Korona-skandal: TUŽBE U SAD I ITALIJI VEĆ KREĆU ZBOG POGREŠNIH PROCEDURA

0
8142
TUŽBE U SAD I ITALIJI VEĆ KREĆU ZBOG POGREŠNIH PROCEDURA KOJE JE ODREDILA SZO (WHO)

 

Još 5. srpnja 2020. pisali smo kako su obdukcije talijanskih, njemačkih, bugarskih liječnika otkrile da nitko nije umro od Covida-19,  te kako je već tada utvrđeno da je riječ o bakteriji u umrlima.

KOD “BOLESNIH” I UMRLIH OD TZV. “COVIDA -19”, EUROPSKI PATOLOZI NISU IDENTIFICIRALI NIKAKVA ANTITIJELA SPECIFIČNA ZA COVID -19! DAKLE, NEMOGUĆE JE NAPRAVITI CJEPIVO ZA NEPOSTOJEĆI  VIRUS! A u Hrvatskoj baš danas ministar Beroš dobio mandat za potpisivanje ugovora s dobavljačem cjepiva! Tko je tu lud? Kamo ide novac? CUI BONO?

Treba pitati dr. sc. Srećka Sladoljeva, on već ima iskustva iz svog rada u Imunološkom zavodu oko istog problema.

“Nitko nije umro od corona virusa!”

Na raspolaganju su novi dokazi:  brojni europski patolozi,  nakon obavljenih obdukcija,  tvrde da COVID-19  ne uzrokuje smrt. Osim toga, nisu pronašli nikakve dokaze antitijela na COVID (SARS-CoV2).

Ovo je još jedan od dokaza koji otkriva trikove reklasificiranja smrti koje su u početku pandemije bile uzrokovane Corona virusom u novi termin: smrt s Corona virusom.

Ako kod umrlih ne postoje antitijela na COVID, kako možemo znati i biti 100% sigurni da novi virus SARS-CoV2 uopće postoji obzirom da nije prošao Kochove postulate i nikada nije bio izoliran?

Događaji se odvijaju vrlo neprdvidivo čak i za one koji su kreatori ovog eksperimenta.

Svjetska zdravstvena organizacija konačno je potvrdila ono što mi (i mnogi stručnjaci i studije) već mjesecima govorimo – koronavirus nije ništa smrtonosniji i opasniji od sezonske gripe. Znači riječ je, po WHO priznanju, samo o drugom obliku gripe.

https://off-guardian.org/2020/10/08/who-accidentally-confirms-covid-is-no-more-dangerous-than-flu/?__cf_chl_jschl_tk__=e6133daf44f949b4110568c2912a414ead907969-1602298682-0-ASokfg1RQU6fhY6zwI0RKVxC2vO3kMYaC7M-ydmgrDdfCSgq0LKLxEmRz14vZcftr7SkuLY3YT3wzobbWcTBc1HVfAoxihTg_fAcABGXxEfDGMtkP5BWsmrQyKB2dTQ5_qnqWReWIkg4SChu6M9T55gmzaW85agbpir6FIGaK8WeoruTXhLn6NTK1iBfjaTCI0Z_gyrAqwdhndhRz1og9IWIszuC7LxZVOBcW0GsRs8Jpsk9vHSUnEL4JqJa770d8Xm3vKCezxnv6IsP5Iu2Y5iEqOrnvA708ybBZerCd81rj9SpZTmMcrPBm5lVwDmruQSyUVLXVqVum9IhhboLyGZaGWkDur4MPmyStKwG6uF4HNWGX1W6ThQ40dC4bGvzzwć  preskočite na 1:01:33 kako biste čuli točan citat dr. Ryana )

inbound5004276127618237666

DOKUMENT CDC-a  od  9. 10. 2020. POTVRĐUJE DA COVID-19 NIJE IZOLIRAN. Dokument je u privitku.

(Centers for Disease Control and Prevention)

https://www.lewrockwell.com/2020/10/jon-rappoport/the-smoking-gun-where-is-the-coronavirus-the-cdc-says-it-isnt-available/

 

I, najljepša vijest iz Berlina:

PANDEMIJA, ILI BOLJE, PLANDEMIJA JE GOTOVA!

