Talijanski liječnici obdukcijom ‘umrlih od koronavirusa’ otkrili su da to NIJE VIRUS, već BAKTERIJA

0
10671
KONAČNO!

ŠTO OTKRIVAJU PATOLOZI?

JE LI COVID LAŽ !

KOJI JE KRAJNJI CILJ, ŠTO MISLITE?

 Piše Arna Šebalj

FAKTOGRAF(ci) molim pozorno (pro)učiti!

 FB_IMG_1593717848519

Najnovija informacija objavljena u Italiji kako je pronađen  lijek za koronavirus  zaista je senzacionalna informacija stoga je valja širiti svima i svugdje.

STIŽE LI TO MEĐUNARODNI PREOKRET!!!
Je li lijek za koronavirus napokon pronađen u Italiji!?

Talijanski liječnici  nisu poštivali globalni zakon WHO  o zdravstvu, koji ih poziva da ne obavljaju obdukciju umrlih od koronavirusa, i otkrili su da to NIJE VIRUS, već BAKTERIJA koja uzrokuje smrt! Ona dovodi do stvaranja ugrušaka u krvi i smrt pacijenta.

Tvrde tako kako  Italija već pobjeđuje Covid-19, koji nije ništa drugo do “uobičajena intravaskularna koagulacija” (tromboza).
“A način na koji će se nositi s tim, to jest njegovim liječenjem, jesu antibiotici, protuupalni lijekovi i antikoagulansi. ” Prije svega – ASPIRIN…

Ovu senzacionalnu vijest za cijeli svijet priredili su talijanski liječnici obdukcijom pacijenata, gdje se tvrdilo kako je smrti  prouzročio Covid-19.
U Italiji je krenula  promjena protokola liječenja!
Talijanski liječnici  tvrde kako je riječ vrsti bakterije … koja, pojačana 5G elektromagnetskim zračenjem, izaziva upalu i hipoksiju!!! Stoga nije nimalo neuobičajena preporuka koju su objavili, i ne samo u Italiji, kako treba  koristiti aspirin 100 mg i apronax ili paracetamol …
Zašto?

Jer je dokazano da Covid-19 zgrušava krv, podiče razvoj tromboze kod ljudi. Jer krv nije zasićena kisikom. Krv se zgrušava, protok u srcu i plućima usporava, osoba ne može disati i vrlo brzo umire.

Talijanski  liječnici su prekršili protokol preporuka  WHO i obavljali obdukcije umrlih od Covid-19 . Temeljem tih nalaza  shvatili su kako su se vene proširile i zgrušavale krv, tako da su  sve vene i arterije bile pune krvnih ugrušaka koji ometaju normalan protok krvi,  kao i kisika do svih organa, prije svega do mozga, srca i pluća, a pacijent na kraju umre.
Znajući za ova saznanja i utvrđene činjenice nakon obdukcvija, talijansko Ministarstvo zdravlja  izmijenilo  je protokole liječenja protiv Covida-19  te je počelo propisivati 100 mg  aspirina i apronaksa svojim „zaraženim“  pacijentima!!!
Rezultat ovoga bio je: pacijenti su se počeli oporavljati i pojavila su se brza poboljšanja. Ministarstvo zdravlja puštalo je iz bolnica  doma više od 14.000 pacijenata u jednom danu!

Stoga smatram kako je ova saznanja neophodno prenositi u javnosti te ih svima učiniti dostupnim.  Sad smo već svi svjesni  kako točni podaci  ne odgovaraju elitama i farmakomafiji  te kako se svi boje.  Drugi pak zasigurno odlično zarađuju.

Nije se čuditi da se baš zbog toga precizni, provjereni i vjerodostojni podaci – skrivaju.

A sve nas se vodi u teška vremena.  Vremena gladi, neizvjesnosti  i potpune kontrole.

Jeste li spremni tako živjeti? Ja nisam! I neću.

Sigurna sam kako vrijeme odmiče istina izlazi na vidjelo, očekivano je masovno podizanje  tužbi širom svijeta zbog prikrivanja toliko smrtnih slučajeva i kolapsa stanovništva mnogih zemalja svijeta.
Sad bi svima trebalo biti jasno zašto je WHO izdao uputu (narebu)  da se  umrli „od Covida-19“ odmah zakapaju , bez obdukcija, te ih se moralo označiti  kao visoko zagađujuće.

Nažalost, sad je sve više jasno kako su cijela P(L)ANDEMIJSKA  PSIHOZA  i STRAH  bili potrebni jer svjetska  vlast „u sjeni“  želi cijepiti kompletno stanovništvo  nano čipom  kako bi provela potpunu kontrolu stanovništva i u konačnici smanjila ukupnu svjetsku populaciju.

