, a o tome svjedoči odvjetnik Mišetić.

inbound6204531529318599262

“Puhovski  za N1 kaže: “Nema govora da su me otpravili kao nevjerodostojnog svjedoka” u Haagu.

Istina je sljedeća”, napisao je Mišetić te priložio dokument koji navodi kako je tijekom ispitivanja u sudnici postalo jasno da u dokaznom predmetu koje je objavio Hrvatski helsinški odbor i uredio Žarko Puhovski ima grešaka.

“Iz tih razloga, Raspravno vijeće je odlučilo da se ne osloni na dokazni predmet u pogledu u njemu opisanih informacija kad nisu bile potkrijepljene drugim dokazima.”, navedeno je u dokumentu.

inbound9101861764005924778

Puhovski smatra da je predsjednik Milanović nižerazredni intelektualac-Ako je to rekao onda je poprilično neiteligentan.

Nema viši ili niži intelektualac, već samo ili jesi ili nisi intelektualac. Niži intelektualac ako je rekao, rekao je da podcijeni Milanovićev govor upućen njemu, ali svakako je i naglasio koliko je on jadan cinker,  koji se uzdiže na tuđem propadanju. Milanović ga nije nazvao nižom ili višom ništarijom, već jednostavno ništarijom. Milanović je značajno precizniji u odgovoru.

 

HOP