Zaključak je ovo s konferencije  – predstavljanja – Svjetskog saveza liječnika, WDA, čiji je domaćin  bio dr Heiko Schöning u Berlinu, 10. listopada 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=DZitDEI7EgM

 

I opet, 11. 10. 2020., iz Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) konačno još jedno priznaje: “Ne treba zatvarati ljude!”

https://www.youtube.com/watch?v=myev5VjFsoc&fbclid=IwAR2xEPzAKGAWwnaeQad5dggDiSrGxzUfY-l0zWfqQk5w5bTW98_YcgNln7c

 

Nije li sve ovo razlogom nevjerovatnih odluka svih svjetskih Vlada pa tako i naše, nečuveno povećanje tzv. zaraženih na dnevnoj bazi. Kamo to vodi? Zašto nas  teroriziraju?

Jel zbog toga predsjednik Vlade jučerašnju pucnjavu nazva terorizmom, tj. pokušajem terorističkog čina jer tako kaže  (veli predsjednik Vlade) naš Ustav.  Strah je izgleda zavladao odajama Banskih dvora.

Toliki da dižu zidove, zabranjuju u staru jezgru grada, kako nama tako i turistima, a vjernicima u povijesno nam prevažnu Markovu crkvu. Zašto ne odu s Markovog trga? Pantovčak je prazan, a ionako ima previše državne imovine koja trune al se zato iznajmljuju komercijalni prostori privatnika po nečuvenim cijenama za ministarstva i agencije.

Reče danas predsjednik Vlade: PREĐENA JE GRANICA!  To zbog ovog očajničkoj poteza dvadesetgodišnjaka koji izgubi život uzalud.  Nadam se kako će se o tome i istina,, koja već kruži iz Policije saznati a ne ove namještene informacije u plaćenim medijima.

Točno,  prešli ste granicu predsjedniče Vlade! Zlostavljanja vlastitih građana bilo bi dosta.

Uništavanja gospodarstva zbog suludih i nelogičnih, nepotrebnih odluka kroz mjere koje vaši poslušnici a ne erksperti iznose s grčem na licu ali sjajnih očiju kao zaljubljenici u kamere.

U čemu svi skupa uživate? U ponedjeljak kreću blokiranja svih ovršenih, njih najmanje 400 tisuća. Ne čudim se kako se bojite. Ali, onog trenutka kad ste pokazali svoj strah jasno je kako ste svjesni štete koju činite.

Zna li predsjednik Vlade Republike Hrvatske kako svojim provođenjem plana soroš-gates-rotschild gejta provodi tiraniju nad građanima Republike Hrvatske?

Zna li kako Ustav štiti  građane Republike Hrvatske.

 

Jel vlast u Hrvatskoj  uopće čita Ustav? Poznaje njegove odredbe?

Znaju li kako Ustav u članku 17. st. 2 kaže kako „ … niti u slučaju neposredne opasnosti za opstanak države ne može se ograničiti primjena odredbi Ustava o pravu na život, zabrani mučenja, surovog ili ponižavajućeg postupanja ili kažnjavanja, o pravnoj određenosti kažnjivih djela i kazni, te o slobodi misli, savjesti i vjeroispovijedi.“

Drugo poglavlje Ustava  o osobnim i političkim slobodama u članku 21. kaže:

Svako ljudsko biće ima pravo na život.

 

Članak 22. kaže kako je čovjekova je sloboda i osobnost nepovrediva.

Nikomu se ne smije oduzeti ili ograničiti sloboda, osim kada je to određeno zakonom, o čemu odlučuje sud.

 

Članak 23. kaže kako nitko ne smije biti podvrgnut bilo kakvu obliku zlostavljanja ili, bez svoje privole, liječničkim ili znanstvenim pokusima.

 

Članak 35. jamči štovanje i pravnu zaštitu osobnog i obiteljskog života, dostojanstva, ugleda i časti.

 

Članak 36. jamči slobodu i tajnost dopisivanja.

Članak 37. jamči sigurnost i tajnost osobnih podataka. Bez privole ispitanika, osobni se podaci mogu prikupljati, obrađivati i koristiti samo uz uvjete određene zakonom.

Zakonom se uređuje zaštita podataka te nadzor nad djelovanjem informatičkih sustava u državi.

Zabranjena je uporaba osobnih podataka suprotna utvrđenoj svrsi njihovoga prikupljanja.