Danas naiđoh na intervju prof. dr. sc.  Nenad Dikić s Univerziteta Singidunum iz Beograda (koji inače često piše za Telegraf )te svima preporučam  i to pročitati. Treba se svakodnevno i iz svih mogućih  relevantnih i dostupnih izvora informirati.

image.png
Prof. dr. sc.  Nenada Dikića, Univerzitet Singidunum, predsjednik odbora za Doping kontrolu ADAS-a

Što više znanja i informacija to lakše logično zaključujemo a na taj način i strah pobjeđujemo. 

Kaže tako prof. Dikić u svom današnjem  intervjuu, citiram:

–         „Talijanski liječnici nisu poštivali globalni zakon WHO o zdravstvu, koji ih poziva da ne obavljaju obdukciju umrlih od koronavirusa, i otkrili da to nije virus, već bakterija koja uzrokuje smrt.  Dovodi do stvaranja ugrušaka u krvi i smrti pacijenta.Tako Italija pobjeđuje tzv Covid-19, koji nije ništa drugo do ‘uobičajena intravaskularna koagulacija’ (tromboza). A način na koji se nositi s tim, to jest njegovim liječenjem, jesu antibiotici, protuupalni lijekovi i antikoagulansi. Prije svega – ASPIRIN.

Naravno odmah su mnogi izvori demantovali ovu vest i svrstali je u tzv. „lažne vesti“. Iako obiluje netačnim informacijama, ispostavilo se da asprin ima uticaja na ishod lečenja Covid 19 infekcije, iako ne zahvaljujući italijanskim doktorima, već kineskim i američkim koji su objavili rezultate analize lečenja Covid 19.

–       Tako u istraživanju kineskih doktora „Protektivni efekti aspirina kod pacijenata sa infekcijom Kovid 19“ (Protective Effect of Aspirin on COVID-19 Patients – PEAC) objavljenom od strane Nacionalnog instituta zdravlja SAD pod okriljem „National Library of Medicine“ se kaže da „rana upotreba aspirina kod pacijenata sa Covid 19, „inhibira replikaciju virusa, smanjuje agregaciju trombocita, inflamaciju i povrede pluća“. Takođe, smanjuje učestalost teških i kritičnih stanja pacijenata, skraćuje dužinu trajanja bolesti i smanjuje učestalost kardiovaskularnih komplikacija. Moj razlog da se uključim u raspravu je pre svega značajno iskustvo u korišćenju asprina u velikim dozama (do 4 g) u lečenju reumatske groznice, koja je bila predmet magistarskog istraživanja. Opšte su poznata antiinflamatorna, analgetska, antipiretička i antiagregaciona uloga asprina ili acetilsalicilne kiseline. Prosto je neverovatno da lek za kojim inače posežemo kod svih virusnih infekcija nije našao mesto u lečenju infekcije korona virusom, pogotovo zato što se pokazalo da dolazi i do stvaranja ugrušaka u krvi. Čini se podjednako neverovatnim da je paracetamol od nekih autoriteta u našoj zemlji izbran kao lek izbora iako se zna da on ima samo analgetsko i antipiretičko dejstvo.Činjenica da je asprin najprodavniji OTC „over the counter“ lek od 1915. dovoljno govori u prilog njegovih višestrukih pozitivnih efekta, koji su preživeli stogodišnju evaluacije. Najznačajniji štetan efekat je krvarenje u gastrointestinalnom traktu svakako ne bi trebalo da bude razlog njegovog neupotrebljavana u lečenju Covida 19.

Iako mnogi misle da je nastao sintestki, aspirin je izolovan iz kore i lišća breze. Za lekovito svojstvo breze  su znali i stari Egipćani i Hipokrat, ali acetilsalicina kiselina je izlovana tek 1829. godine od strane francuskog istraživača Henri Larua, da bi nemački hemičar Feliks Hofman iz Bayera to iskoristio i lansirao Aspirin. Kruna svega je Nobelova nagrada za medicinu 1982. zbog dokaza da acetilsalicilna kiselina inhibira stvaranje prostaglandina, koji su osim upale i temperature, odgovorni su za stvaranje ugrušaka koji vode do srčanog i moždanog udara. 

