Patologija: Desnicu prozvao Plenković nakon napada na Banske dvore! Desnica je kriva za lumpovanje njegovih ministara kod Kovačevića, za afere gradonačelnika Velike Gorice, Rimac?

0
3633

 

-Siguran sam da će nadležne službe ispitati kako je došlo do radikalizacije ovog mladića. Vidjet ćemo tko je na njega utjecao, iz kojih izvora se napajao informacijama i tako dalje. Vidjet ćemo i koji su akteri u političkom životu u Hrvatskoj koji šire mržnju. Među njima su Ivana Penava i Karolina Vidović Krišto čije su izjave nakon napada bile neprihvatljive, pa čak i nevjerojatne.Tu je i odgovornost raznih medijskih aktera koji potiču mržnju. Ne vas ovdje, nego onih koji u svojim emisijama potiču mržnju između Hrvata i manjinskog naroda Srba – rekao je Plenković.

Iz ove izjave se vidi da drug Plenković iz pojedinačnog akta pojedinca žele suditi i progoniti drugacijem mišljenju političara ili novinara. Graniči li ovo ponašanje sa psihopatskim?

– U ovom trenutku ne mogu prstom uperiti u ikoga ili na neku političku stranku. Ako netko želi Vladu kvalificirati kao srpsko-hrvatsku trgovačku koaliciju, možete i tim putem krenuti.- govori dalje Plenković za Jutarnji list. List kome vlast oprašta milijune eura.

inbound6595431089381732731

Znači predsjednik vlade poziva na linč novinara i političara koji se njemu ne klanjaju, ne misle kao on,  jer je neki dečko pucao po vladi. Pa toga se ne bi sjetio niti Vlado Bakarić.

Desnica je kriva za ovu situaciju, a na koju on aludira, jer njegovi ministri lumpuju u ilegalnom  klubu muljatora Kovačevića, možda su desničari krivi što i srpske  kurve iliti prostitutke u klubu šire bratstvo i jedinstvo na veselje srpske BIA-e, kriva je desnica što mu stožeraši u ožujku tvrde da je nošenje maske glupost kod zdravih ljudi, a sada drže u školama djecu 8 sati pod maskama, kriva je desnica što je stručnjak za pandemije Vili Beroš tvrdio u ožujku da korona nije jača od gripe, a sada već mjesecima zastrašuje narod, iako stručnjaci Radman, Sladoljev, Pavuna, Orlić, Vrčak, Pavelić, tvrde suprotno?

Desnica je kriva za Josipu Rimac, miljenicu druga i starešine Plenkovića? Što se do sada čekalo sa aferama gradonačelnika Velike Gorice. Pa i hadezeovci su ih otkrivali!

inbound5264698077294060882

Desnica je kriva što je pronađen arsenal oružja kod Delija u Vukovaru ili bombe kraj kontejnera u Negoslavcima?

Nisam nigdje pročito da su Srđana Mlađena nazvali teroristom ,a ubio je policajaca, bivšeg specijalaca i isto je koristio automatsko oružje kao Bezuk, Bezuk sin branitelja je terorist?

Pa nije kriva desnica što Plenković nije bio u Vukovaru sa Bezukovim stricem za vrijeme rata ili njegovim ocem na drugim ratištima? Sad njihov rođak puca po Plenkovićevom ustroju.

Nije li ovo znakovito Plenkoviću?

Pa ne diže se netko jer mu je dobro i radi zlo samo tako jer čita neke novine. Koje su to manipulacije u medijima i Plenkovićevoj glavurdi?

Korupcija, pljačka naroda, poniženje naroda, pljačka ovrhama, nepravde na sudovima, cenzure slobode dovele su stanje do usijanja. Split i Zagreb su dokaz tome. Zavadlav i Bezuk su isti obrazac ponašanja, a pokvarenost Plenkovića želi sve ugurati desnici.

Desnica je uvijek suverenistička, dok je ljevica ekstremna (nacizam, komununizam, fašizam, soroševština) , koga to zapravo brani slugan Plenković?

 

HOP

Vezani članak

Afera JANAF: Zadnjih 5 godina smo pisali o desecima afera gradonačelnika Velike Gorice, što je radio DORH?