Članakom 38. jamči se sloboda mišljenja i izražavanja misli.

 

Zabranjuje se cenzura. Novinari imaju pravo na slobodu izvještavanja i pristupa informaciji.

Jamči se pravo na pristup informacijama koje posjeduju tijela javne vlasti. Jamči se pravo na ispravak svakomu komu je javnom viješću povrijeđeno Ustavom i zakonom utvrđeno pravo.

Članak 59. svakom jamči pravo na zdravstvenu zaštitu u skladu sa zakonom.

 

Članak 62. za obitelj kaže da je pod osobitom zaštitom države.

 

Članak 70., sad često spominjan članak , kaže da svatko ima pravo na zdrav život.

Država osigurava uvjete za zdrav okoliš. Svatko je dužan, u sklopu svojih ovlasti i djelatnosti, osobitu skrb posvećivati zaštiti zdravlja ljudi, prirode i ljudskog okoliša.

Tragične objave stižu iz mnogih svjetskih medija.

Osobito je jedna strašna činjenica objavljena u talijanskom iL Giornale. It  gdje se kaže, citiram:

“Ubijali smo ljude, pa makar to bilo u dobroj vjeri, jer smo bili suočeni s novom situacijom, ali ICU je primijenio pogrešan tretman. Rečeno je da se ne koriste protuupalni lijekovi koji su sada osnova nove terapije. Nije se koristio heparin i provedena je duboka ventilacija respiratorima. Tokom obdukcije vidio sam baze pluća Covidovih pacijenata i potpuno su izgorjeli jer je čisti kisik poslan pod određenim pritiskom stvarao prave opekline. Tromboembolija je nastala zato što kisik nije cirkulirao i zato što su pluća bila blokirana. Liječnici su slijedili vladine smjernice koristeći potpuno pogrešan protokol liječenja (op.p. Svjetska zdravstvena organizacija). Bilo je to poput liječenja dijabetičara šećerom. – rekao je Pasquale Bacco za IlGiornale.it.“

U podignutoj optužnici se navodi i problem uporabe zaštitnih maski, kao i uporabe cjepiva.

 

“Pogrešni dijagnostički pristupi, neprimjereni tretmani, zarazni pritvor i sigurnosne mjere koje su i danas na snazi: za stručnjake Eretico kršena su prava građana zaštićenih talijanskim Ustavom i međunarodnim pravom”, napisali su u napomeni Tarro, Bacchus i Giorganni.

 

Pravni odbor L’Eretico već je pripremio obrazac koji građani mogu koristiti ili zatražiti od svog poslodavca (ili upravitelja škole, u slučaju škola) da preuzme građansku i krivičnu odgovornost za sve štetne posljedice po zdravlje koje proizlaze iz uporabe proizvoda. “

Sličan obrazac priprema se na odgovornost liječnika ili pedijatra, a prema slobodnom izboru pacijenta (i ASL prema liječniku) u kojega se primjenjuje obvezno cjepivo. Prema zakonu, suglasnost pacijenta znači da liječnik mora navesti sve moguće štetne posljedice po zdravlje, tj. nuspojave koje mogu nastati liječenjem kako bi pacijent mogao odlučiti hoće li prihvatiti liječenje ili ne i njegove moguće štete. Obrasci se postavljaju na web mjestu udruge i “mogu se besplatno preuzeti”, kako kaže Bacchus.

Najgora je svemu ovome  je,  kako je zaključio i jedan mrtvozornik,  da se nitko nije ispričao zbog  toliko umrlih  (op. Cit. Prouzrokovana pogrešnim protokolima o liječenju covid-19).   „Niti je za istu preuzeo odgovornost. “

Predsjednik Vlade se ljuti, ogorčen je na događaj pred Vladom, ne pita se kako građani žive, ne zabrinjava ga pučka kuhinja koja nema hrane za beskućnike, ni najmanje ne brine o svim ovršenima koji će opet od ponedjeljka 18. 10. 2020. biti blokirani. Kako će se prehranjivati, Od čega?

Kako to mogu razumjeti ljudi koji imaju osnovne plaće preko 25 tisuća kuna?

O ostalo me za sada neću.

Predsjednik Vlade kao i njegovi „klonirani“ i poslušni suradnici ne brinu o svemu.