–       Vratio bih se na rezultate studije koja kaže da aspirin može inhibirati replikaciju virusa inhibiranjem prostaglandina E2 (PGE2) u makrofagovima i ushodnom regulacijom proizvodnje interferona tipa I. Pošto je nepobitno utvrđeno velikim brojem farmakoloških istraživanjima da  aspirin inhibira ciklooksigenazu (COX), enzim koji direktno utiče na agregaciju trombocita i doprinosi imunološkom odgovoru koji dovodi do oštećenja pluća, postavlja se pitanje zašto asprin nije standardan deo terapije. Čini mi se da bi bilo važno da stratezi lečenja korona infekcije kod nas uzmu i ove činjenice u obzir.“

I Njemački patolozi su u međuvremenu, u proteklih par mjeseci ove pandemije  obavljali  cijeli niz autopsija. I o tome se naveliko pisalo, no nama je malo toga bilo dostupno.

Što su saznali?

    “Treba izbjegavati unutarnji pregled preminule osobe, obdukcije ili druge mjere za proizvodnju aerosola”, pisalo je početkom travnja na internetskoj stranici Instituta Robert Koch (RKI). Ova institucija, koja je na saveznoj razini  odgovorna za nadzor i borbu protiv zaraznih bolesti, kasnije je promijenila svoje mišljenje. Potpredsjednik Instituta, Lars Schaade, sad kaže da je ispravno, pogotovo ako je bolest nova, da se obdukcije radi u što je moguće većoj mjeri – ali uz odgovarajuće mjere sigurnosti.

„Bio je to lapsus”, tako predsjednik Saveznog udruženja njemačkih patologa Karl Friedrich Bürrig  komentira preporuku  RKI-ja od prije mjesec dana, koja je u međuvremenu opozvana. Tada je preporuka bila da se iz sigurnosnih razloga ne smije vršiti obdukciju osoba zaraženihvirusom COVID-19.„Kod svih modernih zaraznih bolesti, obdukcija je vrlo važna za utvrđivanje tijeka bolesti, uključujući i COVID-19″, naglašava Bürrig.

Najveća baza podataka o obavljenim obdukcijama je u Hamburgu. Zašto se ne koristi? Zbog čega se skriva?

image.png

Prof. dr. sc. Claus Puschel

Međutim, nisu se svi patolozi držali prvobitne preporuke RKI-ja. Klaus Püschel, direktor Instituta za sudsku medicinu pri Sveučilišnom medicinskom centru Hamburg-Eppendorf, trenutno ima najopsežniju bazu podataka. ”Možemo naučiti od mrtvih, i to za žive”, kaže Püschel.

„Klaus Püschel je od 22. ožujka do 11. travnja obavio obdukciju 65 preminulih pacijenata koji su bili zaraženim virusom COVID-19. Od tog broja, 46 ih je ranije imalo bolesti pluća, 28 je imalo bolest drugih unutarnjih organa ili presađenih organa. Deset je patilo od dijabetesa ili pretilosti, deset od raka i 16 je bilo dementno. Neki od preminulih su imali istovremeno i više navedenih bolesti. Püschelova baza  sada sadrži podatke o više od 100 obdukcija. Svi oni potvrđuju: nitko od mrtvih nije isključivo bio pogođen koronavirusom, ali su praktički svi imali kardiovaskularne probleme, visok krvni tlak, arteriosklerozu, dijabetes, rak, probleme s radom pluća ili bubrega ili cirozu jetre.

Püschel smatra da se koronavirus mora shvatiti vrlo ozbiljno. On kaže da je strah koji se širi od virusa ipak pretjeran i da to nije ”posebno opasna virusna bolest”. Stoga smatra da su neka ograničenja, poput onih koja se odnose na rodbinu na sahrani preminule osobe, neutemeljena. ”Ne biste ih trebali ljubiti, ali možete ih pogledati. Možete ih i dodirnuti ako nakon toga operete ruke”, kaže njemački patolog.

 

Kojim informacijama raspolažemo  oko istraživanja u Italiji i Španjolskoj?

Püschelovi podaci otprilike odgovaraju studiji talijanskog ministarstva zdravstva koja se ne temelji na obdukcijama, tijeka bolesti 1738 preminulih pacijenata. Osim COVID-19, 96,4 posto je imalo bar još jednu bolest. Najčešći su bili visoki krvni tlak (70 posto), dijabetes (32 posto) i kardiovaskularne bolesti (28 posto). Prosječna starost preminulih u Italiji je 79 godina - u Hamburgu 80 godina.
Svih 20 preminulih pacijenata od virusa COVID-19 koje je pregledao Alexandar Tzankov, šef Odjela za autopsiju u Sveučilišnoj bolnici u Baselu, također su patili od visokog krvnog tlaka. Osim toga, većina ih je imala višak kilograma. Dvije trećine imalo je srčane probleme, a trećina dijabetes. Međutim, glavni patolog iz Basela bolest ne bi nazvao relativno bezopasnom. ”Svi ovi pacijenti vjerovatno bi živjeli duže bez COVID-19, možda sat, možda dan, tjedan ili godinu”, rekao je Tzankov.

 

Šef Odjela patologije na berlinskom Charitéu  David Horst također potvrđuje da su sve preminule osobe, koje je pregledao, i ranije imale neke bolesti, naime kardiovaskularne  ili oboljenja pluća. ”Neke su također imale višak kilograma. Međutim, ove bolesti su u Njemačkoj izuzetno česte kod starijih od 65 godina. Pogođena je svaka treća osoba. Vidimo da je rizična skupina u kojoj su infekcije koronom češće smrtne, ogromna “, objasnio je on u intervjuu za Berliner Zeitung.

Što se tiče samog tijeka COVID-19, Horst je rekao da akutno oštećenje pluća vodi tome da se pluća napune tekućinom i spriječe razmjenu plina. ”Uz to, bakterije se često šire u tim oštećenim plućima, što dovodi do teške upale pluća i sepse”, rekao je patolog. Pored toga, bez obzira na pluća, često bi se mogli dogoditi poremećaji zgrušavanja krvi. ”Krvni ugrušci se formiraju u krvnim žilama, oni se nakon toga mogu prenijeti u velike plućne krvne žile i dovesti do akutnog kardiovaskularnog zatajenja”, rekao je patolog i dodao da mikro-ugrušci u organima također mogu prouzročiti oštećenja.

Šta on kaže o raspravi o tome jesu li ljudi umrli ”od” ili ”s” koronom? ”Smatram da je ovo kriva rasprava u krivo vrijeme. U slučajevima kad smo obducirali ljude koji su umrli od ’korone’ svi preminuli su već od ranije imali neke bolesti, ali ne u mjeri u kojoj su sada bili životno ugroženi”, naglašava Horst. Prema njegovim riječima ne bi se trebao stvoriti dojam da korona nije opasna i da bez nje ljudi ne bi umirali.“

Zanimljiva je bila javna objava u jednom videu u medijima kojem se nije poklonila pozornost, ali, nije te informacije za zanemariti. Točnije, za upitati se je: zašto se o tome nije govorilo u stručnim krugovima? Što se to događa s intelektualcima, liječnicima, zakletim Hipokratu?

Vidjesmo u tom video kako je Tanzanija proglasila testove na Covid-19 – neispravnim. Nepouzdanim. Po njihovom istraživanju pozitivne su bile:  papaja, koza i ovca!

Predsjednik Tanzanije John Magufuli posumnjavši u vjerodostojnost inozemnih testova na Covid-19  naredio da se umjesto ljudi tajno testiraju životinje i voće te je, nakon što su pokazali pozitivne rezultate, testove proglasio tehnički potpuno neispravnima.

Preporučam svima opet isto: INFORMIRAJTE SE KONTINUIRANO. Iz dana u dan mijenjat će se informacije, činjenice, stoga se na isto mora reagirati,  a ne šutjeti.

Nismo ovce, uz dužno poštovanje ovaca.

                                                                            Mr. sc. Arna Šebalj, dipl. iur.

IZVORI:

https://www.dw.com/hr/covid-19-%C5%A1to-su-otkrili-patolozi/a-53304943

https://web.facebook.com/perigord.gourmand/videos/10221459934143351/?hc_location=ufi

https://www.telegraf.rs/zivot-i-stil/zdravlje/3207909-prof-dr-nenad-dikic-o-sastojku-breze-u-borbi-protiv-korona-virusa-aspirin-uzvraca-udarac

https://www.open.online/2020/04/29/coronavirus-morti-di-polmonite-o-trombosi-colpa-del-virus-oppure-no-ecco-cosa-e-cambiato-in-un-mese/?fbclid=IwAR16V7zOtmX1LUAEIQ5ufOzesmN9W6gZ3un_NekSDn_qi-ZpnvMlYYTTnqE

https://te-in.facebook.com/Svjesnost/videos/706074346884636/UzpfSTE0NjUwOTM5NzI6Vks6MTYyNTMwMTcyNDI5MTE0NA/

http://hs-chocostory.info/2020/07/poslednje-upozorenje-medju…🔴-italija-🇮🇹/

https://te-in.facebook.com/groups/zapresicbezcenzure/permalink/1625301724291144/