Preležerno i vrlo bahato komuniciraju tako da poodavno  u njih nitko ne vjeruje.

Zato se ne treba čuditi komentarima na društvenim mrežama. Preciznije, valjalo bi ih ozbiljno pročitati. I razmisliti.

Navest ću samo njih nekoliko.

08. 10. 20:40  Izjava Beroša u članku :

“Moramo čuvati fizičku distancu, važna je higijena i nošenje maski, to je siguran put k sprečavanju širenja virusa.”

GOSPODINE BEROŠ NAROD NIJE GLUP, A DISTANCA od VAS i vaših bolesnih mjera je NAJEFIKASNIJA.

ZATO NAROD TRAŽI LOCKDOWN STOŽERA.

Kristina Moguš, na fb Večernji list

08. 10. 20:43  Najučinkovitije mjere bi bile da se ova četvorka (Papak, debeli Vili, UDBožinović i Mrkotićka) zamota u papir, nalijepi si poštanske marke na čelo, i da se pošalju u tri P.M!

Damir Božićević, fb , Večernji list

08. 10. 20:45  Uvela bi Goli otok za one koji podržavaju mjere Stožera kad već toliko uživaju u diktaturi i oduzimanju ljudskih sloboda. Dobrovoljno se javljam da takvim mazohistima taj boravak na Golom otoku učinim nezaboravnim.

Ivana Spajić Gudelj, na fb Večernji list

08. 10. 20:46 P.: Ma da… nas će zatvorit u kuće, onemogućit nam pravo na rad, na privatnost, ograničit slobodu kretanja, nabit nam brnjice kao psima da ne bi previše lajali, a politička elita će se okupljat po tajnim klubovima, žderat janjce, pit vina od 1200 kn po butelji, šmrkat kokain i taslačit …… kurve do ranog jutra, da ih ove domaće slučajno ne bi cinkale ženama…

K. Dobrina  fb Večernji list

08. 10. 20:49 Vase mjere su problem,a ne izmisljena bolest koja se otkriva laznim testom a odrzava pendrekom.

V. Smolčić

08. 10. 20:52 P. MARE: Ljudi nema to veze sa stožerom, odite na weforum.org da vidite otprilike kuda idemo. Stožer izvršava agendu a kad ne bude više potreban žrtvovat će ga razjarenom puku.

Deckard Cain, fb Večernji list

08. 10. 20:58  Nakon nepunih 4 h 555 komentara. Svi im j… mater.

Na kraju, čini mi se vrlo logičan i razuman komentar na FB koji vam prenosim:

Marina Jerković fb

Da zaista postoji pandemija, nitko u nju nebi trebao uvjeravati ljude svakodnevnim nabrajanjem žrtava, zaraženih i rastjerivati druženja, svadbe, okupljanja. Ljudi bi umirali,

svak bi tome svjedočio osobno, a usađen nagon, naveo bi ih na zatvaranje u domove, pokrivanje lica i izbjegavanje ljudi. Rasprave o maskama bile bi apsurd. Nitko nikoga ne

bi prisiljavao na njih kaznama i ucjenama. Ljudi bi se bojali bolesti, a ne stožera i kazni! Mediji bi izvještavali o žrtvama i pustoši koja je ostala iza umrlih, sirocadi, strahotama pandemije, a ne plašili brojkama zaraženih, koje nitko nikad nije vidio, osim onih s proljevom  i upalom pluća. Možda bi stvarno imali prilike vidjeti doktore kao Srećka Sladoljeva, Miroslava Radmana i ostalih u medijima jer ih sada već mjesecima nema. Osim ovih par klaunova, struka je očito nestala. Mjere, odredbe, brojke, glupi medijski natpisi na rubu razuma i zabrane jedini su simptomi ove pandemije.

Moram pitati: gdje je nestala demokracija?

Ja je ovdje ne vidim, ja vidim upravo ono što je još 470-399. p. n. e. govorio Sokrat  za DEMOKRACIJU:

Demokracija će platiti zato što će pokušati odgovarati svima.

Siromašni će htjeti imetak bogatih. A demokracija će im to dati.

Mladi će htjeti biti uvažavani kao stari, žene že htjeti biti kao muškarci, stranci će htjeti

prava starosjedilaca. A demokracija će im to dati.

Lopovi i prevaranti će htjeti državne funkcije. Demokracija će im to dati.

A kada lopovi i prevaranti konačno DEMOKRATSKI preuzmu vlast, jer kriminalci i zločinci

teže za moći, nastat će gora tiranija nego u vrijeme bilo koje monarhije ili oligarhije.

 

DOBRO DOŠLI U PATOKRACIJU!  Gdje je granica naše poslušnosti?

inbound9108744057781152811

Zar netko stvarno misli da Beros, Markotić, Capak, Trut  i Božinović kao i svi iz kriznog stožera i oko njega,  odlučuju sami?

Iza njih su neformalne grupe:  bilderberg, rimski klub, komitet 300, trilateralna komisija, vijeće za vanjske odnose itd. Kao i tajna drustva skull & bones, masoni i ostali. Nema čega nema. A ima i onoga što još ne znamo.

Ti politički moćnici, koji nisu izabrani demokratskim putem, donose odluke koje ostale  vlade prihvaćaju zakonima svojih država.
I uvijek su i opozicija i vladajuća stranka složne. Svi glasuju ZA.

Kao što je bilo izglasavanje ovlasti  kriznom stožeru. Svi su bili ZA osim Ivana Pernara.

To svakako treba ponavljati i zapamtiti.
Zanimljivo je kako su oko ovih stvari koje dolaze iz EU i svijeta  uvijek  svi  ZA! Velikom broju ljudi postaje sve jasno.

Zašto Stožer, tzv. „logorska uprava“ nisu ukinuli izvanredne mjere, a sad već i sam Stožer?

Zato jer ne smiju!

Zbog obveze RH da čipira stanovništvo koju su potpisali Šeparović (HDZ) i Mimica (SDP) u ime RH.

https://zajednohrvatska.wordpress.com/2020/04/18/zbog-obveze-rh-da-cipira-stanovnistvo-koju-su-potpisali-separovic-hdz-i-mimica-sdp-u-ime-rh-izvanredne-mjere-se-ne-ukidaju/

  

Rekao bi prof. dr. sc. Davor Pavuna:  „Probudimo se jer nismo Orwellova „stoka“, nego SUVEREN NAROD.“
Cijeli svijet opet po planu eksperimenta  srlja u novu karantenu, sad zbog ubrzanog prikazivanja strahovitog porasta tzv. zaraženih. Zanimljivo.

U proljeće je to bilo zbog  jednog matematičkog modela Neila Fergusona sa Imperial Collega, koji je rekao kako će bez karantene, u svakoj zemlji  umrijeti stotine tisuća ljudi.

Ispostavilo se sve netočno!

I ti isti koji kontroliraju  vlade, kontroliraju medicinu i znanost. Rockefeller fondacija , Bill i Melinda Gates fondacija  a ima ih još .
Ista je stvar i s medijima, par privatnih kompanija je vlasnik većine medija u Americi.

A bill-soroš-yudba mediji kontroliraju i Hrvatsku.

Još je tu i Faktograf   financiran iz istog „legla“!

To tzv. Orwellovo Ministarstvo istine ima namjeru, kako je izjavio Edward Hunter,  citiram:

“Namjera je radikalno promijeniti um, tako da njegov vlasnik postane živa lutka – ljudski robot – a da se ta strahota ne vidi izvana. Cilj je stvoriti mehanizam od krvi i mesa, s novim uvjerenjima i novim misaonim procesima umetnutim u zarobljeno tijelo. Tu je zapravo riječ o potrazi za porobljenim narodom u koji se, za razliku od drevnih porobljenih naroda, moguće pouzdati da nikada neće dići pobunu, da će uvijek poslušno slijediti naredbe, baš kao što kukac slijedi svoje instinkte.”

 

Rekao je prof. Pavuna: „Sad razumijete kako se ja osjećam u TAKVOJ KATOLIČKOJ ZEMLJI???“

 

Na Hvalu i Slavu Kristu!

Mr. sc. Arna Šebalj

HOP

 

IZVORI:

https://www.hop.com.hr/2020/07/05/talijanski-lijecnici-obduk…

https://dokumentarac.com/covid-19/perspektiva-pandemije-erin…

https://www.youtube.com/watch?v=lB1pR5Tp_m4&feature=emb_titl…

https://www.ilgiornale.it/